- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.901
valla kimse yasaklamasada ben yasaklıyorum deli gibi on yıldır günde 3 kupa en az oda nescafe içerdim şimdi etrafta oğlu olanlara baktm yok bacım nescafe yok türk kahvesi bile içmiyorum çayı limonlu açık paso yeşil çay bide ne düşünüyorum hep Allah bu yakarışlarımızı elbet duyuyo şu pcnin başına geçip paylaşmamız bile bir emek o yuzden inanıyorum olacak olacak hepimizin tatlı tatlı oğluşları ya bu arada turşuyu hazır yesek olurmu elma sirkesi olayı var ya
ben yeli hatırladınmı kan tazeleme hesaplayan :)
dün biraz konuştum eşimle tatlı tatlı..kız olursa ne olacak diyo.aslında çok istiyo ama .ne yapalım bağrımıza basacğız evladamız o bizim diyom.orası doğru tabi ama erkek olsa iyi olmazmı diyo.ya kim istemez .bende senin kadar çok istiyorum..bizim kaderimizde ne varsa o işleyecek.biz ne yaparsak yapalım.dedim.biz elimizden gelin yapalım dedim..diyet konusunu anlattım valla sus pus dinledi..ben onları bilmem ama tekilişki diyorlar öyle bişey varmı dedi ay bi sevindim.dnereden duyuyo bunları.yada kiminli konşuyo anlamadım.var dedim.bizde öyle yapacağız.ikinci kızımızda iki ilişki olmuştu bunda tek yapacağızolmadı diger aya sarkacak dedim..bi dur hemen olacak diye düşünme dedi..bir kaç yıl geçsin bakalım ozaman şimdi istemem dedi.ay sanki kendi bakacak.sonra üstelemedim tamam dedim..biraz daha zaman geçsinde onu ikna etmeye çalışacağım valla keyifli bir anına denk gelirsem allah kısmet ederse bende şubat-mart gibi çalışmalara başlarım gönlü olursa:))
orkidem canım benim sağol tatlım.inşallah az ümidim var artık çok şükür:)
blg ay çok sevindim inşallah mızın yoldadır canım benim.ahyırlı olsun..
cumartesi pazar yumurtlama olacaksa bugün bile ilişki tehlikeli olabilir canım
benim anlamadığım şey....kız bebek isteyen anneler neden yumurtlamayı tespit ediyorlar yada bekliyorlar...
kız bebek için kesinlikle yumurtlama öncesi ilişki şart bacılar
yumurtlamaya yaklaştıkça risk artar
yumurtlama tespiti ve yakın ilişki erkek bebek olma ihtimalini arttırıyor
rabbim gönlüğne göre verir inşallah
ama kesinlikle yarın ve sonrasında korunmasız ilişki olmasın canım[/QUOTE
adetim düsensiz oldugu icin yumurtaliklarima baktiriyorum nezaman catlama olur diye, biraz önce gene ovulasion tesi yapti negativ cikti.yani daha yaklasmamis demekki benim tahmine göre sali olcaktim yumurtlama tabiki gecike bilirde yumurtlama günüm.ondan önceki aylar 5 gün önceden 4 gün önceden yaptik kalamadim hamile..biraz daha yanasmam gerekiyor belki....kitapdada öyle yaziyor....
kardesim yumurtlama günü girdi iliskiye kizi oldu, arkadasim tam 5 gün önce girdi iliskiye oglu oldu.....
birazda doktoruma güveniyorum, yazdigim gibi ovulasion testi positiv ciktigi gibi girmem zaten iliskiye...tam 4 tane degisik ovulasion testi kullaniyorum
slm yesim
napmisin cnm ya corba yapmissin neden acele davrandin ki
oncelikle yumurtlam tespitii kyapmliydin sonra yumurta akini oyle gelisi guzel kirip koymadin dimi
2 hafta bekledimi disii yikadinmi oncesinde
sonra ph olctunmu ve niye vc ye gittin o iliksi sirasinda icinde olacakti
bence iliski yapma derim erkek bebek istiyosanda bu tutmamistir umarim
cnm beslenmene azdaolsa dikkat etseydin yumurtanin iyonu deisiyor bu sayede y leri kendne rahatca cekebiliyo
bende yurtdisndayim sen nerdesinnn eczande bulabilirsin ph papier
gelen akinti spermlerin kalntisidr ona meyil vrme
bence ph olcmediysen yumurta ph si 10 ve uzeri ise zatenn hamile kalamazssin
spermlerin hepsini oldurmustur
9 ve 9.9 a kadar olacak
evet yatakta koyacaktin 2 umurtayi ele alalim
once birini koyup 20dk bekleycen sonra digerini kirip koyup br 20 dk daha
poponun altina yastik koy ve iliskiolsun
sonr bir muddet yat zaten o anda fantaziyle ugrasicak zaman deil biran onc isin bitmesine bakin :))