Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kizlar ben b12,d vitamini ve kansizlik icin kan ilaci kullaniyorum bunlarin erkek bebek icin bir zarari olur mu?

Kizlar ben b12,d vitamini ve kansizlik icin kan ilaci kullaniyorum bunlarin erkek bebek icin bir zarari olur mu?

İyi yapıyorsun canım onların vücutta eksikliği gebeliğe bile engelmiş ve kadının sağlıklı olması gerekir yazıyordu erkek bebek için bende kullanıyorum Demir b12 troid falan hepsi mevcut 😂 kızımdada tiroidim vardı çok şükür engel olmamış gebeliğe bunda da hemen tutar inşaallah 🥰

Canım merak ettim ne okunuyor?Kac çocuğunuz var kız erkek😘Gönlünüzde ki olur insallah hamile misiniz?Benim iki kızım var ben de okuyabilirim
Canim selati tefriciyye okuyoruz kizlarla 4444 biliyosun bi isteğin varsa yerine gelmesi için çocuğumuz erkek bebek için okuyoruz. Benim 1 kizim var 1 de erkek olsun istiyorum bu niyet için benimde hamile değilim şimdilik 🤭

İyi yapıyorsun canım onların vücutta eksikliği gebeliğe bile engelmiş ve kadının sağlıklı olması gerekir yazıyordu erkek bebek için bende kullanıyorum Demir b12 troid falan hepsi mevcut 😂 kızımdada tiroidim vardı çok şükür engel olmamış gebeliğe bunda da hemen tutar inşaallah 🥰
Tmm cnm kullanmaya devam ozaman 👍😇

İyi geceler hanımlar, Tefriciye duamız ne durumda ? Üç günde bitirip sıradaki arkadaşa geçmeliyiz bence. Ben gündüz yoğun olsam da gece bir saat geç yatıp okuyorum.sonucta kimsenin hakkına girmek istemem
Ben haftaya adet olacagim sonra da Allah izin verirse Şubat'ta deneme olacak.baska deneme yapacak arkadaslar da var. Yani deneme yapmadan duamız okunsa daha güzel olur. 💕🌹

Kızlar ben 31 aralık adet olmuştum.adet bitince 2 gün sonra 7.gün başlayıp 5 gün soğan suyu ictim.3-4 gün hemen üzerine havuç incir kaynatıp içtim. Zeytin yağlı incir yiyorum iki gündür.11.gün 13.gün14.gun ve 16.günde ilişkim oldu.insallah bu ay sağlıkla hayırlı bir sonuç bekliyorum.namazda kıldım.duada ettim hacet namazı cuma gecesi ınsallah diyorum 🌷

Kızlar, ben bu ay deneme yapamıyorum. İlk sayfadaki listeden beni çıkarın. Eşim diş tedavisine başladı, antibiyotik vs kullanıyor. Yaza kaldı bizimki. R rana20 cnm senin de tutmamış, sağlık olsun. Yeni ay yeni umut herkese🙏🏻. İnşallah herkes kavuşur gönlündekine🧿

TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
K Khvekokusu20
@Ruveydam201
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho

1 12ha canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️

X