Süper Anneler - 2011

tamam canım özel msj dan yzayım sana maıl adresımı kaydet sen.ama ben sana kaçtır özel bildirimden msj atıyom bakmıyosun sanırım cnm dur bıdaha atayım ozaman ok

anlamiyorum tam sayfayi o yüzden, begeninler var onu görüyorum. ordami yaziyorsun aban. sayfayi aratirmam lagazim, cikartamadim daha kusura bakm..

bendede monitör var ama adi persona, oda cok iyi iki senedir kullaniyorum.

5 eylül 10.00 gibi ilişki olmalı ondan sonra ilişki yasak olmalı

aa hani sık ilişki değilmiydi canımm onun öncesındedemı ilişki yasak sence korunmalımıyım
buarada çok teşk ederım senın topiğindede çok sordum ama sen yoktun içimde kalmıştı üzülmüştüm

anlamiyorum tam sayfayi o yüzden, begeninler var onu görüyorum. ordami yaziyorsun aban. sayfayi aratirmam lagazim, cikartamadim daha kusura bakm..

canım hani beğeniler varya en üst sağda doğru msjda oraya gelıyor bıldirimler yani.bas oradan msjımı gör acaba msjın açık değilmiki?

ay maşallah var ya doktor olmuşsunuz sız yaa
doktor hanım peki kız için ne önerıyorsunuz saraçoğlu bızede bişey önerdımı

arkadaşlar bir sorum olacak ph ölçümü yapıyormusunuz yapıyorsanız hangi tipleri kullanıyorsunuz ben net ten baktım dijitaller var biraz pahalı uyguna kağıt tip olanlar var siz hangisini önerirsiniz vüvut phını ölçmek için hangisi daha uygun olur?​

canım en uygunu turnosal kağıt dıye bılıyorum ben sucularda yada havuz malzemelrı satanlarda varmış bende almayı düşünüyorum kısmetse.bi arkadas 100 adetını 5 tl ye almıştı gayetde ucuz yanii

kizlar sutlu maydonaz yapilisini okudum. DusunuYorumda Acaba bunu yaparak Kiz olmasida dahami yûksek, sonucta Kiz Sperminleri sicagi seviyor? Denesemmi Acaba ne diyorsunuz.bugun adetimin 4.gunu evde maydonozda yok
Hesabina Gore 6.9 ymurtlama gunum.

Kizlar bes yildir ilk defa bu sekilde adet oldum ins hayra alamettir...3 gun damla damla kanamam oldu bende 3 . Gun adacayi geldi aklima söktürsün diye icmeye basladim. Sular seller gibi simdi parcalarda dusuyor kan pihtilari ben bu sekil adet gormeyi unutmusum korkmadim desem yalan olur. Aliskin degilim bu sekilde hem wc ye oturunca gidiyor hem gunde 4-5 sefer ped degisiyom bebegi kaybettikten sonraki reglim de az olmustu bu ikinci olacak on gun erken geldi... Adacayini birakicam yeter sokulecegi kadar sokuldu..

gecmis olsun gurbet yahuu niye sokturucu iciyonn corekotuymus adacayiymis birak olurunaa
cok kan gidiyosa bi dr a git istersen
sekerli seyler ye dusup kalirsin allah korusun

gelincik cnm kiz icinde matematigin alintilar vear bende birara koyarim buraya
ALLAH razi olsun o arastirip bulmasaydi bi haber olacaktik hepimizz

Ana diyet Gıdalar: Çay, kahve, meyve suyu, kabarcıklı içecekler gibi Coca-Cola gibi. Şarap, bira, elma şarabı, Tuzlu tereyağı ve ½ tuzlu tereyağı, tüm etler, tüm balık. Bu daha tavsiye edilir: Kurutulmuş balık ve tuzlu balık: Füme Balık: Konserve balıkları yumurtalarını sadece haftada 1 ila 2 kez kullanılabilir. Makarna, pirinç, mısır gevreği düzenli olarak ekmek, bisküvi, çerez, süt, tuzlu kraker Croissants olmadan, üzüm ekmek, çerezler tüm taze sebze, konserve ya da dondurulmuş (yasak gıdalar hariç). Tüm kuru fasulye, tüm meyve,% 100 meyve suyu, kurutulmuş meyve. Şeker, bal, Jelly, margarin, süt olmaksızın, zeytin, turşu, konserve ya da kutulu çorbalar, bouillion cubes.There, öğle ve akşam yemeği için ana parça et veya balık, tüm timeSalt her şeyi yenen belirli gıdalar. % 100 meyve suyu 3 bardak içmek gerekir. Ayrıca her gün bir meyve ve bir Banana yiyin. Ayrıca bir zamanlar bir şeyler atıştırmak için bir gün bunlardan biri yemek, jambon, bologna, kurutulmuş sosis, sarsıntılı, füme balık veya konserve fish.You her hafta yemek gerekir: Patates 3 ​​+ kez, kuru fasulye 2 kez: Kuru erik, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, kuru tarih haftada 1 kez, yüksek sesle sadece salata 1 max haftada; kadar sizin istediğiniz gibi kullanın: Tüm süt, Bouillon ile mantar, zeytin, turşu ve sezon şeyler yasak gıdalar küpler maden suyu peynir, tuzsuz tereyağı, yoğurt, peynir, süt, krema bazlı soslar, Kabuklu ile çöller, ana yemek olarak deniz ürünleri Yumurta Kabuklu. Kepekli ekmek, ekmek, süt, tuzsuz ekmek, süt ile tüm fırıncılık öğeleri, tüm kremler krep ve waffle izin verilmez. Tüm yeşil salata, tüm çiğ lahana, ıspanak, karahindiba Ceviz, fındık, fıstık, badem Kakao, çikolata, ve hardal.Écouter

Pazartesi randevu alayim hemen bakalim o gune kadar kesilirmi yok corekotunu birakmistim da adacayi ictim cunku adet olunca ped bile degismiyom ya ince ince karnim agriyor su an af ya

Kahvaltı: Hiçbir şey

Öğle yemeği: 12 oz Yunan Yoğurt

Ara öğün: 8 oz peynir doğranmış salatalık

Akşam yemeği: Mısır gevreği, yağsız süt ile kızılcık Kase

Tatlı: 8 oz Kızılcık Suyu

60 gün boyunca tekrarlayın

yeterince süt en azından 3 büyük bardak / gün aldığınızdan emin olun

i snack-belki o kadar uzun btn öğle ve IG yemek kitabı başka bir bardak süt ve ahududu çörek uyum beklemek gerekir sanmıyorum

i 12:30 yiyecek hiçbir şey

öğle-dilim kızarmış ev yapımı ekmek / 2 yemek kaşığı tahin, cuke dilimleri, sıcak pirinç sütü büyük kupasnack-(3:30) Yunan yoğurt w / çözülmüş çilek )

akşam yemeği kalsiyumdan zenginleştirilmiş makarna ( bol ^peynirli) / tuzsuz tereyağı, yeşil fasulye, sıcak pirinç sütü büyük kupa w / eşit

snack-ahududu çörek (i ekmek, bir dilim dönüştü), çözülmüş çilek w / sıcak pirinç sütü eşit, büyük kupa

5 eylül 10.00 gibi ilişki olmalı ondan sonra ilişki yasak olmalı

hımmmmm 6 eylül de olmasın o zaman....haklısın...6 eylül de bile risk olur ....
gelincikkkkkkkkk bence bu günleri kesinlikle uygula bacım
bol bol dua da ettim sizler için
gelecektir prensesin i,nşallahhhhhhhhh

kızlar bayramda yokum..9 gün...hamile olursam eğer mutlaka ulaşırım.inşallah hamişimdir
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mimoza cım
dularımız seninle.....

şiddetli bir şekilde göğüsuçlarım acıyor kızlar.....neden acaba....

belkide..............

largininle lacarnitin ayni etkiye sahip
hatta l-carnitini ben yag yakici hormon salgilayici olarak okudum bence ona hic gerek yok hatta
bir ginseng bile yeterli
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar size
hakkaten bu bölümün uzmanı olacaz yakında....
neler yazıyorsunuz böyle.....valla hiç. duymadıklarımı duyuyom :))))))))

canım mesajda bir iki nokta kafamı karıştırdı zeytin ,soda erkek bebek diyetinde yenilmeyecek mi ben bir kase zeytini kahvaltıda bitirip bazende çekirdeği ile yutarım içindeki yağ çok faydalı diye eve de kasa kasa maden suyu alınır kızılayın şimdi bunlar yok mu siz nasıl yapıyorsunuz zeytin ve soda olayını.bir de bira içilebilir diyor içinde bolbol maya var ama maya kız bebek diyetinin başında. şaraplarda asitliği arttırmaz mı illaki hergün içmiyoruz ama benim abartma huyum var yararı olacaksa takıyorum o gıdaya görüşlerinizi paylaşmak ister misiniz? gurbet güzeli arkadaşım bu arada geçmiş olsun kürtaj olmuşsun herhalde sebebini merak ettim kusura bakma özlden mesaj atamıyorum .​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…