Süper Anneler - 2011

Kızlar günaydın hepinize mrmo1 güzel duaların için saol Allah inşallah gönlümüzdekini verir bende 8 haftalık hamileyim ve gün geçtikçe benide korku sardı ya ne biliyim işte gögüslerim şişti ve ağrıyor kız bebeklerinde olur diyorlar genelde moralim bozuluyor gijnij seninde gögüs ağrın varmıydı ya yada erkek anneleri sizin hamilelikte varmıydı peki hazal sen nerelerdesin nasıl gidiyor hiç uğramıyorsun off sabah sabah içim kararmış beee

Benimde gögüs agrisi sivilclenme hepsi var yani kizim la ayni belirtileri yasıyorum bunda tek fark sivilclenme ve istah atisi, ,,, hakkimizda hayirlisi; (

Benimde gögüs agrisi sivilclenme hepsi var yani kizim la ayni belirtileri yasıyorum bunda tek fark sivilclenme ve istah atisi, ,,, hakkimizda hayirlisi; (
Kızlar sız yumurtlama gunu tek ilişkiylemı hamıle kalmıstınız

Yumurtlama gununumu beklıyosun canım ben unuttum yıne

benım kızımda goguslerimde hıc bısey olmadı, bence bunlar kısıye gore degısıyor ya, oyuzden hıc negatıf dusunme cannm

hiç kafana takma cnm benim ilk kızım da yokdu gogus ağrısı felan yokdu 2.de sitDeli bişekilde ağrılarım oldu
Komşunun 3 oğlu vardı dedi erkeklerde agriyo ben neler cekdim bende sevindim ama olmadı yani kızı erkeği yol onun inanma Rabbim gönlünce versin insallah .

Sagol canim benim Rabbim hepimizin gönlündekini versin ins bu mübarek gunlerde duamiz kabul olur ins

Canım sen kac deneme yapmıstın bırde testmı kullanarak buldun yumurtlamayı
Canim benim plansiz oldu adetin 15 16 17 günü oldu sanirim test yapmadim cunku adet bitimi denemek istiyordum esim yoktu is amacli yoktu geldi hamile kaldim nasip kısmet artik Rabbim bilio gönlündekini ins nasip eder

beni baz almayın kızlar ama benim oğlumda göğüslerde şişme yoktu zaten göğüslerim büyük anlamamaış olabilirim.ama şu zamanlar bakıyorumda adet öncesi şişme ve ağrı başlıyo adet olcağımı anlıyorum

Canim benim plansiz oldu adetin 15 16 17 günü oldu sanirim test yapmadim cunku adet bitimi denemek istiyordum esim yoktu is amacli yoktu geldi hamile kaldim nasip kısmet artik Rabbim bilio gönlündekini ins nasip eder
Canım inşallah gönlundekı neyse kabul olsun. Hayırlısı olsun. Hepımız bırbırımıze duacıyız.

Adetın bıttımı canım. Kacgun suruyordu senın
yok hala devam 4-6 gün arası sürüyor bugün 5.gün.şimdi bi arkadaş aradı doçente gitmiş bugün.adetinin 14.günü yum çok güzel çarşambaya kadar her gün ilişki demiş adam.2 senedir ikinci için uğraşıyo.geçen ay rahim filmi çekildi.bi de bi gün arayla ilişki derler bu her gün demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…