arkadaşlar selam.benim nettede bi sorun var.birtürlü giremedim.yeter ya kaç gündür yoğunlukmu var yoksa teknik bi nedenmi bilemicem ama sinir bozuyor gerçekten
ezgincim senindemi kızlar ikiydi:uhm:. opzaman inşallah gülnisaya yazdığım gibi iki kız kardeşe oğlan kardeş çok yakışır allah nasip eder canım....ama bebekler çok küçükse bekle derim.tabi sen bilirsin
baby nurse canım onu bende duymuştum.genital tuberkül deniyordu galiba.onun duruşuna göre çok erken dönemde drla tahmin yapabiliyormuş...
ya bu erkek bebeğin erken oynaması falan bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor.inanın ilk bebeğinizse herşey kıpırtı geliyo insana.ben şuanki hjareketlerini ilk başlarda hissettiğklerimle kıyas bile edemem alakası yok çünkü.o zamanlar yani ilk üç ay rahimdeki hazırlıklar falan bizlere hareketmiş gibi gelebilir.oysa ki ben 16.haftadan itibaren işte bu kesinlikle bebğin kıpırdaması diyodum.üstelik kızlar size yemin ederim 8 haftalıkken bebeğimin ultrasonda oynamasını dr.göstermişti.ve herkes kesin oğlan yorumunu yapmıştı.hissetmek ayrı tabi.ama ultrasonda kıpır kıpırdı.sanırım her duyduğumuzu kafamıza göre yorumlamaktan kaynaklanan bir durum bu...a.s
keşe resimlerini koyabilsemde baksanız ama mümkün değil:asigim:.g.uçları koyu göbeğimden aşağı oluşmuş çizgim var.yani bunların birer belirteçmiş gibi kafanıza yerleştirmeyin diye yazıyorum...
tabi duyduklarımızı paylaşıyoruz sonuçta ama lütfen bilimsel olmayan bu eğlencelik yorumları kafamıza takmayalım.sonuçta hüsrana uğrama olasılığıda var.kaptırmayalım kendimizi diye dedim yani....
ama keşke bu işin formulü olsa ama onada yaratıcımız müsade etmiyor işte sözün özü bua.s