Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gulnisacim zaten yorumunu okuyunca rahatladimm
off hemde iki defa erkek yani pipisini godumm
bi insan bu kadarmi etkilenirr
rabbim insallah yorumu gibi murada ermeye cikarirr
kizz edaaa ohh valla ne guzel memlekete kavusuyonnn
canim tahmin edebiliyorum bizde tr ye giderken iki hafta oncesinden telas baslar gidene kadar bir turlu bitmez ama tamda gidicegin gun misafir senin icin zor olucak kolay gelsin artik
edacim canim gecmis olsun ya daha simdi gordum kizini
su cicegi olmus benim kizimda uc yaslarinda olmustu ama ben ilk defa senin kizin kadar cok olani gordum heryerinde var cocugun insallah sen gidene kadar tamamen duzelir
dün yumurtlama günümdü...
ovulasyon testini bu gün de yaptım 1 çizgisi çok açık pembe çıktı.
yani yumurtlamışım daha.
kim kullanıyodu ov. testi yaaaaa..
şimdi ben yarın da test yapıcam,iki çizgi de kıpkırmızı çıkarsa 24 saat sonra ilişki oucak di mi..kafamçokkarıştı
kavuşuyorum valla orkidecimmmm inan nasıl heyacanlıyımm 2 yıl oldu gitmedimmm
benim üstümee 3 defa giden var türkiyeyeee
annesi inşallah sende bebeğinle gidersinn türkiyeye bidahakii seneyeee
senin 2 kızın vardı dimi.
eminim benimde öyle olucak.
hiç umudum yok hiç.
tabiki üzülmemsırnaşık şey ama 3. çocuğuma hamile kalmadan önce(yani 2 kız olupta 3.yü istersem e o zamanda erkek istiycem) böyle kk da falan araştırma yaparsam sizin gibi anlayışlı arkadaş bulamıycam diye üzülüyom.senağlamaçünkü hepimiz erkek istiyorum derken bile ne demek istediğimizi anlıyoruz.a.skimse kimseye tepki göstermiyo.:lepi:en yakın tanıdığımın bile 1 kızı var .ona bile erkek istiyorum diyipte iki çift lafı üst üste koyamıyorumbenneyaptımki.ama burda rahatım.stresimi atıyoum.iyiki buldum burayı...
çok mutluyum çoook :enbuyukkk::enbuyukkk:
merhaba kizlarr aazicik uyudum geldimm simdi bebisimle mama yiycezzz
edacim bende senin gibi cayi koydumm arada geliyom bak simdi yine gidicemm :roflol:
inş Allah verir.kız var ya çok tatlı yaaaa.
babasını çok seviyoŞeniz ama en ufak bi konuda benden yana çıkıyo babasına beni savunuyo ya çok hoşuma gidiyo:teytey: çoook.:teytey:arkadaşım o benim.
elifnaz ya su erkek bebekleri tutturmak daha kolay deme yaa
oofff ya kizlar daha dayanikli keske ben kiz istesydim cok daha kolay gibime geliyor yada ben bu konuda uzmanlastimda ondan zaten buda kiz olursa bir forum acicam kiz bebek nasil yapilir diye :roflol:
insallah haklisindir canim ama malesef yum gunude hamile kalan ve kizi olanda cok duydum dur bakalim iki hafta sonra benimde orkideninde ozleminde ve samiraninda belli olucak ona gore netlesicek
canım ya harikasın...
bende oğluşumun saçlarını uzatçam arkalarını.önler kısa arkalar uzun:dance:
gülnisa kaç aylıksın cnm:CüvCüv:
erken dönemde hissedersen erkek oluyogamyoncuiremsu.çevremde hep böyle oldu.erkek erken canlanıyo.:uhm:
yengenin eminmisin yum gününde hamiş kaldığına.:1no2:
ya biz duadan :Saruboceq:başka neye güvenicez.yani yum. gününde kız olursa senağlamaofffffffffffffffffffffffff moralim bozuldu.:1no2:ben yum gün. bekleye bekleye c. perhizide 10 günü buldurdum.klava:çok aklım karışık yani.nabıcamı bilmiyorum.
senelerce hamiş kalamayanlar var.ben 2 ayda yoruldum walla.:a015:
selcancim takvimde yaziyor zaten 4 aylik oldum
ama ben bir iki haftadir hissetmeye basladiim cokda erken sayilmaz ve yengem yum takibi yaptirmisti oyle hamile kalmisti hem moralini bozma sen yoluna devam
kızlar nerdesiniz ya canım sıkkın meleğimin kalp atımları başlamadı geç kaldı ya başlamazsa?
kizlarr karnimda depremler oluyorr
bazenn ben bu bebegin bi tane oldugundan suphe duyuyorumm
7+5 oldum canım ya şimdiye kadar çoktan başlaması gerekiyordu zaten 7 haftalık ve başlamamışsa endişe etmek gerekiyor gebelik sonlandırılabilir çok endişeliyim yarın doktora gidecegim senağlama