orkidem canım benimmm annen benim eşimdende küçükmüşşş
benim eşim 72lii
oylee ablamm napalimm
ama birimizden birininde tutmadi yaa pesss
takvim falan neysede ben zatenn emin degildim tam gunumden ama rabbime cook dua ettimm
vardir bundada bi hayirr
neyse canimm
bugunluk benden bukadar cok yorucu bir gun gecirdimm seni opuyorum yarin gorusuruz artikk iyi gecelerrr
hg yetim kiz,adanali eda sen de hos geldin.nasil evine yerlestin mi??
orkidem kücük annem benim.annende kücükmüs kiz odami kücük evlendi??
nasilsin bugün canim???
orkideeeeee
moralin mi bozuk kuşummmmm
yoksa şimdiye kadar 50kere gelirdin sen yaaaa
bir sen kaldin dimi ya erkek tutruyon yokmu hic ya bu yil kiz yili galiba diger topiklarde de hep kiz imzasi var.erkekleri bastiriyoruz nesilleri tükeniyor yasasin kadinlar:))))))Merhaba Feyza senle benden başka kimse yok sanırım;
Orkidem bugün yok sanırım.
Gülnisa'nın da misafiri var.
Haftaya da ben gidecem doktora kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama henüz başaramadım.Kim uğraştıysa bu sitede hep etrsi oldu baksana...-tatlicadiarzu-
hayirlisi olsun canim senin kac cocugun var kiz mi erkek mi istiyorsun.bayb choice herkesi yanilgiya ugratti insallah sende olmaz canim.Selam guzel bayanlar...Keyifler nasil bakalim? umarim hersey yolundadir, yogun calismalar yuzunden sizi surekli takip edemiyorum,wakit buldukca okuyorum,,,Baby choice takvimi deneyecegim bu ayin sonu...28 Temmuz ile 5 Agustos arasi bakalim sonuc ne cikacak? Agustos 16 tahmini regl gunum...Fakat tatile denk getirmeye calisiyorum, cunku kafamda takwim deneyecegim dusuncesiyle yataga gittim mi stress olucam...Eylu 13 de Regl olmazssam ...sayet benim tam 28 gunde bir olur,,,ilk sizinle paylasirim...hepinize we bebislerinize kocaman opucukler,,,xxxx
selamm kizlarr
feyza ablacimmm
guldurdun benii
kiz isine yariyor dimiiiiiiii
neyse kizlar yaa gulnisacim sen reglin kacinci gunu isliskiye girmistinn dr dediki 14.gun erkek
16. gunu kiz olur dedii
yada sacmlaadimi nee
himmm
benimde 19.gun olmustu
ama ultrasona goree dahada ollerde yumurtlamis gozukuyorum cunku bebek
28 aralaiga attii
aregon 14 gundu sanirim degilmii
..............................
simira .....................
simira .