- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
evet serdalcim haklisin cnmm ama elimden gelen herseyi yaptimm
insallah kaza olmamistirr
yaa birde tatlidan tiksiniyorum varmi bir fikri olan bu konuda
cokta uyuyorumm dun aksamm kocaaa bir kase
bol eksili tuzluu eksi derken limonu sevmiyorum
nar eksili
yesil salata yedim canim onu cekti eh bakalim hayirlisi
evet serdalcim haklisin cnmm ama elimden gelen herseyi yaptimm
insallah kaza olmamistirr
yaa birde tatlidan tiksiniyorum varmi bir fikri olan bu konuda
cokta uyuyorumm dun aksamm kocaaa bir kase
bol eksili tuzluu eksi derken limonu sevmiyorum
nar eksili
yesil salata yedim canim onu cekti eh bakalim hayirlisi
merhabalar
ben hande 30 yaşımdayım 3 yaşınd abir oğlum var adı efe ve 3 aydır korunmuyorum sağlıklı olsun ama bide kızım olsun istiyorum. benide aranıza alırmısınız listeye eklermeisiniz. bu ayki çalışmalar bitti muhtemelen 19 mayısda adet olmam gerek sonadet tarihim 21 nisan hayırlısı. ilk iki ay başarısız sonuçlandı bu aydan da pek umutlu değilim ama bakalım.
orkidem ya bu kisiden kisiye degisiyor yok tatli yok eksi bosver bunlari moralini bozma boyle seylerle hem ilk cocugun sen cok dua ediyorum diyorsun ne guzel iste hamilelerin duasi kabul olur insallah oglunu saglikla kucaklarsin
gel opeyim seni liza valla oyleŞeniz
orkidem kiz beni de strese sokuyor insallah oglu olur hepimizden once o ogrenir valla orkidenin oglu olunca cok sevinirim
canim bende isterim oglum olsun ama benimki galiba daha cok bebek ozlemi eve bir bebek girsin onu sevelim onunla vakit gecirelim diye cok istiyoruz yoksa buyuk kizim 15 kucuk 12 yasinda onlarda cok istiyor artik kucuk kizim boyu beni gecmis kucagima sigmiyor bize bir bebek lazim ya dimi insallah hepimizinde istedigi olur inaniyorum
Orkidecim seni anlamaya çalışıyorum.Ama çok merak ediyorum tatlım eğer yanlış anlamassan ilk çocuğunda bu kadar çok erkek bebiş istemenin sebebini merak ettim güzelim ya.
tabiki açıklamak istemessen de cevap yazmassın.ben 3.de erkek bebek istiyorum, benim annemin erkek kardeşi yok, benimde erkek kardeşim yok, bu yüzden benim bir tane oğlum olmasını çok istedim gerçekten.Tabiki Allahütala uygun görüp nasip ederse.Şu anda ben o kadar çok istiyorum ki belki hiçbiriniz benim kadar çok istemiyordur, buna rağmen ilk çocuğumda cinsiyet için bişeyler yapmak hiç aklıma bile gelmedi yaw.
gel opeyim seni liza valla oyleŞeniz
orkidem kiz beni de strese sokuyor insallah oglu olur hepimizden once o ogrenir valla orkidenin oglu olunca cok sevinirim
canim bende isterim oglum olsun ama benimki galiba daha cok bebek ozlemi eve bir bebek girsin onu sevelim onunla vakit gecirelim diye cok istiyoruz yoksa buyuk kizim 15 kucuk 12 yasinda onlarda cok istiyor artik kucuk kizim boyu beni gecmis kucagima sigmiyor bize bir bebek lazim ya dimi insallah hepimizinde istedigi olur inaniyorum
ORKIDEM ben de hep erkek bebek gordum ruyamda.hatta mubarek kurban bayrami sabahi annemlerde gordum oglum olmus emzireyim diye sut cekiyorlardi sonra bebegi giydircez diye aldilar sonra yerine kocaman bir kalem gosterdiler
KALEM DE MEMURIYET DEMEKMIS.AYNI ZAMANDA YAZMA YETENEGI OLAN BIR COCUK:hooray:
yani benim degerim gunume gore baya yuksek cikti kizdir diye tahmin ediyorum ama erkek olacak gibi hissediyorum onceden de,şimdi de...yani kız olursa cok sasırırım erkege hazırladım kendimi cunku.eşim de cok istiyor caktımıyor guya:roflol:
ozlemcim biliyorum cok ugrastın ama moral bozmak yok.kaç kişi ilk aydan hamile kalıyor ki?denemeye devam..
ORKIDEM ben de hep erkek bebek gordum ruyamda.hatta mubarek kurban bayrami sabahi annemlerde gordum oglum olmus emzireyim diye sut cekiyorlardi sonra bebegi giydircez diye aldilar sonra yerine kocaman bir kalem gosterdiler
KALEM DE MEMURIYET DEMEKMIS.AYNI ZAMANDA YAZMA YETENEGI OLAN BIR COCUK:hooray:
yani benim degerim gunume gore baya yuksek cikti kizdir diye tahmin ediyorum ama erkek olacak gibi hissediyorum onceden de,şimdi de...yani kız olursa cok sasırırım erkege hazırladım kendimi cunku.eşim de cok istiyor caktımıyor guya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?