Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bence arkadaşımızın dediği incire zeytinyağı bide omega 3 gerçekten bende vitamin içtiğim dönemde akıntı su gibiydi ve yumurtalıklarım kasıklarımda kocaman olduğunu hissetmiştim
Çok teşekkürler siZede hayırlı bayramlar…jelin içeriğine baktım aslında mevcut akıntının aynısını taklit ediyor denilmiş…o zaman sizce de normal akıntı çok olduğunda da anomali spermlerim geçişleri kolaylaşmaz mı ??? Yani aslında aynı işlevi görüyor ekstra yaptığı bir durum yok ki

Çok teşekkürler siZede hayırlı bayramlar…jelin içeriğine baktım aslında mevcut akıntının aynısını taklit ediyor denilmiş…o zaman sizce de normal akıntı çok olduğunda da anomali spermlerim geçişleri kolaylaşmaz mı ??? Yani aslında aynı işlevi görüyor ekstra yaptığı bir durum yok ki
Valla bende burdan arama yerinden araştırdım kullananlarım yorumları yoksa İnan bende isterim kullanmayı şansı yükseltiyormuş aslında banada saçma gelmedi değil medikal bir ürün sende bir araştır buradaki konulara bak orda var 🙈❤️

Valla bende burdan arama yerinden araştırdım kullananlarım yorumları yoksa İnan bende isterim kullanmayı şansı yükseltiyormuş aslında banada saçma gelmedi değil medikal bir ürün sende bir araştır buradaki konulara bak orda var 🙈❤️
Araştırayım bakalım ama sanırım kullanacağım ben bu ay az kaldı yumurtlama denemime yazarım buradan mutlaka 🌸🌸

Hayırlı sabahlar hanimlar
Benim geceden beridir sancim war galiba sona geldim saat 9 u bekliyorum drumun gelmis olmasi icin uc haftadir sancim wardi ama sik değil tabii sanirim bu seferki gercrk sanci
İnsan her cocukta ayrı bi acemilik yasiyo
Dualarinizi bekliyorum kizlar tam gununde geliyo benim minik yani doğarsa eger

Benim geceden beridir sancim war galiba sona geldim saat 9 u bekliyorum drumun gelmis olmasi icin uc haftadir sancim wardi ama sik değil tabii sanirim bu seferki gercrk sanci
Ay hadi insallaj çok uzun sürmez sağlıkla hayırla kolayca al kucağına. Bize de haber ver

Ay hadi insallaj çok uzun sürmez sağlıkla hayırla kolayca al kucağına. Bize de haber ver
Sagol cnm eve geldim simdi zaten😅
Gece boyunca uyutmayan sancim sabah teklemeye basladi
Sinirden aglicaktim o kadar sıkıldım
Yinede gittim dr.a nst ye bagladilar ilk ama sanci cikmadi
Nst den cikinca sancim geliyordu 😅
Neyse dr muayne etti 3 cm acikkik olmus dedi yarin icin yatis wrrdi sabah sekiz gibi hastaneye gidecegim hayirlisi ile dogum olur ins. Kolay ve sancisiz olur umarim
Yarina kadar bi uc cm daha acilsa geriye pek bisey kalmaz
Rabbim hepimize hayirli ve kolay dogum nasip etsin🥲

Neyse dr muayne etti 3 cm acikkik olmus dedi yarin icin yatis wrrdi sabah sekiz gibi hastaneye gidecegim hayirlisi ile dogum olur ins. Kolay ve sancisiz olur umarim
Rabbim kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtul inşallah hayırlısıyla gelsin oğluşun canım Allah yar ve yardımcın olsun 🤲

Rabbim bir avazda kurtulmanızı nasip etsin çok güzel duygular bunlar inşallah bizde yaşarız bu güzel duygulari

Rabbim bir avazda kurtulmanızı nasip etsin çok güzel duygular bunlar inşallah bizde yaşarız bu güzel duygulari
Canimmm insaAllah digum ani hepinizin adina dua edecegim insaAllah
Rabbim cumlemize her iki meyweyide tattirsin
Hakkiyla yasatsin♥️

Ay inşallah sabaha kadar baya açılma olur ya. Sıcak suya falan otursan comelsen Rabbim kolaylık versin hiç çile çekmeden gelsin inşalalh

Ay inşallah sabaha kadar baya açılma olur ya. Sıcak suya falan otursan comelsen Rabbim kolaylık versin hiç çile çekmeden gelsin inşalalh
Aklima geldi cnm
Ama korkuyorumda bir yandan birde gece bastirirsa sancim diye drum sabah gelecek
Gecede nobetci dr erkek olma ihtimali oluyo esim erkek dr a karsi
Bide hastane hastane gezmek zorunda kalirsam diye korkuyorum
Ama sabaha karsi tahareti filan sicak suyla yapcam
Gece 7 dk da birdi sancim simdi 15 dakikada bir geliyo
Gece siklasir sanirim sbaha kadarda katlanirim artik
Suni sanci cok zor kendi sancima raziyim

Aklima geldi cnm
Ama korkuyorumda bir yandan birde gece bastirirsa sancim diye drum sabah gelecek
Benim sancim yoktu ikinci de 3 santim açılma var demişti 5 gün sonra 8 cm olmuştu doyma gittiğimde. Her hamilelik farklı tabi ama inşallah gönlünden geçen olur ya. Allah kolaylık versin. Çok bisey bende bi an önce o zamana gitmek istiyorum. En kolay doğumun olsun insallaaaahhhhh. Em rahat en huzurlu

Aklima geldi cnm
Ay canim Allahım inşallah bir avaz da kurtarır ama şu eşinin erkek Dr istememe olayına çok kızdım mecburum durumda sancılı kadın nasıl Dr Dr gezebilir ki sonuçta dinen de caiz olan bir durum her Nyse umarum şuan doğurmuş olursun bize de dua ett bende kızımı aynı böyle perşembeyi cumaya bağlayan gece Seher vakti 04.10 da aldım kucağıma hayrlı evlat olsunlar amin

Ay canim Allahım inşallah bir avaz da kurtarır ama şu eşinin erkek Dr istememe olayına çok kızdım mecburum durumda sancılı kadın nasıl Dr Dr gezebilir ki sonuçta dinen de caiz olan bir durum her Nyse umarum şuan doğurmuş olursun bize de dua ett bende kızımı aynı böyle perşembeyi cumaya bağlayan gece Seher vakti 04.10 da aldım kucağıma hayrlı evlat olsunlar amin
Canim evdeyim dogum yapmadim henuz
Guzel dileklerin icin tesekkurler yarin saat sekiz gibi gidecegim hastaneye suan evde sanci cekiolyorum
Esime gelince yani birak erkek drun dogum yaptirmasini karindan muayneyi bile kabul edemez asiri kiskanc klasik bi koç burcu
İlk evlendigimizde cok bunaltiyordu ama suan alistim acikcasi
Gittigim hastaneyi tercih etmemizin sebebi butun dogum personelinin bayan olmasiydi
Dier kizlarimida ayni hastanede dunyaya getirdim
Ama bu sene farkli olarak erkk dr da bulunuyor hastanede tercih meselesi tabii ama ozel hastane bi tane nobetci dr. Olmasi biraz tuhaf bi bayan bide erkk dr bulunmasi lazim gece gece iki dogum ayni anda olsa problem yani

Guzel dileklerin icin tesekkurler yarin saat sekiz gibi gidecegim hastaneye suan evde sanci cekiolyorum
Esime gelince yani birak erkek drun dogum yaptirmasini karindan muayneyi bile kabul edemez asiri kiskanc klasik bi koç burcu
Gittigim hastaneyi tercih etmemizin sebebi butun dogum personelinin bayan olmasiydi
Ama bu sene farkli olarak erkk dr da bulunuyor hastanede tercih meselesi tabii ama ozel hastane bi tane nobetci dr. Olmasi biraz tuhaf bi bayan bide erkk dr bulunmasi lazim gece gece iki dogum ayni anda olsa problem yani
Rabbim bi sancıda kurtarsın seni inşallah bizlerede dua et canım hayırlı haberlerini bizlere verirsin inşallah

Doğurdunmu canım

Benim cinsiyet 18. Haftada kesinleşti ve kız. yaptığım hiç bir şey tutmadı. Nasip değilmiş..

X