Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bende kisa kisa tanitayim kendimi
benim bir oglum birde kizim var
her ikisinide sag tarafta hissettim
cinsiyetlerinide 3 ayliken anladilar
oglumda meme uclar cok koyu oldu birde karin cizgisi koyulasti
kizimda meme uclari pembe ve cizgi olmadi karnimda
hic aserme olmadi bulanti kusma olmadi rahatti hamileligim
burda regl gününden hemen sonra ilskiye girildiginde kiz olur diyorlar bende ki bilgide bunun tam tersi
regl günün bitiminde ilskye girilirse erkek oluyor bitiminin 7 ci günüde kiz oluyor
ama bastan beri okudum ne sekilde ne nenirse denensin rabbim diledigini veriyor umudum kirildi ya babalik orkidem sen bir ögren insallah tutmustur senin canim.oglunusunu hayirlisiyla alirsin kucagina darisi tüm isteyenlere insallah
canim cinsiyetler icin daha erken burda gec soyluyorlar hic degilse 16 haftalik olucak ozel ultrason tabiki burda var ama gecen dra sormustum neden cinsiyeti burda gec soyluyorsunuz diye hem yanilma payi olmasin diye birde burda kanunlara gore 14 haftaya kadar kyrtaj serbest bu sebeble soylenmiyormus haklilar diye dusunuyorum burda bir turk kadin 5 ci bebegi kiz olucak diye ogrenmisti burda yasak diye belcikaya gidip 20 haftalik bebegi aldirmisti ya inanimaz korkunc
Günaydın Canlarımmm;
Gülnisa,Orkidem bulantılar nasıl bakemmmm..
Orkidem ben seni unuturmuyuım canım sen bu işin başsorumlususun ...
:çok üzgünüm:
bende bi yolunu bulmaliyim allah yattigim yerden dualarimi kabul edermi hicc tobee tobee
bizim icinde dua edin kizalr nolur
serdal cim bende senin gibi kolonya kokluyorum esimden sakli
ama gorunce cok kiziyor bebege zayarli diyoo
nerden biliyosa artikk