Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Sağol canım sende hoşgeldin Ne güzel dua etmişsin. Amin inşallah

Canım havuç suyu sık iç günde 1 bardak eğer sıkamazsan da direk ye sabah aç karnına birde gece yatmadan önce çok büyük etkisi var yumlara hem de pcosun çatlamasına yardımcı olur testlerini at bizde elimizden geldiğince destek veririz

Sağol canım tavsiyesine uyuyorum suyunu içemedim kötüydü ben meyve severim havuç yerim günde 3 tane falan
Cumartesi günü 16.gün oluyor o zamana büyür mü

Evet canım biliyorum yani cumartesş gününe kadar büyür mü
Adetim 31-32-33–35 günde geliyor bazen 28
Yani düzensiz olmasında etkiliyor diye biliyorum büyüme gününü
Genelde yumurta için normal boyut 18 veya 19 milim arasında olmalıdır. Çatlatma işlemi bu boyuta ermiş yumurtalar üzerinde uygulanır.Kuru incir yiyebilirsin yumurta geliştirir.

Sağol canım tavsiyesine uyuyorum suyunu içemedim kötüydü ben meyve severim havuç yerim günde 3 tane falan
Cumartesi günü 16.gün oluyor o zamana büyür mü
Canım sağlıklı olarak gelişirse günde 2 mm büyüyor diye biliyorum ben 16.güne kadar büyür diye düşünüyorum ben birde bu takviyelerle de destek ver daha iyi olur canım

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı kür
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hayırlı olsun hepimize 2021 de hepimizin gönlündeki kucağımızda olmasını nasip etsin mevlam
Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyorduk

Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyorduk

Test yap varsa çıkar zaten. Test yapmadan anlaşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…