- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 33
Aynen kuzum nasip herşey ben bu ay da umutsuzdum dediğim gibi tüpler tıkandı mi rahim de yapışıklık oldu mu acaba aklımda soru işaretleri vardı ölen bebeğim büyüktü kürtajım zor geçti ve parça kaldı tekrar müdahale oldu filan ben de açıkçası umutsuzca deniyordum rabbim kimseyi o yolda eylemesinCanim bende oyle kaldimtabi nasipmis bazende ne yaprsan yap olmuyor
Amin cnm rabbim isteyen herkese tattirsinAynen kuzum nasip herşey ben bu ay da umutsuzdum dediğim gibi tüpler tıkandı mi rahim de yapışıklık oldu mu acaba aklımda soru işaretleri vardı ölen bebeğim büyüktü kürtajım zor geçti ve parça kaldı tekrar müdahale oldu filan ben de açıkçası umutsuzca deniyordum rabbim kimseyi o yolda eylemesin
Aynen kızlar biz kaldık.hadi dobarlanin biran önce hayırlısıyla gebe kalalımAllah razi olsun cnmrabbim sanada nasip etsin inşallah bizi yanliz koymayin @Birbilsem1132 Tazeanneeee ve sen insallah guzel haberler alirsiniz
Canım Allah izin verirse Nisan ayında ben de varım.Aynen kızlar biz kaldık.hadi dobarlanin biran önce hayırlısıyla gebe kalalımNisan ayı inşallah bize hayırlı uğurlu gelir. R rana20 Tazeanneeee
Yaaa cidden miii ayy çok sevindimmmmm hadi inşallah yaa inşallahhhh bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşallah RabbimCanım Allah izin verirse Nisan ayında ben de varım.
Ah yaa hiç sorma en eski ben ama hala beklemedeyim deneme yapabilsem içim yanmayacak onunda yapamıyorum işin garip yanıAynen kızlar biz kaldık.hadi dobarlanin biran önce hayırlısıyla gebe kalalımNisan ayı inşallah bize hayırlı uğurlu gelir. R rana20 Tazeanneeee
Amin hepimize inşaAllahYaaa cidden miii ayy çok sevindimmmmm hadi inşallah yaa inşallahhhh bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşallah Rabbim
Ooo hadi inşallah canım benim. Topigimiz erkek bebeklere hamilelerle dolsun.amiiinCanım Allah izin verirse Nisan ayında ben de varım.
Olacak inşallah her nasip vaktine esirdir. Yeter ki rabbim ol desin.Ah yaa hiç sorma en eski ben ama hala beklemedeyim deneme yapabilsem içim yanmayacak onunda yapamıyorum işin garip yanı
Bak ayağımızi sürudük ben inaniyorum insallah güzel haberler alacağızAynen kızlar biz kaldık.hadi dobarlanin biran önce hayırlısıyla gebe kalalımNisan ayı inşallah bize hayırlı uğurlu gelir. R rana20 Tazeanneeee
Canım benim ya nasipte ne var bilmiyoruz ki.bizler aciz kullarız planlar yapiyoruz.bende hemen tek deneme de hamile kalmayı umdumAh yaa hiç sorma en eski ben ama hala beklemedeyim deneme yapabilsem içim yanmayacak onunda yapamıyorum işin garip yanı
Allah razi olsum canim rabbim sanada nasip etsinM MaviayyyHayallerimmm3 Seymanur53 kızlar tekrardan hayırlı olsun hamileliğiniz. Her ne kadar yazmazsamda okuyordum sizleri Rabbim çifter çifter oğluşlar nasip etsin sizlere inşaAllah
Biliyorum canım benim iyi yapmışsınız inşallah Rabbim bekletmeden nasip ederAm
Amin hepimize inşaAllahCanım biliyorsun 5 ay denedim olmadı bi ara verdik Rabbim nasip ederse tekrardan başlayacağız bakalım.
Aynen öyle şükür ki içim ferah elbet vakti zamanı vardırOlacak inşallah her nasip vaktine esirdir. Yeter ki rabbim ol desin.
Tabi ki canım ne uğraş vermiş ama sonunda oğlunu kucağına almış arkadaşlarımız var eskilerden, bıkmadan yılmadan dualarımızla yola devam inşallahCanım benim ya nasipte ne var bilmiyoruz ki.bizler aciz kullarız planlar yapiyoruz.bende hemen tek deneme de hamile kalmayı umdumRabbime hep dua ediyoruz.aylarca deneyip hamile kalamayan arkadaşlarım unutmayın Rabbim bekletiyosa daha daha güzelini vereceği içindir inşallah.
Çok teşekkürler canım benim. Rabbim sana da hayırlısı ile biran önce nasip etsin gönlüne göre versinM MaviayyyHayallerimmm3 Seymanur53 kızlar tekrardan hayırlı olsun hamileliğiniz. Her ne kadar yazmazsamda okuyordum sizleri Rabbim çifter çifter oğluşlar nasip etsin sizlere inşaAllah
Oy maşallah ya sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canım hoşgeldin aramızaİyi akşamlar kızlar topiğin sessiz takipçilerindenim 2 tane kızım var ve bir erkek bebeğim olsun çok istiyorum bende eylül ayından beri deniyoruz olmamıştı ama şubat uğurlu geldi sanırım 6 şubatta adet oldum 16 şubatta yumurtlama gördüm 17 şubat akşam değerlendirdik bat günü test pozitif gördüm dün 7 gün gecikmeyle kan verdim bugün sonucum 4369 çıktı çok şükür Rabbim isteyen deneyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı oğluşlar nasip etsin ❣
Hoşgeldin canım hayırlı olsun hamileliğin.degerin falan çok güzel. Diyet takviye falan yaptın mı ? Neler yaptın paylaşır mısınİyi akşamlar kızlar topiğin sessiz takipçilerindenim 2 tane kızım var ve bir erkek bebeğim olsun çok istiyorum bende eylül ayından beri deniyoruz olmamıştı ama şubat uğurlu geldi sanırım 6 şubatta adet oldum 16 şubatta yumurtlama gördüm 17 şubat akşam değerlendirdik bat günü test pozitif gördüm dün 7 gün gecikmeyle kan verdim bugün sonucum 4369 çıktı çok şükür Rabbim isteyen deneyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı oğluşlar nasip etsin ❣
Hosdeldiniz aramiza hayirli olsunİyi akşamlar kızlar topiğin sessiz takipçilerindenim 2 tane kızım var ve bir erkek bebeğim olsun çok istiyorum bende eylül ayından beri deniyoruz olmamıştı ama şubat uğurlu geldi sanırım 6 şubatta adet oldum 16 şubatta yumurtlama gördüm 17 şubat akşam değerlendirdik bat günü test pozitif gördüm dün 7 gün gecikmeyle kan verdim bugün sonucum 4369 çıktı çok şükür Rabbim isteyen deneyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı oğluşlar nasip etsin ❣