- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.841
Düzenli 28 günde bir adet oluyorsunuz gibi gözüküyor. 14. Gün ovulasyon gününüz. Bu yüzden 8. Günden itibaren sık ilişki ve 12. Gün sabah skşam deneyip kesin. Tutmazsa bir sonralinde 13.gün 2 defa deneyin
İcir canim bisey olmaz hatay yoresinde adamlar sirtinda satarak para kazaniyor orda herkes içiyorCok tsk ederim o zmn alip icireyim bir rahatsızlığı yok sukur esimin
Bisey olmaz insallah testi yaotir haber ver merak ettim,eger hamileysen o doktora da iki laf et yaniiO zaman ne yapcam doktor ağrı kesici iğne yaptı
Canim hesapladim sana atacam simdi resime bak sen ayın 18 ine kadar iliski olup bitsin hic orgazm olma adetten sonra sik iliski ilk 5 gun korun maksat Y ler azalsin sonra sinra korunma ayin 18 ine kadar devam et ilişkiye ve 5 gunden sonra korunma orgazm yok zevk alma yatakta esinin soluna gec sende iliski sonrasi hemen soluna dön ve cenin seklinde yatBana bilgisi olan biri deneyipte tutan yada deneme yapanlardan kiz icin hangi gunlerde korunmamami soyleyebilirmi acaba... Adetlerimi yqzayim size son 3 tanesini
10 kasim
14 ekim
18 eylul cvplarsaniz sevinirim
Evet canim 8 degerle hamile kalanlar var doktor nasil suphelenmez anlamadim deger yukselirmi diye takip etmesi lazimCiddimisin 2 ayrı doktora gösterdim sonucu zaten geçen çarşamba yumurtlama günümdü doktor yanlış mı anladı adetim gecikti sandı acaba çünkü bir haftalık olması lazım olursa zaten,Ben doktora hamilelik riskim var dedim.Daha kötüsü ağrı kesicil iğne yaptı sonuca göre ya hamileysem iğne yaptırdım çok kötü oldum suan
Insallah dua et bana bende sana ederim rabbim herkesin gönlüne gore versin hayırlı sağlıklı evlatlar insallahBende sürekli senden bebişinin cinsiyetiyle ilgili bir haber bekliyorum senin adına bende heyecanlanıyorum kız haberini vericeğin günü bekliyorum inşallah
Cevap yazdim,sana canim resme bak mutlaka aciklamali olsun dedimYumurtlamam hangi gun oluyo onu bilemedim nette bazi yerlerde hesapladim bazisi 21 kasim bazisi 22 kasim cikardi kafam karisti
Etmemmi herkese dua ediyorum sende hep aklımdan geçiyorsun inşallah rabbim gönlümüze göre versinInsallah dua et bana bende sana ederim rabbim herkesin gönlüne gore versin hayırlı sağlıklı evlatlar insallah
Sen çin takvimine goremi yaptin peki bende cine gore yaptım Insallah bizdede tutarArkadaşlar çin takvimi yine tuttu dün bir arkadaşımın kızı olucağını öğrendim ve baktım doğru çıktı
Bende baktım şimdi cin takvimine Aralık erkek gösteriyor arkadaşlar dua edin inşallah ilk denemede kalırım hamile nolur:)[/QUOT
Insallah kalirsin canim bekletmeden gelsin bebisin
5in üstü pozitif canım ya 2 gün sonra mutlaka tekrar et.zaten yumdan sonra daha geçmemiş bence sen gebesinCiddimisin 2 ayrı doktora gösterdim sonucu zaten geçen çarşamba yumurtlama günümdü doktor yanlış mı anladı adetim gecikti sandı acaba çünkü bir haftalık olması lazım olursa zaten,Ben doktora hamilelik riskim var dedim.Daha kötüsü ağrı kesicil iğne yaptı sonuca göre ya hamileysem iğne yaptırdım çok kötü oldum suan
Teşekkür ederim.şuan o kadar ağrım var ki anlatamam.Sırt ağrım var.Ama ağrı kesici falan kullanmıyorum,dün akşam hiç uyuyamadım.Zaten telaşli bir yapım var eğer hamileysem 9 ay 10 gün bu iğnenin bebeğe zarar verip vermediginı düşünmekten kafayı yerim.bu gün akşam tekrar kanima baktiracagim eğer hamileysem yuh olsun o 2 doktoradaBisey olmaz insallah testi yaotir haber ver merak ettim,eger hamileysen o doktora da iki laf et yanii
Bugün akşam gidip tekrar kana baktiracagim.okadar moralim bozuk ki anlatamam o kadar agrïm var ben ağrı kesici kullanmıyorum doktor iğne yapıyor.Eğer ki hamileysem ne olacak onu düşünüyorum.Bir yandan 2 farklı doktora gösterdim kendilerinden çok emin yok dediler.burdaki arkadaşlar da olabilirsin diyorlar.Akşam herşey belli olur.hakkımda hayırlısı5in üstü pozitif canım ya 2 gün sonra mutlaka tekrar et.zaten yumdan sonra daha geçmemiş bence sen gebesin
canım çok kafaya takma iğneyi benim hastalarımdan böyle durumda röntgen çektiren bile oldu karın ağrısında meğerse hamileymiş maşallah bebeğide sağlıklı ben şöyle düşünüyorum ilk zaman tam rahme yerleşmediğinden çok etkilemiyo bebeği benceBugün akşam gidip tekrar kana baktiracagim.okadar moralim bozuk ki anlatamam o kadar agrïm var ben ağrı kesici kullanmıyorum doktor iğne yapıyor.Eğer ki hamileysem ne olacak onu düşünüyorum.Bir yandan 2 farklı doktora gösterdim kendilerinden çok emin yok dediler.burdaki arkadaşlar da olabilirsin diyorlar.Akşam herşey belli olur.hakkımda hayırlısı
Canim hesapladim sana atacam simdi resime bak sen ayın 18 ine kadar iliski olup bitsin hic orgazm olma adetten sonra sik iliski ilk 5 gun korun maksat Y ler azalsin sonra sinra korunma ayin 18 ine kadar devam et ilişkiye ve 5 gunden sonra korunma orgazm yok zevk alma yatakta esinin soluna gec sende iliski sonrasi hemen soluna dön ve cenin seklinde yat
Cevap yazdim,sana canim resme bak mutlaka aciklamali olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?