yok her ay degil bi ense kalinligi testinde birdee ayrintili ultrason yapiyorlar okadar sanirimm
son aylardada yapacaklar sanirim bi defaa
dahasini inan bilmiyorum canimm
insallah oyleddiir ayy saka maka yol yarilandii allahim sag salim kavustursun bebegimee
cumlemizin insallahh
dusermi hicc hegun sinirsiz konus ama boyle bedava oluncada insan konusacak bisey bulamiyo uc gune bir falann amaan iyi olsunlardaa
oda yetter bana
dogru canim bide artik gizlin saklinda kalmiyor herseyi konusuyor insan sinirsiz olunca insa herseyi konusuyor türkiyeden nerdensin
gitmistim afyona da ama cok oluyor daha nisanliydim insanin burnunda tütmezmi cok temiz havasi var afyonun bende adana kac senedir buralardasin :çok üzgünüm:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oyle valla cok dogru demissinn
canimm tr yeden ben afyondanimm sen neredenn off bak simdii nasildaa burnumda tuttuuu:çok üzgünüm:
ya insanin etrafi ne kadar kalabalik olursa da genede ariyorsun oralari dimii
insallah ya dusunmesi bile guzell
canim ben yatiyorumm gozlerimi mandalliycam simdii
hadi sana iyi geceler optum senii sohbetin icin cook sagoll super annneeee
hos geldin canim o zaman.benim bir oglum bir kizim var.oglum 5 ,kizim da 4 yasindafeyza evet canim ben yeniyim ben de iki kiz var senin galiba bir oglun var kac yasinda
kizlar gece gec yatiyonuz sabah kalkamiyonuzhihoyyyt
burda cok berbat bir hava var insanin ruhu SIKILIYOR YA.kafamçokkarıştı
karanlik ve yagmurlu
kizlar benim 6haftalik ultrason resminde bebek sagdaydi yani tahmin yontemine gore kız olmus oluyor
kalp atısı olayı da tutmustu bende bilginize:1rolleyes:
Baslarda 176idi sonra 154e duştu
her ikisi de tutuyora.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?