canim uzme kendini her seyde vardir bir hayir
onu sorarsan bende yuzume gozume bulastirdim:çok üzgünüm:ama simdi uzulsem ne fayda
benim bildigim isinin yukseldigi gun yumurtlama olmus demek tam ilskinin olmasi geeken gun ama erkek isteyenler icin diye biliyorum yine birde samiraya sor o dogrusunu biliyordur hem erkek olsada canim dusunsene oglun cok sevinir benim kizlar ikiler yinede kizimiz olucak diye seviniyorlar hem banada eniste geliyor ben bile sevinirim yaaa:teytey:
elifnaz once bir hamileligin kesinlessin ondan sonra kafayi tak:roflol:dur hele daha belli bir sey yok burda atip tutuyoruz iste guya bizimde hep oglus olucakti hani ortada oglus yok seninde kiz olur insallah
birde vazgecersin oylemi
iyi
sonrada oglusun olursa kizimin pesinde kosmasin:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
edacim canim bende zaten begendigim ismi koyucam anlamida hosuma gidiyor soyleniside gulenler gulsun
esimde begenir o bana birakir zaten isim konusunu
edacim ya sen artik cok ugramiyorsun esin galiba gitti ama artik halede gelmiyor ondan bir haberin varmi
hem esinde gittigine gore daha cok ugra bu topige
şimdi gülnisa kazaya kurban gittin sen c perhiz konusunda, elifnazda öyle görünüyo peki samira, orkidem siz ne durumdasınız yani kesin hiç aksatmadan c. perhize dikkat ederekmi uyguladınız yöntemi.haftasonu hastalandım feyzanın yöntem tutmadııı (kızma bana haaaa:)))))))))) ) bu ayda sizinkini deniyim barii:))))
canlarim artik yarin gorusuruz tum gun kosusturmaktan yoruldum cok bitkinim sabah kizlarin okulu var erkenciyim yine
gorusuruz :a015::a015:
orkidem kis benden cok yontem deneyen olmadi:roflol:
artikin inanmiyom:dilcikar:
kizlar ya gecen gunlerde yazmistim ya bir tanidigimi dra goturdum kizi olunca cok uzuldu kahroldu diye ustelik bir kizi bir oglu var 3 cuyu bekliyor diye
orkide ya ona dr kiz demisti bugunde erkek demis ya
niye bize olmuyor kizlar her gittigimizde kiz diyolar niye hic sasirmiyolar:çok üzgünüm:
kizlar size hafta sonumu anlatayim
Persembe - 36 - iliski
Cuma - 36 - bos
Cumartesi - 36 - bos
Pazar - 35.7 - bos
Pazartesi - 36.2 - iliski
Pazar sabah yumurtladim herhalde. Pazartesi gunu iliski olmasa iyi olurdu degil mi ya?? Durduramadim ki ne yapayim...Teslim oldum artik bir sure sonra dedim Pazar sabah yumurtladiysam Pazartesi geceye kadar yumurta nasil olsa yasamiyordur. Ne dersininz??
orkidem ya sende 3 gun perhiz yapmistin ama sanirim uc gun yeterli degil daha fazla olmasi gerekir burda (choisir sex du bébé) yaz gir yada (dr francois papa )diye girince o drun sitesinde c perhiz icin 10 gun oneriyor ve diyetini duzgun yaptiginda yuzde 87 lik bir basari sansi vadediyor ben bu yonteme cok inaniyordum ve yum gunu ilski baska onerilerde beraber yaziyor zaten ama hep o takvim bozuntusu yuzunden orkidem bunu es gectim
ama dedigin gibi elif ates olcme yontemiyle yum gunun bulmus bu daha guvenilir diyor o sitedede yaziyor ama uc gun cok yeterli degil gibi
sabun markasi olurmu hic yaa...temiz saf demek Duru...ayyy GulNisa'cim yaa ne guzel hayal kuruyordum bende Duru koyabilirdim kizimin adini..Ah benim salak kafam...ne diye ilski oldu sanki yumurtlamdan bir gun sonra...off simdi sen ne koymayi planliyordun adini oglan olsaydi...ben onu dusunmeye basliyayim bari
ayy cok moralim bozuldu valla yaa....tuh keske olmasaydi dun iliski...
serdalcim ya dogru demissin valla bu kiz tam dayaklik:roflol:bize nisbet yapicak bak gor oglan dogurucak o
ay cok guldum serdal ya cok yasa emi:1hug:
BIR BUCUK AY YAZ TATILI BURDA .11 agustosta acildi canim.oglum kinder gartene gidiyor.gecen yil 14 kisiydiler bu yil 20 ögretmen cok stress yapiyor uyum saglaman cocuklara cok kati davraniyor o yüzden bu yil her sabah gitmiycem diyor zorla gönderiyorumfeyza nasil oluyor sizin okullar uc hafta once baslamis anlayamadim ya:uhm:sizin yaz tatili cok kisa o zaman
benim k kizim dun basladi buyugu bugun basladi ama bizim ekimde ilk 15 gunluk tatilimiz var :dilcikar:cok sik tatil oluyoruz ve ben tatil olunca cok seviniyorum:sm_cool:
serdalcim bebek cinsiyetini gostermiyor diye illa kiz demek degil sanmiyorum belki dr uygun pozisyon yakalayamadi ama bazan bende sasiriyorum kiz dedikleri sonradan erkek cikiyor
hem hayirlisi olsun diyorlar sende evet ben hayirlisini istedim Allah ona gore verdi de bak o zaman birsey diyemezler
serdalcim ya gitti bu kiz :çok üzgünüm:baksana cevap yok
ebruli canim valla serdal dogru soyluyor burda herkes ev sahibi kendini yabanci hissetme lutfen biz seni cok sevdika.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?