benim de büyük kızım çok güçlü g,b, görünüyo fakat yüreği çok hasas çok narin ben de onla ona bezer bi şey yaşadım çok korkmuştum allah kimseye vermesinnurerencim cok tesekkur ederim gecti atlattik zaten cok sukur boyle birseyi ilk yasadigim icin biran kizim birdaha donmuycek sandim nefes alamadim sanki ben daha cok korktum birde ben kizimi guclu zannederdim meger cok zayifmis yavrucum
mimikamm lizanin yazdigini okudunmu
kibrista emek masraff maddi manevi guc isteyen bi yerr insallah kizin olur canim yaa
hacer ablacim(her iki esde )ne demek kusura bakma yaa anlamadimm
careler tukenmezz bunuda deneriizz
keske daha onceden deseydim ama dedigin gibi is isten gecmistii sagol emegin icinn
gülnisam geçmiş olun.bende dişçide bayılıyorm.sanırım heyecandan ani tansiyonum düşüp baygınlık yapıyormuş.dr öle demişti.tok gitmek lazım.ve korkmamak.
bende bayılır gibi oldum.ayaklarımı ykarı dikti.koltuğun ayarlarıyla tabi.sonra kendime geldim
Gülnisam çok geçmiş olsun canım ya?
Orkidem seni çok iyi anlıyorum tatlım ,
Hani hep sen erkek isteyince Rabbim beni affet diyordun ya ,işte ben de aynısını yapıyorum Allahıma sığınarak ama ardından da ekliyorum Rabbim şu patavatsız kullarına edep ver diye neden dersen bir anne evladını kucağına alınca onun kız mı erkek mi olduğunu düşünmez bence ama bu pis patavazsız böbürlenen kulları var ya insanların damarına basa basa çileden çıkartırlra insanı...
Ama unutmasınlar HER ERKEĞİ BİR KADIN DOĞURUR.....(bu da marifetse ...Bunu böbürlenenlere söyledim)
Gülnisacım öncelikle çok geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum.Ben utanmayıda bırakır kesin ağlardımda.
Orkidecim çok haklısın bebeğim, ben iki kız annesi olarak çok karşılaştım bu tür cümlelerle canım.
Serdalcim o cümleyi bende hep söylerim, kızı var diye bizi küçümseyen yine bir kadın yani bu kötülükleri kadın kadına yapıyor .Düşünseya sende bir kız olarak dünyaya geldin kendisini çok değersizmi hissediyor? demekki öyle.
Kızlar bu konuda yeni bir akım öneriyorum:
Bundan sonra bizler tam tersini yapalım,
hamile birini görünce;
''hayırlı olsun kaç aylık''
''altı aylık ''
''cinsiyeti bellimi kızmı erkekmi''
''erkek''
''Ha olsun olsun eliayağı düzgün olsun da yeter''
DİYELİM
NE DERSİNİZ?
Öpüyorum minik cici anneciklerin hepsini.
lizacim bende baslayayim oyle demeye
ama canim ya birde kizarlarsa niye benim ogluma masallah demiyonuz derse:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?