- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 34
Aminn canim inşallah sağolasın hepimizeeRuveydam2015 cnm okudum rabbim hayirli sağlıklı salih bir erkek evlati nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canim inşallah sağolasın hepimizeeRuveydam2015 cnm okudum rabbim hayirli sağlıklı salih bir erkek evlati nasip etsin
Canım okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallahAminn canim inşallah sağolasın hepimizee
Sağolasın canim hepimize inşallahCanım okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Canım merak ettim ne okunuyor?Kac çocuğunuz var kız erkekGönlünüzde ki olur insallah hamile misiniz?Benim iki kızım var ben de okuyabilirimKizla iyi geceler herkes okudu mu bitti mi ne durumdayiz
Kizlar ben b12,d vitamini ve kansizlik icin kan ilaci kullaniyorum bunlarin erkek bebek icin bir zarari olur mu?
Canim selati tefriciyye okuyoruz kizlarla 4444 biliyosun bi isteğin varsa yerine gelmesi için çocuğumuz erkek bebek için okuyoruz. Benim 1 kizim var 1 de erkek olsun istiyorum bu niyet için benimde hamile değilim şimdilikCanım merak ettim ne okunuyor?Kac çocuğunuz var kız erkekGönlünüzde ki olur insallah hamile misiniz?Benim iki kızım var ben de okuyabilirim
Canım 50 tane alayım bitmediyseKızlar benımkinide okur musunuz hiç iyi değilim okuyamıyorum
Tmm cnm kullanmaya devam ozamanİyi yapıyorsun canım onların vücutta eksikliği gebeliğe bile engelmiş ve kadının sağlıklı olması gerekir yazıyordu erkek bebek için bende kullanıyorum Demir b12 troid falan hepsi mevcut kızımdada tiroidim vardı çok şükür engel olmamış gebeliğe bunda da hemen tutar inşaallah
50 tane ben okurum cnm bugun baş agrım var yoksa okurdumKızlar benımkinide okur musunuz hiç iyi değilim okuyamıyorum
Canım 50 tane okudum allah kabul etsinCanım 50 tane alayım bitmediyse
Cnm sıra sende ama1 12ha canım namazını kıl bildir sana başlansın Ruveydam2015 gün içinde biter sende duanı teslim edersin