Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Sağ sol olayına ben inanmıyorum canım tamamen tesadüf bir durum o Allah nasip edecekse sağı solu mu olur bu işin sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim kimseye çok aramadan nasip etsin artık dualarında bize de yer ver hamiş duası kabul olur inşallah

Canım yani bu deneme de t nin daha da açıldığı vakit denemiş oldun doğru dimi? Öncekiler de t ilk silindiği vakitte denemişsin tek ilişki tutmamış

Canım benim Allah razı olsun güzel duaların için rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri sağlıkla nasip etsin. Ben hamile değilim henüz şubatta denedim tutmadı bu ay deneme yapmadım nisanda düşünüyorum inşaallah olur. rabbim sanada tez vakitte hayırlı sağlıklı bir oğlan nasip etsin.

İnşallah kuzum ya bende aileme duyurdum insan beklenti içinde olunca heyecanını saklayamıyor ki ama inanıyorum inşallah sağlıkla gelecek Hayırlı cumalar hepimize
Amin canım hayırlı cumalar rabbim erkek evlatla müjdelendirsin hepimizi.
Kızlar günaydın hayırlı cumalar 7 şubatta son adet tarihim 25 inde yumurtlama oldu ve bugün şuan test yaptım sizce silik olması normal mi varmı yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2800139
yaa maşaallah berakallah sağlıkla ilerlesin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. darısı başımıza
Aynen bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.cok sevindim ya oglun geliyor inşallah hadi darısı başıma
Kız sen ben R rana20 kaldık topikte hamiş olmayan inşaallah tez vakitte bizede gönlümüzden geçenler nasip olur
Ya cnm hayirli olsun var kiz olmaz mi benimde boyle çıkmıştı sen kan ver cnm benimde kizlarimda yaptigimda daha koyuyudu bunda yaptigimda silik cikti rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin darisi diger kardeşlerime insallah
Amin kızlar Allah razı olsun hamişler dua edin bize
Aynen canım bekledikçe heves kırılıyor gibi oluyor testler ayrı stres ben bu ay test bile yapmadım takip bile etmedim nisana inşaallah
Amin Allah razı olsun tez vakitte inşaallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah oğluşlarınızı
Canım yüz üstü derken anlamadım onu bir de testin duruyorsa atar mısın bizede fikir olur
Doktora mı gittin canım yoksa ağrıdan mı anladın sağdan olduğunu?

Çok haklısın canım tabiki dua ediyorum isimlerimizi de biliyorum isim isim ediyorum sizlere Allah tamamına erdirsin inşallah. Asıl şimdi başlıyor maraton benim

Canım yani bu deneme de t nin daha da açıldığı vakit denemiş oldun doğru dimi? Öncekiler de t ilk silindiği vakitte denemişsin tek ilişki tutmamış
Test yapmadım pikten 6 saat sonra olmuş oluyor ilişkiden 6 saat sonra da tekrar test yaptım açılmıştı sanırım açılmada olmuş oluyor
Daha öncelikler uzun sürdüğü için pik, açılmada denedim ama yumurta ölüyordu sanırım tutmadı onlar. Sağlıklı olan pik kısa sürdü benim testlerimde

Kizlar çarşamba beta hcg 85.18 cikmisti bugun verdim 147.80 çıkmış değer artışı nasil

Cnm baska vermedin demi kan
gerçi dr dedi cok yeni gebeliğin dedi benimde yumdan bu yana 22.gunum
Yok ben daha hiç gitmedim aysonu gidicem nasipse, bikaçgün önce evde son testim kalmıştı dedim onuda yapayım bak atayım aşşaya

Eklentiler

• IMG_20210307_114132.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 32
Yok ben daha hiç gitmedim aysonu gidicem nasipse, bikaçgün önce evde son testim kalmıştı dedim onuda yapayım bak atayım aşşaya
Masallah cnm kirimiz olmus iyicebenim değere gore 4 haftalik oluyorum.bende ay sonu yafa nisan basi gibi gitmeyi düşünüyorum hayirlisi ile inşallah

Canım dr a hiç gitmedim ağrıdan anlıyorum bi ay sağ diğer ay sol mesela ordan biliyorum. Daha önceki 3 hamilelikte de hep ağrıyan taraftan olduğunu dr um a sorarak teyit ettim. Mesela 2 ay üst üste soldan oldu geçtiğimiz aylarda ama bu ay sağdan oldu. Yüz üstü derken sırtın yukarı tarafa bakıyor. Göğsün yatağa doğru. Öyle yattım ilişki sonrası. Mesela sperm azlığı olan çiftlerdede ters pozisyon fayda ediyor diyorlar diz dirsek. Bir gebenin günlüğünde İnstagram da görmüştüm. Gerçekten 2 hamilelikte de faydasını gördüm ben.

Canim bende oyle kaldim tabi nasipmis bazende ne yaprsan yap olmuyor

Yok maşallah hiçbirşeyim yok inşallah böyle devam eder aysonu doktora gidicem
Ooo süper canım darısı başıma ama benim midem kazınıyor aynı zamanda bulanıyor benim rahat geçen hiç olmadı zaten ilk oğlumda serumla beslendim hastaneye yatardım hep. Hemen başladı benm. Bende 1 nisan da filan gideyim diyorum az zaman geçsin de öyle. Haftaya kan vereyim perşembe günü dedim . Haber ver gidince dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…