Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlaarr nerdesinizz yaaaaa
dun bana erkek erkekk dedinizz
ruyamdaa kiz gordum ne habeeeerrrrrrr
Hadi hayırlısı canım öğrenmene çok az bir zaman kaldı , bebişinin sağlık haberleriyle dönersin inşaallah, e bir de prenseslerimizin arasına bir oğluş katılsa güzel olur kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bende ara ara sizi takip ediyorum. Ben de doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıyorum ve dün doktora gittim adetimin 12. günüydü yumurta 22 cm olmuş sağda bir adet. Ve bana adetimin 15. günü çatlatma iğnesi yazdı. Sizce biraz geç değil mi? ben 28 günde bir adet oluyorum. Bende güvenmeyip yumurtlama testiyle takip yapıyorum. dün yaptım ikinci çizgi silikti. Lütfen bana bir fikir verir misiniz..
cok gerginimm aregonummm
dun ruyamdaa ultrasona girmisizz bebek gostermemiss cok nazlanmiss
sonradaa kucuk kardesimin bebekligini gordumm mavi bi yelek vardii cok tatliydiiii
senin ruyalarin nasildii bu gce kesin uyuyamiycamm:çok üzgünüm:
selam kızlar bende ara ara sizi takip ediyorum. Ben de doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıyorum ve dün doktora gittim adetimin 12. günüydü yumurta 22 cm olmuş sağda bir adet. Ve bana adetimin 15. günü çatlatma iğnesi yazdı. Sizce biraz geç değil mi? ben 28 günde bir adet oluyorum. Bende güvenmeyip yumurtlama testiyle takip yapıyorum. dün yaptım ikinci çizgi silikti. Lütfen bana bir fikir verir misiniz..
adetin kac gün sürüyor senin canim???
28 gün sürüyor... Yanıt bekliyorum sizden. Lütfen çok önemli benim için..