Gunaydın Arkadaslarim,
Beni merak etmisiniz bende sizi ozledim.Kar nedeniyle kayıvalidemde mahsur kaldım.Size cok onemli bilgilerim var.Cumartesi gunu doktora gittim.Tesaduf gittigim dr tup bebek doktruymus.İdrar tahlili yaptırıp gittim bu arada son tahlilde idrar ph 6 idi bu sefer 6.5 olmus cok sıkı olmasada diyet yapmaya calısmıstım.Bu dr a hereseyi sordum dr bunlar sansınızı arttırıcak seyler dedi.Tam yumurtlama gunu bebek erkek olur diger gunlerde hamile kalınabilir ve buyuk ihtimal kız olur dedi.EN ONEMLİSİDE ERKEK İSTİYORSAN BU COK ONEMLİYMİS ESİNİZ DİNC VE DİNLENMİS OLUCAK DEDİ y spermler erkek yorgun olursa yavas oluyormus.Buna cok dikkat edelim.Ayrıca beni muyene etti tahlilde biraz iltihap oldugu cıktı ayrıca akıntım oldugu icin kultur için örnek aldı.Dedigi cok onemli birseyde ph idrardan degil vajinal ph olacakmis.Dr a gidip baktırılacak yani.Ayrıca arkadaslar idrar yolu iltihabi cok ufak dozdada olsa geciriyorsanız vajen asidik oluyormus. Bu nedenle saglıklı hamile kalmak erkek bebek olmasında etkili.
Özlembay verdiğin bilgiler teşekkürler. Bu yumurtlama gününün erkek bebek için önemli olduğunu daha öncede duymuştum.Senin doktorda madem böyle demiş, bu gün konusunda daha bi dikkatli olmak gerekli, ben onun için ateş ölçme yöntemi ile takip etmeye başladım umarım faydası olur.