- 5 Ocak 2007
- 146
- 1
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar haber vereyim dedim benim kan değerim 2 gün içinde 30 katlamış,dr var diyebiliriz dedi artık ama gecen ay ocak 25 te adetim gelmişti daha günüm gecmedi yanii.
biliosunuz benimde oğlum var bu sefer allah kısmet ederse kız istiorum bakalım.
tedavim için ccatlatma iğnesi olmam sattı ama bu sefer catlatmadan sonra değilde 2gün öncesinden baladık calışmalara:)))
ayrıca öncesindede sık sık ilşiki denedik x leri arttırmak için,
ama baska bi diyet falan denemedim aslında üstüne fazla düşmadim takvimlerin falan ankarayı aradım babaychoice u sonra vazgectim
allhtana hayırlısını diliorumm allah sizlerinde gönlüne göre versinn.
aa bide oğlumda sağıma yatmıştım bundada soluma yattım:)))
Orkidem Banada Gönderebilir Misin Belki Takvim Benimde Işime Yarar özelim Açik
aydancim nasil yani sendemi cozdun bu babychoiceyi
hay allah bi ben geri zekali kaldim
hehehehehehe
aydan ve elif naz benim son satim 19 subat ve mart ayi icin bakin bakalim hanginizin ki tutacak elimdeki takvime gore
benim takvimim emin ellerden yani dogru bakalim dneyin yazin bana
d tarihim 06.06.1989
günaydin canim zaman olmuyor dimi canim sen bizleri baya bilgilendirdin canim cok cok tsk.canim.moralini bozma canim senin esin mutlaka erkek istemiyor belki onun icin farketmez ne cinsiyet oldugunu.bende esime demisdim takvim varmis falan ama hic inanmadi güldü erkekler öyle ya biz burda arasdiriken dimi........ne sporu yapiyorsun??öptümGünaydın Kızlar,
Civcivim günaydın cnm.Aksam evden giremiyorum.Benim 2.sınfa giden kızım var.Tuanam.6 da eve geliyoruz zaten derslerini yapıyoruz.Yemek yiyoruz derken biraz spor yapmaya calısıyorum zaten bana pek kalmaz bilgisayar.
Bugun biraz moralim bozuk eşimle dün cok kotu tartıştık.Cok kalbimi kırdı.
Ben onun için böyle uğraşırken o beni üzmekten geri kalmıyor.
Neyse sizde nevar ne yok nasılsınız?
günaydin canim zaman olmuyor dimi canim sen bizleri baya bilgilendirdin canim cok cok tsk.canim.moralini bozma canim senin esin mutlaka erkek istemiyor belki onun icin farketmez ne cinsiyet oldugunu.bende esime demisdim takvim varmis falan ama hic inanmadi güldü erkekler öyle ya biz burda arasdiriken dimi........ne sporu yapiyorsun??öptüm