Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım keçi boynuzu özü nasıl yaptın acaba hazır mı aldın evde kendinmi yaptın

Benimde bu konuda kafam karışık bende tek deneme yapacagam inşallah

Bende pikten az açılınca deneyeceğim bu ay benim çok uzun sürüyor mesela gece 12 de yaptım t aşırı koyuydu sabah yaptım yine koyu akşam yaptum yine koyu yani ertesi gece 12 de yaptım hafif açılmıştı. Yani ikisi eşit gibiydi o gün ideal ama tutmadı iki aydır.. neyse o sabah tekrar test yaptım baya açılmıştı zaten deneme yapmadık ağrı akıntı da bitmişti .. bEn oğlumda yumurta akı kıvamı akıntım bittiğinde kaldım tek ilişki ile belki akıntı takibi de yapabiliriz gözlemleriz en azından. Kızımda akıntı başladı yaptım tek ilişki oda çatlama 2 3 gün sonra oldu eminim yani..

Tam olarak ilişkiyi pikten sonra hafif açılmadamı yapacaksın.Yoksa hafif açıktan eşite yakın olduğundamı

kızlar doktorumu arayıp konuştum uzun uzun. 2 aydır tutmadı dedim gayet normal dedi sağlıklı çiftlerin 1 yıl içinde gebelik elde edilir ki sizin geçmişiniz sağlıklı olduğunuzu gösteriyor dedi. Takibe çok takılma dedi ovulasyon testini bırak dedi 2 gün arayla 10. Günden 20. Güne kadar deneyin dedi. Bende yumurta takibi yaptırsam size dedim" sen kalabiliyorsun gerek yok ki" dedi takviyeye de karşı ben eşime yedirip içiriyordumda. Ama benim yeni evli iken gitmeye başladıgım geçmişimi öykümü bilen biri 10 yıldır . Sizce başka dr a gideyim mi takip ettirmek için bu ay. Olmadığı her ay için stres olacağım gibi geliyor. Şuan sizinle yazısınca modum yüksek stres te yok akışına mi bırakmayılım burdan edindiğim bilgiler le ? yine de çaTlamayı teyit edeyim mi ??

Canım benim ablam doktor ona ne zaman bu varsayımları yöntemleri sorsam inanmaz, akışına bırak der. Ovulasyon testi kullanma iki güne bir dene uğraşma vs diyor. Ama ben yalvar yakar ona takip yaptıracağım söz verdi.
Bende ikinci kızımda test denedim biseyler denedim yani çabaladım ama erken ilişki oldu siliklesme tam olmamıştı. Ultrasonla çatladı diye gördükten sonra deneyeceğim bu sefer. Yine sen bilirsin ama imkan varsa git bı doktora tam çatlama anını yakala dene derim

Pik bitipte t c den biraz açılınca ikisi eşit gibi değil t birazcık açılınca diye düşünüyorum sence ?? Fazla açılırsa asidik ortam olur sanırım fazla geciktirmemek lazım
Pik süresi çok uzun sürmüyorsa evet. Ama çok uzun sürüyorsa beklerim biraz daha açılmasını

Ablan kadın doğum doktorumu Bu büyük şans

Bence kesinlikle doktora git. Emin olmak içşn test yanıltıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…