Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 ayda 4 kilo almışsın ve hala dert ediyosun.yuh sana orkidem.demek sen benim gibi olsan intihar edecekmişsin.ben kızım 1 yaşındayken tam 54 kiloydum.düşün 36 kilo vermişim.bakma aldım şimdi 60 kiloyum ama demekki isteyince veriliyo.ve ben yemeyi çok severim.o zamanar hiç diyet falan da yapmamıştım.bebek yoruyo insanı.bide benim kızım uyumayan bi bebekdi.onundaetkisi var.çok hareketliydi.peşinde koşturmaktan verirsiiiiiin.laf dinle.takma sakın.tadını çıkar.
bak gördünmü.hareketli çocuk hamileyken belli oluyo valla.benim kızda öyle hiç durmaz döner dururdu karnimda.bol bol dinlen ye iç.kocana naz yapmayıda unutma.ben yapmadım ama 2de yapcam.bişeyim yoksada ay ölüyorum,canım şunu çekti bul.görecek oooo
yaaa.yenimi.bak gördünmü.ağıt ağıtı getirir derler.böyle şeylere kafanı takarsan allah korusun allah başka acı verir.sakın.bak ne kadar çok isteyipde hamile kalamayan arkadaşımız varsana ne güzel nasip etmiş allah isteyen herkese versin..sen şimdi yat bol bol dua et şükret.bebeğini hayal et.ayyy cok takintiliyim dimi yaa:dance::dance:
icim rahatladii
zaten dikkat edersemm bi bes kilo daha alirimm enn fazla 12 kiloyla gitmek istiyorum
oda normaliymis heraldee
off dert ettigim seye bakk
bi arkadass bu sitede bebegi sezeryanla doglus iki hafta kadar yasamiss ve vefat etmiss kalbi dayanmamiss nasil uzuldum anlatamamm:çok üzgünüm:
iyi geceler tatlım.isim ne düşünüyosun merak attimsagol canim benimm ne oglani yaa
neysee belkide oglandirr
kocaman optumm iyi gecelerr
ya kizlar nerdeyse ogle oldu hala kimseler yok
ben giderim siz gelirsiniz
serdal bile yok onun gelmesi lazim en azindan calisiyor erkencidir
civcivi sormayin iki hafta oldu tik yok elifnazda haftasonu ugramadi
kizlaaaaaaaar gelin artik