İnş sağlıkla kucağına alırsınCanim evdeyim dogum yapmadim henuz
Guzel dileklerin icin tesekkurler yarin saat sekiz gibi gidecegim hastaneye suan evde sanci cekiolyorum
Esime gelince yani birak erkek drun dogum yaptirmasini karindan muayneyi bile kabul edemez asiri kiskanc klasik bi koç burcu
İlk evlendigimizde cok bunaltiyordu ama suan alistim acikcasi
Gittigim hastaneyi tercih etmemizin sebebi butun dogum personelinin bayan olmasiydi
Dier kizlarimida ayni hastanede dunyaya getirdim
Ama bu sene farkli olarak erkk dr da bulunuyor hastanede tercih meselesi tabii ama ozel hastane bi tane nobetci dr. Olmasi biraz tuhaf bi bayan bide erkk dr bulunmasi lazim gece gece iki dogum ayni anda olsa problem yani
Canım bende herşeyi yaptım ama sonuç kız..Benim cinsiyet 18. Haftada kesinleşti ve kız. yaptığım hiç bir şey tutmadı. Nasip değilmiş..
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun. Bir arkadaşım ve eşi kronik hastalıklar yüzünden her gün avuç avuç ilaç içiyorlar birçok besin yasak olduğu için kalsiyum ağırlıklı besleniyorlar,arkadaşımın rahimde hep kist ve enfeksiyon sorunu var eşinin de spermleri çok yavaştı ne tedaviler neler neler yaptılar çocuk sahibi olmak için fakat tutmayınca bıraktılar ve 1 sene sonra kendi kendine hamile kaldı sıfır tedavi sıfır takviye ile ve bugün öğrendik ki oğlu olacakmış yani gerçekten nasip kısmet herşey biz sadece keşke dememek için arayış içindeyiz en azından içimizde kalmadı diyelim Allahın takdiri herşeyden hayırlıdır elbet.Benim cinsiyet 18. Haftada kesinleşti ve kız. yaptığım hiç bir şey tutmadı. Nasip değilmiş..
Cok sukur dogurdum cnmDoğurdunmu canım
Cok sukur dogurdum cnm
Darısı basınıza
Persembeden hatta carsambadan berı sancım bıraz daha net vede fazlaydı persembe gıttım hastaneye
Nst de sancı cıkmadı
Dr elle muayne ettıgınde 3cm acıklık war dedı yarın sabah gel dedi
Cuma sabahına sancım ıyıce belirginleşti fakat yıne suresi 10dakıkada bırdı
Hastaneye gittigmde acılmam 4cm olmustu hemen odaya alındım sunı sancı verdıler yatısı yapıp odaya cıkmam zaten sekız bucugu buldu
Derken sureç hızlandı ıyıce sancım arttı suyum kendılıgınden patladı
Sıcak su ile duş aldım.belden aşagımı sureklı suya tuttum ıyıcr ıkınma geldı sonra mutlu son saat 10 gıbı bebişim dunyaya gelmıstı
Kısa surdu cok sukur ama cok korktum cunku en son kızım da cok sancı cekmıstım onun gıbı olcak dıye sancı cıktıkkca agladım resmen
Rabbım yardım ettıde kısa surede dogdu bebiş
Sımdıde emzırme uyandırma surecındeyız memeyı cok zor tutuyo
Kızlarda hıc zorlanmamıstım hemen tutmuslardı bırde uyumazdı kızlar hıc acıkınca dırek uyanırlardı bunu zorla uyandırıyorum
Uykucuyuz bıraz galıba
Bu arada anneler gunumız kutlu olsun
Mart da deneme yaptım bende siz gibi herşeyi uygulayarak ama maalesef hamile bile kalamadım Nisan'da ovulasyon yaptım koyulasmayi beklerken silinmeye gecti bıraktım test yapmayı öyle gelişigüzel denedim bakalım hamilemiyim bat günümü bekliyorum Rabbim bizim için en hayırlısını yazıyor o yüzden sakın üzülmeyin ve gerçekten geriye dönüp ben bunun için mi üzülmüştüm deyip kendinize kizmamak için.Rabbim hepimize Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Maşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsünCok sukur dogurdum cnm
Darısı basınıza
Persembeden hatta carsambadan berı sancım bıraz daha net vede fazlaydı persembe gıttım hastaneye
Nst de sancı cıkmadı
Hastaneye gittigmde acılmam 4cm olmustu hemen odaya alındım sunı sancı verdıler yatısı yapıp odaya cıkmam zaten sekız bucugu buldu
Sıcak su ile duş aldım.belden aşagımı sureklı suya tuttum ıyıcr ıkınma geldı sonra mutlu son saat 10 gıbı bebişim dunyaya gelmıstı
Kısa surdu cok sukur ama cok korktum cunku en son kızım da cok sancı cekmıstım onun gıbı olcak dıye sancı cıktıkkca agladım resmen
Kızlarda hıc zorlanmamıstım hemen tutmuslardı bırde uyumazdı kızlar hıc acıkınca dırek uyanırlardı bunu zorla uyandırıyorum
Uykucuyuz bıraz galıba
Allah yardımcın olsun canım zamanında hayırla gelsinMaşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsünbende gebelik sekeri çıktı bebek iri suyu fazla insülin başladı dr .sancilarim var suyu cok olduğu için ne bileyim derdim cok dua edin bana da. Moralim bozuk haftalar geçsin artık diyorum. Sezeryan yapabilir
Maşşallah hayırlı olsun canımCok sukur dogurdum cnm
Darısı basınıza
Nst de sancı cıkmadı
Uykucuyuz bıraz galıba
Hayırlı vakitte gönlüne göre evlat nasip olsun canım kafana takma herşeyin bir zamanı var. Açıkçası her ay teste göre hareket etmek çok sinir bozucu ben deneme yapmadan önce vücudu tanımak için test yaparken bile stres olmuştum deneme yapacağım ay kesinlikle saat başı test yapmayacağım belki en fazla 2 tane o da elimdekiler bitsin diye. Ağrı ve akıntıya göre hareket etmek istiyorum olursa olur olmazsa da olmasın yeter ki hayırlısı olsun ilerde gurur duyup iyi ki seni doğurmuşum diyeceğimiz evlatlar nasip olsun.Mart da deneme yaptım bende siz gibi herşeyi uygulayarak ama maalesef hamile bile kalamadım Nisan'da ovulasyon yaptım koyulasmayi beklerken silinmeye gecti bıraktım test yapmayı öyle gelişigüzel denedim bakalım hamilemiyim bat günümü bekliyorum Rabbim bizim için en hayırlısını yazıyor o yüzden sakın üzülmeyin ve gerçekten geriye dönüp ben bunun için mi üzülmüştüm deyip kendinize kizmamak için.Rabbim hepimize Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Amin amin hepimizin inşallahAllah yardımcın olsun canım zamanında hayırla gelsin
Rabbim annesine babasına vatanına hayırlı evlat etsin canım.Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel sevinci güle güle büyüt evladınıCok sukur dogurdum cnm
Darısı basınıza
Nst de sancı cıkmadı
Uykucuyuz bıraz galıba
Bat üç gün sonra canım Rabbim nasibimizde ne varsa hayırlısıyla onu versin inşallah benimde kızımın biri Ekim doğumlu.Amin canım Bat ne zaman inşallah güzel haberi alırsın Allahım sağlıkla hayrla nasip etsin ilk ay tutmamas. Normal bu ay tutar inş en sevdiğim ay da doğmuş oluyor. Kızıma mayıs da hamile kaldım şubat doğumlu diyordum Buda böyle olsun Nisan veya mayıs da hamile kalayım ocak şubatta doğsun ama herşey nasip Ekim doğumlu oluyor
Yarın bata iki gün kalmış oluyor galiba belli olur bence canım test varsa sabah yapabilirsnBat üç gün sonra canım Rabbim nasibimizde ne varsa hayırlısıyla onu versin inşallah benimde kızımın biri Ekim doğumlu.
Canım çok geçmiş olsun üzülme Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsinMaşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsünbende gebelik sekeri çıktı bebek iri suyu fazla insülin başladı dr .sancilarim var suyu cok olduğu için ne bileyim derdim cok dua edin bana da. Moralim bozuk haftalar geçsin artık diyorum. Sezeryan yapabilir
Yok günümü beklerim canım sabırlı sabırlı bekliyorum bakalım inşallah hamileyimdir hiç umudum yok amaYarın bata iki gün kalmış oluyor galiba belli olur bence canım test varsa sabah yapabilirsn
Allah yardımcın olsun cnmMaşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsünbende gebelik sekeri çıktı bebek iri suyu fazla insülin başladı dr .sancilarim var suyu cok olduğu için ne bileyim derdim cok dua edin bana da. Moralim bozuk haftalar geçsin artık diyorum. Sezeryan yapabilir
Hayırlı geceler kızlarr
Saat kac oldu hala uyuyamadım moralim cok bozuk sızden tavsıye almaya ıhtıyacım war
Sorun esımın beni kırması
Ben daha dogum yapalı uc gun olmus esım bana kılon kac suan dıyo sınırlendım o sıra cocukla ugrasıyorum bılmıyorum ne bıleyım dedım hala uzatıyo yok bacaklarım kalın gorunmus gozune falan fılan cok kızdım tabıı
Daha Yeni dogum yaptım hemen nasıl manken gıbı olmamı beklıyorsun dedım agladım esımde özur dıledı falan ama cok kızdım ben cocugumuz oldun dıye kac ay mucadele werdım
Evlendım evlenelı mucadele verıyorum aıledıyle kız mı erkekmı cocuk dıye ayrımcılıgın dıbını yasıyoruz
Esımde hıc yoktan nazlandı ben cocuk ıstemıyorun dıyo bıde onun gönlünü yapmaya calısıyorum beyımız cocuk ıstemıyo
9 ay karnımda tasıyorum bıde dogumdan sonra kılomu soruyo cok sınır oldum
Ben gulup esıme dalgaya wursaydım belkı daha acık soyleyecektı kılo wrr dıcwktı ben kestırıp atınca gerı adım attı ama bı kere soyledı
Bılmıyorum ben mı abartıyorum ama cok sınırım bozuldu acıkcası
Burcum aslan aslan burcu olan benı daha ıyı anlar ozguvenımo kırmaya calışılınca cok sınır oluyorum zafım bu
Ama esım benı yıllardır tanıyo artık bos yapmaması lazımken bıde lohusayım yani ne bıleyım
Daha oncede boyle bı pot kırmıstı
Yenı evlendıgımız sıralar hala aklımda
Yesıl gozlu olmama ramen esım mawı goz rengın cok sewdıgını soyledı bayanlarda cok kızmstım
Sacımı boyayamıyorum gebelıkten dolayı yeno sogum yaptım sacında beyazlar war dıyo sureklı sınır oluyorum
Bıde sarısın bı bayanım sacım karamelımsı veyazlar anlasılmıyo cok zor anlasılıyo
Kı benım akranlarıma bakıyorum hepsının sacında beyazlar war bıde esmer olunca cok bellı oluyo
Ama esım beyefendı mukemmel olmamı beklıyo
Bende sana inat yuz kılo olcm dedım
Kıloma gelince sahıden bılmıyorum ama 70 69 fılanım hrralde 58 60 ım normalde
Ama belkı hıc veremıcm kıloları demek ozaman cok dalga gecermıs benle cok sukur genetık olarak hep zayıfım
Allah ımmbutun kadınların ıcıne de dısına da güzellik wersın yoksa bu erkeklerın odunlukları ınsanı cıleden cıkarır