E
EU1
Ziyaretçi
orkidem citir anne nasilsin sen bugün canim???
karisik karmakarisik ablamm
nasil olamm benim dananin kuyruguda koacak gunler kaldii
hayirlisiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orkidem citir anne nasilsin sen bugün canim???
kızlar iyi geceler ben bugün küretaj oldum zaman hızla akıyor dün gece nasıl olacak diye düşünürken şimdi bunları yazıyorum ben çok şanslıyım burda sizler işyerindede beni çok seven arkadaşlarım varmış hepsi seferber oldu beni rahat ettirebilmek için,üzülmemem için....herşey yolunda gitti çok şükür bir tanede cennetliğim oldu yavrum beni orda bekleyecek...insan böyle şeylerde ne kadar sevildiğini anlıyor GÜLNİSACIM bu arada şaşırdım ama rabbim ne verirse hayırlısını verir olmadı şekerim kıbrısa gider hem biraz tatil yapar hemde pgt yöntemiyle %100 garanti oğlanı bulursun kendinize çok iii bakın hepinizi öpüyorum
himm evet canim ben iki yil olacak neredeysee
kızlar iyi geceler ben bugün küretaj oldum zaman hızla akıyor dün gece nasıl olacak diye düşünürken şimdi bunları yazıyorum ben çok şanslıyım burda sizler işyerindede beni çok seven arkadaşlarım varmış hepsi seferber oldu beni rahat ettirebilmek için,üzülmemem için....herşey yolunda gitti çok şükür bir tanede cennetliğim oldu yavrum beni orda bekleyecek...insan böyle şeylerde ne kadar sevildiğini anlıyor GÜLNİSACIM bu arada şaşırdım ama rabbim ne verirse hayırlısını verir olmadı şekerim kıbrısa gider hem biraz tatil yapar hemde pgt yöntemiyle %100 garanti oğlanı bulursun kendinize çok iii bakın hepinizi öpüyorum
herkes birbirini taniyor
suenur'cum bizimki sanal arkadaslik ama cok sey paylastik birbirimizle
o yuzden herhalde birbirimizi sanki seneledir taniyor gibi olduk
buradaki herkesi o kadar cok seviyorum ki ben yani baska arkadasla laflamak falan ihtiyaci hissetmiyorum hic
gercekten cok güzel ben okurken kafam karisiyor kim hamile yada hamile degil bilmiyorum ondan sasirdim ama ne kadar güzel ilk defa gördüm böyle birsey tesadüfen bu siteye girdim ilgimi cekti demek böyle arkadasliklar da var
elif naz sen ne kadardir burdasin
elifçim sen kız falan derken gebeliği yakalayamadın yumurtlama oluyor her ay değilmi?valla tam bilemiyorum ama 6-7 ay oldu herhalde
ilk hamilelik denemelerine basladigimda kesfetmistim
kiz bebek arastirmasi yaparken
orkide,elif,suenur,feyza sağolun kızlar iyiyim ben çok güçlüyümdür bunuda atlatırım merak etmeyin
arkadaslar
hepinize iyi uykular...ben kaciyorum