- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.341
Üç gun ıstuste olunca ınsan korkuyor kız olasıılıgı yuksek olur dıye. Üç gece oldu degılmı canım ustuste. Yoksa bırgun araylamıydıAllah analı babalı büyütsün inşallah oğlışunu ..Sünnettte olacak paşa maşalllah ona Allah askerliğini göstersin inşallah Ama kafana takılmasın bencede küçük olması iyi hemen atlatır.. tosun öperim o gerdanından mis kokulu paşayı..adını ne koydun gijnij ay ne günlerdi yaa kucağımıza aldık oğluşlarımızı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .benim oğlan 10 aylık oldu bile ama evlat kız erkek seviliyor işte zaten tamda sevilme zamanı herseyi anlamaya başladı tosunum peşinden koşturuyor bizi işte.Allah herkese evladını bağışlası..Amiiiiiiiiiiin
bence 16 eylül 20 ile 23,30 arası bi saatte çatlama olmuşslm kızlar,
ovulasyon testlerimi lütfen yorumlayabilirmisiniz.çatlama olmuşmu sizce?
İnşallah testler yanlış yapmadıysam çatlamıştır.çatlama sonrası deneme oldu. Bildiğim kadarıyla yumurta 12-24 saat yaşıyor. Yumurtanın atılmasına saatler kaldı. Gün içinde tekrar deneme yapsakmı acaba?bence 16 eylül 20 ile 23,30 arası bi saatte çatlama olmuş
Üç gun ıstuste olunca ınsan korkuyor kız olasıılıgı yuksek olur dıye. Üç gece oldu degılmı canım ustuste. Yoksa bırgun araylamıydı
Ben ustuste deneme yspacagım kısmetse. Cunku bır yada ıkı denemeyle olmuyor benımkı. Aslında yumdan ıkı gun önce yapıcam cunku ne zaman olacagı bellı olmuuor.İnşallah testler yanlış yapmadıysam çatlamıştır.çatlama sonrası deneme oldu. Bildiğim kadarıyla yumurta 12-24 saat yaşıyor. Yumurtanın atılmasına saatler kaldı. Gün içinde tekrar deneme yapsakmı acaba?
Bende yumdan bır yada ıkı gun önce ılk denemeyı dusunuyorum. Sonrada foreverhayat gıbı deneme düşünüyorumCanım ben bir liste gönderdim yaa orda da 3 gün peşpeşe yapanların oğluşu olmuş bence o listeyi inceleyin genelde koyu çıktıktan 1 gün sonra herkeste ortak tutmuş gibi geldi.
Ben bu sefer boyle yapayım dıyorum. Cunku her seferınde yum gunlerınde deneme oldu fakat tutmadı. Burda daha önce çok arkadasım vardı. Hep yum gunlerınde deneme yapıp olmayan. Sonra daha fazla deneme yapıp hamıle kalan ve oglu olanda cok oldu.bence dorti sende çift çizgi gördüğün gibi 3 gün peşpeşe yap spermleri önce yaparsan azaltırsın
Buay test almadım ben. Hatamı ettım bılmıyorum. Ama psıkolojım bozuluyor. Düşünmesi bıle sıkıyor beni. Hayırlıdı olsun hepımız için.bence dorti sende çift çizgi gördüğün gibi 3 gün peşpeşe yap spermleri önce yaparsan azaltırsın
Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun.Slm kizlar drumla görüstüm
Parca patolojiye ve gen testine gidecek essek sipasi rahmin en yukarisina yerlesmis önce absaugen vakum ile cekmeye calisacak olmassa kazima yöntemi ile kürtaj edecek rahim filmi cekilecek kamera ile bakilacak 6.45 sali günü
Genel anastezi ile olacak hepsi
Hepiniz sagolun var olun hamis olanlar kazasiz kurtulun insAllah
Bu acizden dualarinizi esirgemeyin lütfen
CANIM ya Rabbim yardimcin olsun,,,,, tez zamanda sagliginA kavuşursun ins, ,, hakkind a Herseyin hayirlisi olsuunSlm kizlar drumla görüstüm
Parca patolojiye ve gen testine gidecek essek sipasi rahmin en yukarisina yerlesmis önce absaugen vakum ile cekmeye calisacak olmassa kazima yöntemi ile kürtaj edecek rahim filmi cekilecek kamera ile bakilacak 6.45 sali günü
Genel anastezi ile olacak hepsi
Hepiniz sagolun var olun hamis olanlar kazasiz kurtulun insAllah
Bu acizden dualarinizi esirgemeyin lütfen
Günaydın Arkadaslar Nasılsıniz günler yaklaştıkça içimi hem bir sevinç hen bir korku sarıyor. Arkadaşlar Zilhicce ayındayiz nolur dua edin bana, birdaha skar gebelik yaşamam, sağlıcakla oğluma hamile kalirim ınsallahh. Bende sizlere hep ediyorum inanin Rabbim bu günler hürmetine hepimizin, gönül muradına versin insallah hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?