- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.821
Bu meyan koku icirme nedir kiz olmasi icin esleremi iciriloyor bilgisi olan yazabilirmi acaba... Ona gore bende icireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kızı tuttururuz :))Valla ben denedim ama burdan bir arkadaş içime şu serpti. Bişey olmaz dedi ya hamile kalirsin en kaliteli spermlerle yada kalamazsin dedi.yumurtlama gününden en son 2 gün oldu.Ama başım felaket dönüyor bir haftaya belli olacak hakkimizda hayırlısı.Benimde 7 yaşında oğlum var.Kız bebek için bütün metotları denedik
Çok kasık ağrım var özellikle bugüm baya bi arttı,midem çok bulanıyo ama çıkaramıyorum ögürtü ve gegirme gegirmenimde belirti olduğunu yeni öğrendim bu arada bat 18kasım ama ben 25,26 günde bir olduğum için en fazla pazara kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum tabi adet olmazsamNe gibi belirtiler var.Benim başım felaket dönüyor.Oglumda hiç dönmemisti.Benimde bur haftaya 10 güne belli olur.Adetlerin düzensiz o yüzden
Amin inşallah hamileyizdir :)Aynı tarihlerde belli olacak ikimizin de benimde 7 yaşında oğlum var.yaptıklarınızın hemen hemen hepsini bende yaptım.son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce ve sirkeli suyla dustan sonra oldu.Kismet bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah
Ne yazıkki hamile değilmişim.kan tahlili yaptırdım 5.3 çıktı.Halbuki ben asermeye bile başlamıştım Benim adetlerim düzensiz 32 günde bir oluyorum.yumurtlama gününden özellikle kaçinmistik.Malesef olmadı benim ki bu ayTsk ederim. Ins hamilesinizdir ben 26 gunde bir adet oluyorum siz 28 gunde birmi oluyorsunuz... Adetim 7 gun suruyor yumurtlamaya az bi vakit kalio bu yuzden... Bu ay adetten sonra ilk gun koruncagim diger gunler yumurtlamaya 2 gun kalaya kdr korunmasiz iliski denemek istiyorum... Ama adet olmadim hala heray 5 atardi 14 unde olmustum gecen ay 9 unda olmam gerkiyordu ama hala gelmedi... Buay olmamistir ins antibiyotik iciyorum mecburen dr. Hamilelige zararsiz dedi ama ben genede korkuyorum... Oteki ay olur ins. Kan testinde 1.02 cikti gebelik yok ama bi olsam rahatliycam
Ben bu akşam kan testi yaptırdım.Maalesef hamile değilmişim sonuç 5.3 çıktı.Çok heveslenmistim asermeye bile başlamıştım benAmin inşallah hamileyizdir :)
Evet canim meyan kökü serbeti iciyor kocalar ama ben,iciremedim kalp hastalari ilac icenler icemiuor arastir ona göre icir esineBu meyan koku icirme nedir kiz olmasi icin esleremi iciriloyor bilgisi olan yazabilirmi acaba... Ona gore bende icireyim
Umut var canim sende 5,3 hamile olabilirsin 2 gun sonra test yap yada idrar testi yap bence hamilesinBen bu akşam kan testi yaptırdım.Maalesef hamile değilmişim sonuç 5.3 çıktı.Çok heveslenmistim asermeye bile başlamıştım ben
Insallah canim seni takip ediyorum Allah herkesin gönlüne gore versinAmin inşallah hamileyizdir :)
Insallah bemde 4 hatta 8 gözle bekliyorumİnşallah kızı tuttururuz :))
Hayırlı olsun canim gozunaydin rabbim kucagina almayi nasio etsin insallah saglikli sihhatli hayırlı evlat olsunKızlar hepinize merhaba beni tanıyan arkadaşlar var hazal bebeğine çok sevindim canım bende bugün gittim doktora benimde hayırlısıyla oğlum olacakmış Allahın izni ile sağlıkla alırız kucağımıza inşallah 17 haftalık oldum bende burda bana soru soracak arkadaşlara gelince benimki kaza ile oldu o yüzden ilişki ne zaman oldu bilemiyecem inşallah herkesin gönlüne göre olur sadece şunu diyeyim herşeyin başı dua
Hayırlısı canım tekrar denersin .kızı tutturmak için yumurtlama günlerini geciyoruz tabi ihtimallerde azalıyor sen böyle deyince şimdi benimde ümidim azaldı yapıcak bişey yok ben bu ay kalamazsam zaten mart a kadar ertelemek zorundayım sadece bu ay denemiştim dügün var bizim agustos eylüle denk gelmemesi lazım sen denersin en azındanBen bu akşam kan testi yaptırdım.Maalesef hamile değilmişim sonuç 5.3 çıktı.Çok heveslenmistim asermeye bile başlamıştım ben
Bende sürekli senden bebişinin cinsiyetiyle ilgili bir haber bekliyorum senin adına bende heyecanlanıyorum kız haberini vericeğin günü bekliyorum inşallahInsallah canim seni takip ediyorum Allah herkesin gönlüne gore versin
Evet canim meyan kökü serbeti iciyor kocalar ama ben,iciremedim kalp hastalari ilac icenler icemiuor arastir ona göre icir esine
Ben bu akşam kan testi yaptırdım.Maalesef hamile değilmişim sonuç 5.3 çıktı.Çok heveslenmistim asermeye bile başlamıştım ben
Ciddimisin 2 ayrı doktora gösterdim sonucu zaten geçen çarşamba yumurtlama günümdü doktor yanlış mı anladı adetim gecikti sandı acaba çünkü bir haftalık olması lazım olursa zaten,Ben doktora hamilelik riskim var dedim.Daha kötüsü ağrı kesicil iğne yaptı sonuca göre ya hamileysem iğne yaptırdım çok kötü oldum suanUmut var canim sende 5,3 hamile olabilirsin 2 gun sonra test yap yada idrar testi yap bence hamilesin
O zaman ne yapcam doktor ağrı kesici iğne yaptı5 ve uzeri hamile biliyorum bnde bence az gecsin tekrar test yaptir yukselirse hamilesindir
O zaman ne yapcam doktor ağrı kesici iğne yaptı
Düzenli 28 günde bir adet oluyorsunuz gibi gözüküyor. 14. Gün ovulasyon gününüz. Bu yüzden 8. Günden itibaren sık ilişki ve 12. Gün sabah skşam deneyip kesin. Tutmazsa bir sonralinde 13.gün 2 defa deneyinBana bilgisi olan biri deneyipte tutan yada deneme yapanlardan kiz icin hangi gunlerde korunmamami soyleyebilirmi acaba... Adetlerimi yqzayim size son 3 tanesini
10 kasim
14 ekim
18 eylul cvplarsaniz sevinirim