Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Oy maşallah ya sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canım hoşgeldin aramıza 🥰 testin hangi aşamasında deneme oldu testin fotoları varsa atar mısın
Çok sağol canım tez zamanda sizlerdende hayırlı haberler alalım inşallah 🥰Canım testim pikken denedim 3 saat sonra yaptığım testte silikleşmişti benim pik çat arası çok kısa diğer aylar açılmada denedim hep tutmadı 😊

Anladım canım netten girince oldu çok sağol🥰

Eklentiler

• 20210312_221113.jpg
    20210312_221113.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 77
🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
@SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
@Birbilsem1132 ✅
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 Nurelifefe Nurelifefe duası ;

Bismillahirrahmanirrahim
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle." Yüce rabbim hakkımızda hayırlı ise tez vakitte hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladı refiye nur kardeşimize nasip eyle. Amin. "
🤲🏻🤲🏻

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
@SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
@Birbilsem1132 ✅
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 Nurelifefe Nurelifefe duası ;

Bismillahirrahmanirrahim
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle." Yüce rabbim hakkımızda hayırlı ise tez vakitte hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladı refiye nur kardeşimize nasip eyle. Amin. "
🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Okudum bende 524 tane🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım ben denememi 25 şubat gecesi tam 00 00 Da test yaptım t patlayacak kadar koyu çıktı 5. Saniyede. Nasılsa uzun sürüyor biraz açılsın dedim bekleyeyim dedim yattım eşim sabah 6 da kalktı ve ona söyledim oda namazları kılıp deneyelim dedi denedik sonra gündüz 12 de test yaptım açılmıs 12 saat içinde pik yapıp silindi bende tam o arada yapmış oldum. Öncekiler t koyu olarak 2 gün dururdu bende hep t koyulup açıldıktan sonra denerdim ilk silinmede ama tutmadı. Hepsinde de tek ilişki denedim. Bu seferkinin farkı sabah erken saatte olması oldu sprmler daha hareketli olurmuş erken saatlerde onu duymuştum belki onun farkıyla oldu bu sefer bide ilişki sonrası yüz üstü yattım yarım saate yakın bi önceki gebelikte de yatmıştım. O ay kaldım yine tek ilişki ile olmuştu ama nasp değilmiş. İlişki sonrası hep ağrı belirti arardım bu sefer hiç bir belirtim ağrım olmadı hatta sağlıksz yumurtladım demekki her ay ağrırdı dedim hiç hamile kaldığımı düşünmedim 4 martta yumurtlama testi yaptım hani gebelik varsa t koyu çıkar diye ama t çatlamadan sonraki açıklıkta idi hiç koyulmamıs bende olmadı bu ay deyip bat bekledim ama gelen giden olmayınca bi baktım ki bulanıyorum midem yanıyor karnımda alt tarafta kubbemsi bir sivrilik var ( benim karnım çok dardır ordan anladım ) halsizim günlerdir bide @maviayy kardeşim ağzımda acı bir tat var dedi benimde metal tadı gibi acılık hiç geçmiyordu 15. Gün yani bugün test yapmak istedim şükür varmış umarım sağlıklı ilerler.. dileyen isteyen herkese bu mubarek gün hürmetine tez zamanda sevindirsin aratmadan. 😇🤲
Hayirlisiyla gelsin bebegin canim ins oglun tutunmustur zamanlaman guzel geldi bana 🥰

Kızlar test konusunda kafam bayaaa karışık.
1.pikken mi deneme yapılmalı? (Test erken açılıyorsa)
2.Pikten sonra hafif açılmada mı?
3.Pikten sonra çizgiler eşit oluncamı?
4.Eşit olduktan sonra açılmada mı?
Eskilere bakıyorum. Pikten sonra hafif açılmada veya eşitken deneme yapmışlar. Erkek bebeği bulan çok.
Cinsel perhiz olarak 5, 6 gün en fazla 7 diyorlar.
Tek denemeden yanayım ben
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Yemin ediyorum duygularıma tercüme oldunuz tek kafamın karıştığı yer burasıydı benimde. Ben de sizin gibi testlerimi denediğimde burada paylaşım yapacağım Allah bu konuları arayan kişilerin karşına çıkarsın faydalı olalım inşallah 🙏 bende şu kanı dayım pik görüyoruz bir kaç saat içinde tekrar test yapıyoruz pik silikleşmeye başladığında tek deneme olarak değerlendiriyoruz ancak bu şekilde tam olarak yumurta çatlamış ve y kromozomların direkt beklemeden içeriye alır diye düşünüyorum 😍 Allah'ım hayırlısıyla gönlünde olanları herkese nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar ben bugün test yaptım bat 1 hafta gecikti. 2. Çizgi daha koyu çıktı hcg testinde demekki yükselme var. kan vermedim daha çarşamba perşembe filan verip keseyi görüp göremeyeceğim i de öğrenmiş olurum diye düşündüm dr a ne zaman gideyim ? Bide sağlık ocağına test yaptırıp sorayim kese görünür derse öyle gideyim hem tahlilleri de götürmüş olurum dr a özel hastane de tahliller çok tutuyor diye düşünüyorum daha öncekilerde hep özele yaptırdım aklım başıma yeni geldi diyelim 😅🤭

Yemin ediyorum duygularıma tercüme oldunuz tek kafamın karıştığı yer burasıydı benimde. Ben de sizin gibi testlerimi denediğimde burada paylaşım yapacağım Allah bu konuları arayan kişilerin karşına çıkarsın faydalı olalım inşallah 🙏 bende şu kanı dayım pik görüyoruz bir kaç saat içinde tekrar test yapıyoruz pik silikleşmeye başladığında tek deneme olarak değerlendiriyoruz ancak bu şekilde tam olarak yumurta çatlamış ve y kromozomların direkt beklemeden içeriye alır diye düşünüyorum 😍 Allah'ım hayırlısıyla gönlünde olanları herkese nasip etsin inşallah 🤲
Benim öyle oldu canım tam pik ve ilk silinme arasında sabah oldu ve bu ay öyle kaldım. Öncekiler de çatlayınca silinme başlayınca yapıyordum tutmadı nedense . Allah hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah 😇💙🤲

X