- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.901
Angel sende dün gece catladi dedin herhalde o zaman seninkide 12 saati geçmiş bir ay daha sabredin kizlar bence yapmayin vajina 12saatten sonra asidiklesiyo kiz olabilir
öyle bi imkanın varsa dene bence canım ben bizimkine nöbet degiştirttim sekizde sancım vardı dedinya bence 8 e kadar yolu var catlar catlamaz hemen tüplere gitmez diye düşünüyorum hala zaman var gibi yinede yanıltmak istemem daha tecrübeliler yorum yapar bize
canım ben bugün saat 11 de test yaptım koyuydu biraz sonra 3 de yaptım siliklesmeye basladı.
Evet biliyo ben es gecelim dedim. erkek sansi sadece bir gun degil dedi oyle olsaydi herkes kiz dogururdu dedi yumurta tuplere 24 saatte ulasir dedi senin sklus 28 gun bugun 14. Gunun bana guven dedi ama ben emin degilim
Kızlar vajina ph ölçün zaten alkalı değilse buayı es ggeçin ama alkalı ise deneyin.
Kızlar vajina ph ölçün zaten alkalı değilse buayı es ggeçin ama alkalı ise deneyin.
Onlar isin ehli tabi ben erkek istedigini bilmiyo sandim sen bilirsin o zaman
Hoşçakalin ben ciktim kizlar gelismeleri yazin gelsin erkek bebisler
Angel sen istdamisin canimmalesef siparişim hala kargoda o yüzden ölçme imkanım yok ama başka ölçebilecegim bişey varmı turnosal kagıdı dısında karar veremedim sence canım sende bi yorum yapsan gec mi kaldık
malesef siparişim hala kargoda o yüzden ölçme imkanım yok ama başka ölçebilecegim bişey varmı turnosal kagıdı dısında karar veremedim sence canım sende bi yorum yapsan gec mi kaldık
Canim ben dunen beri olcuyorum hep asidik dun aksam catladiysada asidikti napcam yaa
Angel sen istdamisin canim
Yapiyorum canim ama olmadi bi turlu sen alkalimisin surekliSen hiç alkalı diet yaptınmı?
Anladim canin yakinsak vereyim sana dicektimyok canım sivas tayım
Yapiyorum canim ama olmadi bi turlu sen alkalimisin surekli
Anladim canin yakinsak vereyim sana dicektim
Canim sen beni eklesene facedenSibel istanbuldaysan benim dr gel benim dr çok kişiye erkek bebek denemiş tutmuş. Bahçelievlerde dr düşünürsen bana haber ver.
Canim sen beni eklesene faceden
Bacim mevlam biliyo kalbimi ben ona sığındım artık denicem insallah hakkimizda hayirlisi olsun off ağlıcam şu anda çok doluyum rabbim affetsinsagol canım benim ne bileyim ben düşen bebegimede alkalimi diye ölçmeden olmustu.ben deneyecegim artık kısmet rabbim verirse zaten olur emrine şükür.ama 2 gün cinsel perhizle biz yarın diye bekliyorduk ama olmadı bugün test silikleşti.sen ne yapıcan gerci kızlarda gelsinde yorumlar artsın ikimizde aynı gece valla hamile kalırsak cok iyi olur ogluşlarımıza stres yapmaya basladım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?