- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Ay niye canım umudun yok Allaha şükür bugüne kadar üç kez hamile kaldın galiba yine kalırsın Allah büyük.Yok günümü beklerim canım sabırlı sabırlı bekliyorum bakalım inşallah hamileyimdir hiç umudum yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay niye canım umudun yok Allaha şükür bugüne kadar üç kez hamile kaldın galiba yine kalırsın Allah büyük.Yok günümü beklerim canım sabırlı sabırlı bekliyorum bakalım inşallah hamileyimdir hiç umudum yok ama
Çok sinir oldun gerçekten. Bence sen çok güzelsin kendini senin yanına yakıştırmiyo sende kusur ariyo. Boşver takma sen derde desin herkes herşeyi soyluyo maalesef. Düşünme. Bi an demiştir belki. Bebisine odaklan. Ben olsam kendine bak fslan derdim şakaya vururdum ayrıca 70 kilo bence çok değil diye düşünüyorum. Benim de ideal kilom 55 ama 75 olduğum oldu. Çok da aşırı bi kilo değilmiş. Dediğim gibi sen çok güzelsin o da sende kusur ariyo.Hayırlı geceler kızlarr
Saat kac oldu hala uyuyamadım moralim cok bozuk sızden tavsıye almaya ıhtıyacım war
Sorun esımın beni kırması
Ben daha dogum yapalı uc gun olmus esım bana kılon kac suan dıyo sınırlendım o sıra cocukla ugrasıyorum bılmıyorum ne bıleyım dedım hala uzatıyo yok bacaklarım kalın gorunmus gozune falan fılan cok kızdım tabıı
Daha Yeni dogum yaptım hemen nasıl manken gıbı olmamı beklıyorsun dedım agladım esımde özur dıledı falan ama cok kızdım ben cocugumuz oldun dıye kac ay mucadele werdım
Evlendım evlenelı mucadele verıyorum aıledıyle kız mı erkekmı cocuk dıye ayrımcılıgın dıbını yasıyoruz
Esımde hıc yoktan nazlandı ben cocuk ıstemıyorun dıyo bıde onun gönlünü yapmaya calısıyorum beyımız cocuk ıstemıyo
9 ay karnımda tasıyorum bıde dogumdan sonra kılomu soruyo cok sınır oldum
Ben gulup esıme dalgaya wursaydım belkı daha acık soyleyecektı kılo wrr dıcwktı ben kestırıp atınca gerı adım attı ama bı kere soyledı
Bılmıyorum ben mı abartıyorum ama cok sınırım bozuldu acıkcası
Burcum aslan aslan burcu olan benı daha ıyı anlar ozguvenımo kırmaya calışılınca cok sınır oluyorum zafım bu
Ama esım benı yıllardır tanıyo artık bos yapmaması lazımken bıde lohusayım yani ne bıleyım
Daha oncede boyle bı pot kırmıstı
Yenı evlendıgımız sıralar hala aklımda
Yesıl gozlu olmama ramen esım mawı goz rengın cok sewdıgını soyledı bayanlarda cok kızmstım
Sacımı boyayamıyorum gebelıkten dolayı yeno sogum yaptım sacında beyazlar war dıyo sureklı sınır oluyorum
Bıde sarısın bı bayanım sacım karamelımsı veyazlar anlasılmıyo cok zor anlasılıyo
Kı benım akranlarıma bakıyorum hepsının sacında beyazlar war bıde esmer olunca cok bellı oluyo
Ama esım beyefendı mukemmel olmamı beklıyo
Bende sana inat yuz kılo olcm dedım
Kıloma gelince sahıden bılmıyorum ama 70 69 fılanım hrralde 58 60 ım normalde
Ama belkı hıc veremıcm kıloları demek ozaman cok dalga gecermıs benle cok sukur genetık olarak hep zayıfım
Allah ımmbutun kadınların ıcıne de dısına da güzellik wersın yoksa bu erkeklerın odunlukları ınsanı cıleden cıkarır
Heralde ozaman bosanırız kız4 çocuk annesi olmuşsun bırakta lohusa iken şişman ol bundan daha doğal ne olabilir ki..
Esin çok kıskançti demi bence eşin kendine güveni yok sancılı kadını
kadın Dr arayacak kadar kendine güveni olmayan ve lohusa kadına şişman diyecek kadar özguvensz biri yanlış anlama canım ama canım eşinin kendi ile sorunu var kendine olmayan güvenini senden çıkarıyor. Madem bu kadar kıskanç sende inadına onu kıskandr görsün o zaman el mi yaman sen mi.
TV de yakışıklı erkek çıkınca ay oğlum da böyle yakışıklı kas li olsun babası gibi himbil olmasın de bakalım ne diyecek.
Cok tesekkur ederim cnmÇok sinir oldun gerçekten. Bence sen çok güzelsin kendini senin yanına yakıştırmiyo sende kusur ariyo. Boşver takma sen derde desin herkes herşeyi soyluyo maalesef. Düşünme. Bi an demiştir belki. Bebisine odaklan. Ben olsam kendine bak fslan derdim şakaya vururdum ayrıca 70 kilo bence çok değil diye düşünüyorum. Benim de ideal kilom 55 ama 75 olduğum oldu. Çok da aşırı bi kilo değilmiş. Dediğim gibi sen çok güzelsin o da sende kusur ariyo.
Hayırlı geceler kızlarr
Saat kac oldu hala uyuyamadım moralim cok bozuk sızden tavsıye almaya ıhtıyacım war
Ben daha dogum yapalı uc gun olmus esım bana kılon kac suan dıyo sınırlendım o sıra cocukla ugrasıyorum bılmıyorum ne bıleyım dedım hala uzatıyo yok bacaklarım kalın gorunmus gozune falan fılan cok kızdım tabıı
Daha Yeni dogum yaptım hemen nasıl manken gıbı olmamı beklıyorsun dedım agladım esımde özur dıledı falan ama cok kızdım ben cocugumuz oldun dıye kac ay mucadele werdım
Evlendım evlenelı mucadele verıyorum aıledıyle kız mı erkekmı cocuk dıye ayrımcılıgın dıbını yasıyoruz
Esımde hıc yoktan nazlandı ben cocuk ıstemıyorun dıyo bıde onun gönlünü yapmaya calısıyorum beyımız cocuk ıstemıyo
Ben gulup esıme dalgaya wursaydım belkı daha acık soyleyecektı kılo wrr dıcwktı ben kestırıp atınca gerı adım attı ama bı kere soyledı
Burcum aslan aslan burcu olan benı daha ıyı anlar ozguvenımo kırmaya calışılınca cok sınır oluyorum zafım bu
Ama esım benı yıllardır tanıyo artık bos yapmaması lazımken bıde lohusayım yani ne bıleyım
Yesıl gozlu olmama ramen esım mawı goz rengın cok sewdıgını soyledı bayanlarda cok kızmstım
Sacımı boyayamıyorum gebelıkten dolayı yeno sogum yaptım sacında beyazlar war dıyo sureklı sınır oluyorum
Bıde sarısın bı bayanım sacım karamelımsı veyazlar anlasılmıyo cok zor anlasılıyo
Kı benım akranlarıma bakıyorum hepsının sacında beyazlar war bıde esmer olunca cok bellı oluyo
Ama esım beyefendı mukemmel olmamı beklıyo Bende sana inat yuz kılo olcm dedım
Ama belkı hıc veremıcm kıloları demek ozaman cok dalga gecermıs benle cok sukur genetık olarak hep zayıfım
Allah ımmbutun kadınların ıcıne de dısına da güzellik wersın yoksa bu erkeklerın odunlukları ınsanı cıleden cıkarır
Bende aslan burcuyum ve ozguvenimizi yıkmaya çalışıyorlar bana da durmadan 3 kızım olduğunu hatırlatırlar daha bayramda bir akrabamız hep kız dogurdun ya fiziğin o yüzden bozulmadı dedi yani takılma canım.İnsanlar vurmak istediği yerden vurur Bu arada daha bat gunume iki gün vardı ama bugün umutlar çöpe gitti benim de.3kizim sağlıklı bir şekilde hayattalar ama iki bebeğimi de karnında kaybettim bakalım bir kez daha anne olabilecek miyim ? Çokca dua istiyorum herkesten Rabbim bizim kaderimize de hayırlı sağlıklı bir erkek evlat yazsinHayırlı geceler kızlarr
Aman boşver ne derse desin yani en azından ben öyle yapardım. Masalalh 16 yaşında da kizin varmış. Şakasına falan demiştir gerçekten. Benimki de diyodu geçen hafta birden göbeğim büyüdü ne çabuk büyüdü öyle bi anda diyo falan. Ben ne bilim beni sevdiğinden emin olduğum için derse desin diyorum. Ona bakarsam ablam neler diyodu bana ay çok kilolusun ay popon kocaman ooo neler neler sus be diyodum . Ikisinin söylemesi de aynı benim için. Bence düşünme takma. Ohh çok güzelim 4 tane çocuğum var falan de. Amaan tek derdiniz bu olsun. Masllah Allah bağıslasin evlatlarını. Oğlunda olmuş Rabbim sükrünuzu arttırsinCok tesekkur ederim cnm
O konusurken bende bos durmadım cnm kendıne bak dedım ama sınırım bozuldu ya
Nasıl acı cektıgımo gore gore kılomu sorması sınır ettı benı
Allah korusun hasta da olabırım kılolu olabılırım demekkı ozaman cok dalga gecermıssın dedım yok dedı saka yaptım alınma dedı ama bılmıyorum
Aılesı kız kardesı amca kızları hep kılolu kendısı dwgıl asırı ama aılesınde kılo sorunu war
Belkıde ondan kıloyu cok sorun yapıyo
16 yasında kızım war oma da dıyo aman kızım dıkkat et kılonu koru dıye
Sagolasın cnmAman boşver ne derse desin yani en azından ben öyle yapardım. Masalalh 16 yaşında da kizin varmış. Şakasına falan demiştir gerçekten. Benimki de diyodu geçen hafta birden göbeğim büyüdü ne çabuk büyüdü öyle bi anda diyo falan. Ben ne bilim beni sevdiğinden emin olduğum için derse desin diyorum. Ona bakarsam ablam neler diyodu bana ay çok kilolusun ay popon kocaman ooo neler neler sus be diyodum . Ikisinin söylemesi de aynı benim için. Bence düşünme takma. Ohh çok güzelim 4 tane çocuğum var falan de. Amaan tek derdiniz bu olsun. Masllah Allah bağıslasin evlatlarını. Oğlunda olmuş Rabbim sükrünuzu arttırsin
Evet bizim de derler öyle öyle lohusalar için. Ya üzülme sütun kesilirse de kesilsin bence dert etme bunları ya. Ne güzel bi oğlum olmuş sağlıklı falan. Daha neeee. Kesilen süt olsun aç kalmiyo bi şekilde büyüyo bebekler. Neyse çok uzattım bende bebisini kokla bizim için. Ve dua et ınslalah benimde 24 ünde gittiğimde doktor kesin cinsiyeti söyler artıkSagolasın cnm
Ilk tepkım fazla olmus olabılır dedıgın gıbı lohusalıktanmıdır nedir hep bı gergınım
Tam tadını cıkarmam gereken zamanlar aslında
Esımde zaten özurdıledı yanlıs anladın dedı ama ben hungur hungur aglıyordum sımdı dusununce abarttıgımı dusundum
Aynn cok sukur halımıze en kotu tartısmamız bu olsun
Uzatmıcam bende
Mızmız olmayı hıc sewmem aslında
Sındı otle hıssettım kendımi
Bu lohusalık cok can sıkıcı bısey warya sutım gelıyo ya kesılırse dıye evham yapacak dert arıyorum kendıme
Aslında hersey yolunda Sonra dıyorum kendı kendıme Rabbımın gucune gıder boş seylere dert dersem dıye ama psıkolojı ıste
Annem hep der lohusanın etrafı seytan dolu olur besmelesız adım bıle atma dıye basınızı agrıttım onerıler için tesekkur ederim
Ederim cnm insaAllah erkkek haberini alirsin ama seninki erkek insaAllahEvet bizim de derler öyle öyle lohusalar için. Ya üzülme sütun kesilirse de kesilsin bence dert etme bunları ya. Ne güzel bi oğlum olmuş sağlıklı falan. Daha neeee. Kesilen süt olsun aç kalmiyo bi şekilde büyüyo bebekler. Neyse çok uzattım bende bebisini kokla bizim için. Ve dua et ınslalah benimde 24 ünde gittiğimde doktor kesin cinsiyeti söyler artık
Evet bizim de derler öyle öyle lohusalar için. Ya üzülme sütun kesilirse de kesilsin bence dert etme bunları ya. Ne güzel bi oğlum olmuş sağlıklı falan. Daha neeee. Kesilen süt olsun aç kalmiyo bi şekilde büyüyo bebekler. Neyse çok uzattım bende bebisini kokla bizim için. Ve dua et ınslalah benimde 24 ünde gittiğimde doktor kesin cinsiyeti söyler artık
Sen de ki sana bi oglan çocuğu vermek için kilo aldım. Senin o gördüğün zayıf kadınlarda hamile kalıp sisiyorlar. Herseyin zamanı var ben bakımlı ve kendime değer veren biriyim zamanı gelince kilo gider fizikte gelir önemli olan birbirimizi kirmamamiz.lohusayla böyle konuşulmaz hassas zamanlarımız bana destek olmanı bekliyorum de o da sussun saçma sapan konuşmasın. Konuşmak için konuşmuş erkek milleti işteHayırlı geceler kızlarr
Dedim cnm hatasini anladi belkide ama demis bulundu bikereSen de ki sana bi oglan çocuğu vermek için kilo aldım. Senin o gördüğün zayıf kadınlarda hamile kalıp sisiyorlar. Herseyin zamanı var ben bakımlı ve kendime değer veren biriyim zamanı gelince kilo gider fizikte gelir önemli olan birbirimizi kirmamamiz.lohusayla böyle konuşulmaz hassas zamanlarımız bana destek olmanı bekliyorum de o da sussun saçma sapan konuşmasın. Konuşmak için konuşmuş erkek milleti işte
Rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallah.Erkek istiyorsunuz galiba inşallah erkektir yaptığınız özel bişey var mı acabaMrb kizlar 12+6 tahmin alabilir miyim soylemedi doktor erken dedi
Son zamanlarda kimse yazmıyor Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gönlümüzden geçen cinsiyeti duymak nasip etsin Tabi öncelikle hamile kalmayı nasip etsin..Cinsiyet öğrenen oldumu denemelerden sonuç alan yokmu
Bana erkek gibi geldiMrb kizlar 12+6 tahmin alabilir miyim soylemedi doktor erken dedi
Valla anlamıyorum ama inşzallah gönlünüzden geçendirMrb kizlar 12+6 tahmin alabilir miyim soylemedi doktor erken dedi
Guzel dilekleriniz icin tesekkurler bir kizim var 2. Bebis gonulden gecen saglikli erkek olmasi yalan degilhicbir sey denemedim hatta o ay covid gecirmistim 3 yildir korunmuyoruz ama olmuyodu testte denedim yumurtlama gunu hersey olmadi bu yil spora basladim zayifladim bu yil giycegim sortlarin hayalini kurdum kafada hamile olmayi biraktim hamile kaldimRabbim gönlünüzden geçeni versin inşallah.Erkek istiyorsunuz galiba inşallah erkektir yaptığınız özel bişey var mı acaba