Süper Anneler - 2011

bernur ALLAH razı olsun canımm inş cümlemızın gönlüne göre versin rabbım bende dua etttım buradakı herkese inş. aynı zamandan bebek hasretı çekenlere
terveti mutlaka dınlerım canım mşllah artık doktor sayılırlr sadece merak ettıklerımı neden cba dıye soruyorum

Kizlar bes yildir ilk defa bu sekilde adet oldum ins hayra alamettir...3 gun damla damla kanamam oldu bende 3 . Gun adacayi geldi aklima söktürsün diye icmeye basladim. Sular seller gibi simdi parcalarda dusuyor kan pihtilari ben bu sekil adet gormeyi unutmusum korkmadim desem yalan olur. Aliskin degilim bu sekilde hem wc ye oturunca gidiyor hem gunde 4-5 sefer ped degisiyom bebegi kaybettikten sonraki reglim de az olmustu bu ikinci olacak on gun erken geldi... Adacayini birakicam yeter sokulecegi kadar sokuldu..

canım kafanı takma daha senin hormanlar düzene girmemiştir, hem diyorsun ilk 3 gün damla damla oldu adaçayı içince sökülmüş bence adaçayının etkisi olmuştur fazla içme.Yinede içinde kalmasın doktora görün bakalım ne diyecek , inşallah önemli bişey değildir

donnayı denedim ben çok kötü. hiç önermem bacım. bu iş için hamilelik monitörü al bence. ekranda net gösteriyor yumurtlamayı.

bende aldım beceremedim ama arkadaşım donna aldı onunla yum gününü buldu, diyet yaptı et ve tuzlu özellikle, babaychoice takvimi aldı ve sonuç oğluşu oldu inşalllahh sizinde olucak

saracoglumuydu marankiydi sanirim 4 kizdan sonra oglani bulmuss:KK61:

kızlar ben yatağın sağ ada sol tarafına yatma olayına inanıyorum, ben kızıma hamile kaldığımda eşimin sağında yatıyordum, ama oğluma kaldığımda sol tarafında yatıyordum, taşındığımız için:))

:KK53: aa hani sık ilişki değilmiydi canımm onun öncesındedemı ilişki yasak sence korunmalımıyım
buarada çok teşk ederım :KK16: senın topiğindede çok sordum ama sen yoktun içimde kalmıştı üzülmüştüm :KK59:

öncesinde dilediğin kadar yapabilirsin sonrasında yasak

Son düzenleme:
canım mesajda bir iki nokta kafamı karıştırdı zeytin ,soda erkek bebek diyetinde yenilmeyecek mi ben bir kase zeytini kahvaltıda bitirip bazende çekirdeği ile yutarım içindeki yağ çok faydalı diye eve de kasa kasa maden suyu alınır kızılayın şimdi bunlar yok mu siz nasıl yapıyorsunuz zeytin ve soda olayını.bir de bira içilebilir diyor içinde bolbol maya var ama maya kız bebek diyetinin başında. şaraplarda asitliği arttırmaz mı illaki hergün içmiyoruz ama benim abartma huyum var yararı olacaksa takıyorum o gıdaya görüşlerinizi paylaşmak ister misiniz? gurbet güzeli arkadaşım bu arada geçmiş olsun kürtaj olmuşsun herhalde sebebini merak ettim kusura bakma özlden mesaj atamıyorum .​

cnm ben sitede yazilanin cevirisini aldim demek yanlislik olmus biz zaten neyin yenilip yenilmeyecegini biliyoruz
mesela yasak gidalar arasina bi tek maden suyu girmis o yanlis digerleri dogru tabii zeytin soda bunlar yenilmesi gerekenlerr
birde ben alkol almadigim icin sarap bira konusunu hic arastirmadim cnm
ama en azindan diyet suresinde almamaya calis

canım kafanı takma daha senin hormanlar düzene girmemiştir, hem diyorsun ilk 3 gün damla damla oldu adaçayı içince sökülmüş bence adaçayının etkisi olmuştur fazla içme.Yinede içinde kalmasın doktora görün bakalım ne diyecek , inşallah önemli bişey değildir
adacayini biaktim iki gun su gibi akti hayret ettim gece birde yattim anam ustum de beyaz birseyler geziyor yani tavanda korktum sahadet getirdim besmele cektim dedim ben oluyorum yani o kadar sahura kalkinca kizi kaldirdim kizim gel benim le yat korkumdan esim koltukta uyuyakalmistiiiii

kürtajın etkisi olabilir ama evet bence de dr. git....ne diyecekler bakalım....
ciddi bişey olmaz inşallahhhh canım
canim ilacla dustu bebek kurtaj olmadim demekki tam temizlenmedi ilacla ole olabiliyormus tam temizlenmiyormus
ins bu adette hepsini attim haftaya carsamba randevu aldim yumurtlama gunum o gun bakalim ne olurrr

24-28 arasi adetim, ve personayi her sabah acmam gerekiyo, ayda 8 kez test istiyorbenden, çubuklarını alıyorum.atesimle hep aynı denk geliyor takip ettim, persona vücudumu biliyor artık.

kaçıncı gün yumurtlama tespit ediyor mesela. son döngü kaç gündü kaaçıncı gün yumurtlamaydı

kaçıncı gün yumurtlama tespit ediyor mesela. son döngü kaç gündü kaaçıncı gün yumurtlamaydı[

farkli oluyor canim, bazen 11-12 gün gösteriyor bazen 13-14 gün, cubuktaki idrale göre gösteriyor. bu ay 25 günde geldi adetim hesabima göre insallah 13-14 gün gösterir. gecen ay 11-12 gösterdi.benim malesef adetim düzensiz oldugundan.

Hepinizin Ramazan Bayramini kutluyorum kizlar Rabbim hepinizi gönüllerinizdeki ile müjdelesin insaAllah.....
gönlu guzel yuzu guzel kardesim benim ins bu bayram bizlere hayirlara vesile olur dualarimiz kabul olur hepimizin bayrami mubarek olsun guzelim dusunceli kardesim benim

Gül kurusu aksamlarda,Dost Hayati yasadik,Yasadik ama yeri geldi ayriliklara agladik,agladik üzüldük ama ,icimizde olan sevgiyi hic bir zaman söküp atladik,atamadik,""sevgileri ""icimizden atmamak umudu ile Bayraminiz kutlu olsun.......Bu Sonbaharda Yaprak Dökümü yasasakta biz ayni agacin yapraklariyiz Gurbetim,, hepimiz biriz yok birbirimizden gayrimiz.............

gönlu guzel yuzu guzel kardesim benim ins bu bayram bizlere hayirlara vesile olur dualarimiz kabul olur hepimizin bayrami mubarek olsun guzelim dusunceli kardesim benim

tek kelimeyle rabbim yuregini arindirmis butun kotuluklerden gurbet ablacim
oyle bir insanki incitmekten adeta titriyor
rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine haskena ve onun gibi olan kullarina resulullah askina ne dilerse versin hem bu dunyanin hemde obur dunyanin nimetleriyle riziklandirsin insalahhh

Gül kurusu aksamlarda,Dost Hayati yasadik,Yasadik ama yeri geldi ayriliklara agladik,agladik üzüldük ama ,icimizde olan sevgiyi hic bir zaman söküp atladik,atamadik,""sevgileri ""icimizden atmamak umudu ile Bayraminiz kutlu olsun.......Bu Sonbaharda Yaprak Dökümü yasasakta biz ayni agacin yapraklariyiz Gurbetim,, hepimiz biriz yok birbirimizden gayrimiz.............

yuregi guzel insan bayramini kutlarim butun guzellikler seninle olsun insaALLAH:KK70::KK71:

hayirli bayramlar super anneler hepinizin gonlunuzdeki dua kabul olup sonrada mis kokusuyla kucaginiza konar insallahh bende dahil hepiniz opuldunuzzzz

cnm ben sitede yazilanin cevirisini aldim demek yanlislik olmus biz zaten neyin yenilip yenilmeyecegini biliyoruz
mesela yasak gidalar arasina bi tek maden suyu girmis o yanlis digerleri dogru tabii zeytin soda bunlar yenilmesi gerekenlerr
birde ben alkol almadigim icin sarap bira konusunu hic arastirmadim cnm
ama en azindan diyet suresinde almamaya calis

orkide beslenme konusuna açıklık getirir misin?

tavuk ve balık yasak mı serbest mi?
Ayrıntılı yazabilir misin?

kaçıncı gün yumurtlama tespit ediyor mesela. son döngü kaç gündü kaaçıncı gün yumurtlamaydı[

farkli oluyor canim, bazen 11-12 gün gösteriyor bazen 13-14 gün, cubuktaki idrale göre gösteriyor. bu ay 25 günde geldi adetim hesabima göre insallah 13-14 gün gösterir. gecen ay 11-12 gösterdi.benim malesef adetim düzensiz oldugundan.

geçen ay kaç gün sürmüştü peki? başlangıç tarihlerini biliyorsan yazsana bi.

canlarım ben sabah memlekete gidiyorum inşallah 1 hfta yokum hepinizi öpüyorum ALLAHa emanet olun şimdiden bayramlarınızı kutluyorum.büyükleriminde elerinden öpüyorum saygıyla :KK9:
görüşmek dileğiyle...

X