Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gördüm suzeynep proğramı buldum ama çokta güvenilr gelmedi mesela takvimle uyuşmadı yumurta takibi yap diyosun yapıcam ama ben dahaçok stres yapıyorum doğrusu.
Şahsude bende femtada takvim bulamadım.sadece birkaç konudan bahsettiğini anladım ama takvim göremedim .sen nasıl buldun bana yazarmısın.
kizlar kadinlar k .bir prof.dr.engin bey var soru sora bilirsiniz ben sordum bile babychoise icin ne düsündünü bakalim ne yazacak????
Ezgin iyi soru sormuşsun canım. cevap alınca bizide bilgilendir.yahu baby choice ile bebek sahibi olan hiç kimse yokmu ben hiçbir yerde buna dair yazı bulamıyorum.yöntem mantıklı geliyor ama birkaç kişi duysak rahatlayacağız merhabalar canim ama daha birsey yazmadi malesef dr.bey evet yada nuraycimin takvimleri alanlar yazsalar dogru cikdimi diye valla 70 kisi kadar takvim verdi kiz cagaz:Allah onada en kisa zamanda bir bebek versin.zaten artik yok burlarda ???????Şeniz