Süper Anneler - 2011

canim sen etrafina bakmaa ona kalirsa benim kuzenim deli gibi kupa kupa kahve icer oglusu oldu
annem deli gibi cay iceer cookkk sevverrr^peynirsiz kahvalti yapmaz etii cok sever hele baliga bayirlirrrrr ama babam kokusu yuzunden cok almazdi eve
tatli gidalara cok dusgun deildii 4 tane oglusu var sonuncuyu kizi bulmak icin yapti olmadi
yine buyuk kuzenim aburcubur ne varsa ama allahim pasta cikolataa ve kocasi kasap booollllll bollllll et sucukk yani er ogunde ett var dusun

2oglu oldu ucuncuyye oglan olur diye cesaret edemedii

pirincin besin degerlerinin icinde
b1,b2;b3 fosfor sodyum potasyum demir ne ararsan var
ama ben nisastasini arindiriyorrum bilmemm niye
pirin konusund etrafimda ne kdar cok erkek anne babalari varsa deli gibi priinc tuketiyorlar ama o listey bakarsak yasakkk oyle deilmi
degerler soyllee karari siz verin
100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 2,4 gr. protein; 24,2 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,1 gr. yağ; 0,1 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 0,02 mgr. B1 vitamini; 0,01 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.

ben yeli hatırladınmı kan tazeleme hesaplayan :)

benim kan hesabimada bakarmisin canim beim dogum tarihim 7.8.81 esimin 19.4.78 ( ogluma kaldigimda son adetim 29.02.2008, oglum 5 hafta erken geldi dünyaya 4.11.2008)

simdi kiz icin ugrasiyoruz.

simdiden tesekkürler

KIzlar bugün kadin doktoruma gittim, ultrason yaptirdim, follikil 1,8 cm olmus, cumartesi pazar yumurtlaman olur dedi, yarin gene gir dedi iliskiye. ama bugün ovulasion testim negatifti.Suan isteyim eve gidince girerim iliskiye ama yarin girmem o zaman,akintim felan yok benim. Sirkeli su yerine vajinal yagi kullandim dün onunda ph si 4.Baska sayfada biri daha kullanmis.

Doktora sordum sol tarafim agrirsa tek erkekmi olur dedim alakasi yok dedi. Ama yemegin faydasi var dedi, bol sütlü kidalar kiz icin iyi dedi.demekkine azda olsa bizimde elimizde olan bisey, tabiki en iyisini yüce rabbim bilir, genede duamizi edelim biz.

Bneim icin dua edin kizlar insallah bu ay kalirim hamile, sali günüde antalyaya ucuyoz.. is, güc ve stressten uzakta olucam....

cumartesi pazar yumurtlama olacaksa bugün bile ilişki tehlikeli olabilir canım

benim anlamadığım şey....kız bebek isteyen anneler neden yumurtlamayı tespit ediyorlar yada bekliyorlar...
kız bebek için kesinlikle yumurtlama öncesi ilişki şart bacılar
yumurtlamaya yaklaştıkça risk artar

yumurtlama tespiti ve yakın ilişki erkek bebek olma ihtimalini arttırıyor

rabbim gönlüğne göre verir inşallah
ama kesinlikle yarın ve sonrasında korunmasız ilişki olmasın canım

Esinin yumusar gibi olmasina cok sevindim helen. Su an dilek kapim aciksa insallah vesile olurum senin kadar yakin hissettigim kimse olmadi burda.. Kendim icin her dua ettigimde seni de aniyorum.. Dogumhanede bile dua ettim sana allah saglikla hayirla bir oglus verir gule oynaya ablalariyla buyutursun insallah..

merhaba kizlar
umarim biri bu sorulara cevap verir.
benim adetim normalde 28 gunde bir oluyordu, ama hapla 24 gunde 1 oldu.
gecen ay hapi biraktim. sonraki ilk adet gunum 19 agustos ve adet bittikten hemen sonra yani 5, gunde iliskim oldu
daha yumurtlama zamanim var diye dusundum. sonrada yumurtlama zamanini bekledim (yani 2 eylul)
ama o siviyi hic gormedim. ayrica 1 eylul aksami iliski oldu simdi ayin 3 unde tekrar iliski dusunuyorum
ben eger hamile kalirsam erkek bebek ihtimalim varmi? bu arada yumurta akini siringayla vajinaya enjekte ettim iliskiden once. tabi geri hop tuvalete gittiler ama kalan kalir dedim artik.
bu bioritmide anlamadim ama
dogum tarihim : 09 01 1983
esiminki : 21.09.1980
11.4.2008 tarihide kizima hamile kaldigim son adet doneminin ilk gunu.
benim icin bir aciklama yapabilicek olan varmi tesekkur ederim

slm yesim
napmisin cnm ya corba yapmissin neden acele davrandin ki
oncelikle yumurtlam tespitii kyapmliydin sonra yumurta akini oyle gelisi guzel kirip koymadin dimi
2 hafta bekledimi disii yikadinmi oncesinde
sonra ph olctunmu ve niye vc ye gittin o iliksi sirasinda icinde olacakti
bence iliski yapma derim erkek bebek istiyosanda bu tutmamistir umarim

Son düzenleme:

oncelikle yanit verdigin icin tesekkur ederim. Ben ph i olcmedim o kagittan bulamadim. Burda (yurtdisindayim) zaten cokta iyi anlasamiyoruz ama aramaya devam edicem. ben yumurta yikaninca bakteri olusturuyor sakin yikamayin yumurtalari diye birkac yerden duymustum. yumurta 2 haftalik olabilir ben 10 gun once aldim markette durmustur biraz oncesinde dedigim gibi yikamadim ama.
benim adetlerim cok duzenli ama haptan sonra ilk adet oldugu icin biraz karismis olabilir haklisin.
bu sabah elime su yumurtlama sivisna benzeyen birsey geldi mesaji yazdiktan sonra. Ama devami olmadi.
yani dun aksamdan sabaha yasarmi spermler, birde o sivi gelince yumurta catladimi demek yoksa catlicakmi?
ben cok karistirdim ama simdi ne yapmaliyim? yani yarin sabah iliski olmasinmi? birde ben wcde siringayla koydum yumurtanin akini nasil olucakki baska. yataktami koymaliydim?? off beceremedim

cnm beslenmene azdaolsa dikkat etseydin yumurtanin iyonu deisiyor bu sayede y leri kendne rahatca cekebiliyo
bende yurtdisndayim sen nerdesinnn eczande bulabilirsin ph papier
gelen akinti spermlerin kalntisidr ona meyil vrme
bence ph olcmediysen yumurta ph si 10 ve uzeri ise zatenn hamile kalamazssin
spermlerin hepsini oldurmustur
9 ve 9.9 a kadar olacak
evet yatakta koyacaktin 2 umurtayi ele alalim
once birini koyup 20dk bekleycen sonra digerini kirip koyup br 20 dk daha
poponun altina yastik koy ve iliskiolsun
sonr bir muddet yat zaten o anda fantaziyle ugrasicak zaman deil biran onc isin bitmesine bakin :))

ORKDM Merhaba bir şey soracam bu yumurta akını yapsam eşim hisseder mi deneyenler bir fikir verse bir de anlaşılmasın diye 2 değil de 1 yumurtayla olsa ne olur ki eşim zaten 3. yapmaya korkuyor iki kız yeter diyor uygun zamanı kollamaya çalışıyorum bir de bu günlerde kondom yırtılırsa diye kendi kendine evham yapıyor aklıma yattı bir gün zaten kazara tarafımdan delinip verilecek eline genelde bana açtırır işte o anı yakaladığımda bu da nesi diye sormasın hissedebilir mi yumurtayı ...nolur bir akıl verin kasım gibi başlayacam bende tam yumurtlama gününde bir sefer...​

ben genelde et yiyorum okudum burdakileri tuz sevmiyordum ama basladim
suttende uzak duruyorum. hurma buldum onu yiyorum. sodayida basladik kari koca iciyoruz.
burda ph yuksek su nerden bulunur bilmiyoru hazir su kullaniyorum bu arada ben guney koredeyim. beslenmeyle ilgili bunlari yapiyordum ama ilac olarak hicbirsey kullanmadim hatta folikasit bile,
ph kagidini eczaneye sordum ama yoktu pazartesi tekrar arastiricam, yumurtayi yanlis yaptim demekki spermleri oldurdum o zaman bu yumurtlama donemini kacirdik demekki? zaten yumurtlayip yumurtlamadigimida tam anlayamadim onun icinde sanirim lh olcer almam lazim dimi? ne zor ismis oglan dogurmak. Abimn 2 cocugu var 2 side oglan, kizkardesim gunasiri iliskiyle kaldi oda oglan. bir ben cabaladim onuda yanlis yapmisim esimin tum kardeslerinin cocuklari kiz eltim 3. kizini yeni dogurdu. onu gordukce umudumu kaybediyorum. sagol verdigin bilgiler icin.

su andada kasiklarimda sancim var, yumurtluyormuyum acaba??

bu arada yumurtayi 2 afta bekletmenizdeki amac ph seviseyi 9 olsun diyemi ??

selam kızlar.geçmiş bayramınız kutlu olsun.......hasta oldum ben.bayramda hiç ii geçmedi.sizin nasıldı???
teroş senin tahmin tuttu galiba ben 19unda yumurtladım....
yani dr 15mm dedikten sonraki gece yumurtlamışım...çok ilginç.benim yumoşlar 18de çatlıyo kızar artık dahada eminim....yada ultrason yanlış ölçi yada dr yanlış ölçi.hangisi doğru bilmiyorum....

Son düzenleme:
ben ik denemeyi 21inde yaptım yani geç kaldım yine...bıktım ben bu işten.bu ay iğnem var.ama komen kullanmıycaz...bakalım inşallah tutar

SUZANCIM
sen o zman diyetini coo siki uyguluycaksin
ve tek yumurtada olur oncsindede karbonatli ds yap
ama esinn seninle farkli pozisyonlar denemek isterse yandi
misyoner pozisyonunda kalirsa hissetmez biraz fazla sivi algiladigini dsunur

beyaz mlek mimoza sizind bayraminiz mubarek olsun
hadi yaaaa mimos teravetin verdigi gun su yazilima gore mi oyleysee teravettt hazir ol bacimmmm
gun alicam senden uygunsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…