Canım yumurta günde 1,2 milim büyürKızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
Sağol canım sende hoşgeldinKızlar yeni yeriniz hayırlı olsun
İnşAllah hepimiz gönül muradımıza kavuşuruzRabbim duası kabul olan kullardan olmayı eylesin
Allahım ilk evvel anneliği tatmamış olan kullarına daha sonra bizler gibi gönül muradı olan kullarına gönlündekini nasip etsin inşallah
Evet canım biliyorum yani cumartesş gününe kadar büyür müCanım yumurta günde 1,2 milim büyür
Aminnn inşallah canım tek tek hepimiz aynı sevinci yaşayalımAmin canımBurada duası kabul olmuş kul sevinci yaşamak nasip olsun hepimize.
Hoşbuldum canımSağol canım sende hoşgeldinNe güzel dua etmişsin. Amin inşallah
Canım havuç suyu sık iç günde 1 bardak eğer sıkamazsan da direk ye sabah aç karnına birde gece yatmadan önce çok büyük etkisi var yumlara hem de pcosun çatlamasına yardımcı olur testlerini at bizde elimizden geldiğince destek veririzKızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
Canım benim iki kızım var ve 3den fazla çocuk düşünmüyorum. Eşime de söyledim. Beslenmene dikkat et bu son şansınMaşaallah seninki en azından yiyor benim ki yok ben zorluyorum anca öyle o da inat ediyor zorluyorum diye hiç yemiyor
Sağol canım tavsiyesine uyuyorum suyunu içemedim kötüydü ben meyve severim havuç yerim günde 3 tane falanCanım havuç suyu sık iç günde 1 bardak eğer sıkamazsan da direk ye sabah aç karnına birde gece yatmadan önce çok büyük etkisi var yumlara hem de pcosun çatlamasına yardımcı olur testlerini at bizde elimizden geldiğince destek veririz
Genelde yumurta için normal boyut 18 veya 19 milim arasında olmalıdır. Çatlatma işlemi bu boyuta ermiş yumurtalar üzerinde uygulanır.Kuru incir yiyebilirsin yumurta geliştirir.Evet canım biliyorum yani cumartesş gününe kadar büyür mü
Adetim 31-32-33–35 günde geliyor bazen 28
Yani düzensiz olmasında etkiliyor diye biliyorum büyüme gününü
Yerim bakalım inşallah olurGenelde yumurta için normal boyut 18 veya 19 milim arasında olmalıdır. Çatlatma işlemi bu boyuta ermiş yumurtalar üzerinde uygulanır.Kuru incir yiyebilirsin yumurta geliştirir.
Canım sağlıklı olarak gelişirse günde 2 mm büyüyor diye biliyorum ben 16.güne kadar büyür diye düşünüyorum ben birde bu takviyelerle de destek ver daha iyi olur canımSağol canım tavsiyesine uyuyorum suyunu içemedim kötüydü ben meyve severim havuç yerim günde 3 tane falan
Cumartesi günü 16.gün oluyor o zamana büyür mü
İnşallah canım benim işte yarın kontrole gitmem lazım ama gidemicem acil işim var yarınCanım sağlıklı olarak gelişirse günde 2 mm büyüyor diye biliyorum ben 16.güne kadar büyür diye düşünüyorum ben birde bu takviyelerle de destek ver daha iyi olur canım
Fitil ne için acaba?Hamile kalmadan 2,3 ay bio kadın fitil kullanılması önerilmektedir.
Herhangi enfeksiyon,iltihab için bide vajinal ph artırıyorFitil ne için acaba?
Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyordukHayırlı olsun hepimize 2021 de hepimizin gönlündeki kucağımızda olmasını nasip etsin mevlam
Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyordukBenim takvimime göre 20 gün sonra yumurtlama günüm, tabi laboquick ovülasyon testlerimle kesin belirleyeceğim, 2,5 aydır ben ve eşim beslenme diyetine harfiyen dikkat ediyoruz, ben alkali su içiyorum, inşaallah tutarsa size herşeyi detalylca anlatacağım, tabi herşey Allah’tan, gönlümüzdeki nasip olur inşaallah
Test yap varsa çıkar zaten. Test yapmadan anlaşılmaz.Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyorduk