Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canlar bunu yeni yaptım.pikti en son yaptığım acilmaya başlamış mi sizce hala pik mi. Kendi testimi yorumlayamiyorum ya

Eklentiler

• IMG_20210204_152649.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 35
Canlar bunu yeni yaptım.pikti en son yaptığım acilmaya başlamış mi sizce hala pik mi. Kendi testimi yorumlayamiyorum ya
Canım diğer testin sanki daha koyuydu ama bu test başka marka o yüzden o aradaki farkı böyle anlamak biraz zor olur eğer elinde varsa aynı testten devam et daha iyi anlaşılır ultra pik ilk açılma falan

Canım diğer testin sanki daha koyuydu ama bu test başka marka o yüzden o aradaki farkı böyle anlamak biraz zor olur eğer elinde varsa aynı testten devam et daha iyi anlaşılır ultra pik ilk açılma falan
Tamam canım teste devam edeceğim.doktor baktı.iki tarafta da yum var. Sol baya büyümüş çatlamak üzere dedi.sağ da çatlar büyümüş geceyi değerlendir dedi.birde ikiz oluyormuş Ya nasip. Ben testi iki saate bir yapayım inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte bana da hayırlı erkek evlat versin

Dr a gitmen iyi olmuş canım devam et teste sen hadi bakalım gelsin ikiz oğluşlar

Bu ay bende o masajı yaptım normalde benim de hep sağ ağrır bu ay hem sağ hem sol ağrıdı ama yum bi tuhaf oldu ama o masaj bence etkili

Masallah kizlar ne kadarda cok.yazismissiniz Tazeanneeee cnm dr pazartesi biraz yaniltti galiba birde incir falan yedon ya o buyumesine yardimci olmuştur cat icinde havuc kürü yap cnm insallah tutinacak oğlusun
B Beybipattis cnm iki yumirtan olmasina sevindim insallah ikiz oglislarin olur cnm

Allah razı olsun canım. İnşallah rabbim hepimize oğlanlar nasip etsin.simdo tekrar test yaptım hala pik. Geceye denk gelse açılma on numara olur inşallah

Bu ay smear aldırmaya gittiğimde doktor baktı oo sağ taraf yumurta bayağı olgunlaşmış dedi sonra cihazı kaydırdı soldan da gelişiyor kapışsınlar bakalım dedi:)...Bişey anlamadım bizim ailede hiç de ikiz yok...Bu durumda biri gelişmeden kalıyor diğerimi atılıyor fikri olan var mı

Normalde her ay bir yumurta atilirmis nadir durumlarda da çift yumurta oluşurmus canım.bizde de yok yakınlarda ikiz olan.bana da ikisi birden tutmaz gibi geliyor nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…