Süper Anneler - 2011

canım yazmısın zaten doktora gittigini benimkide dün aksam catladı muhtemelen benimde kremsi akıntım var.bence bi test yap sen yine dün aksam catladıgı için tamamende silik cıkmaz sanırım ben koydum bak saat 3 de yaptıgımı

canim ben dun aksam uzeri test yaptim silikti bir saat once yaptim iyice silikti bence geç kaldım ben

Kocalar niye böyle oysaki herşey Allah tan
Biz illada erkek demiyozki hayirlisiyla saglikli erkek diyoz ama kocalar anlamiyo
Benimkine erkek istedigimi bile soyliyemiyom yoksa sen Allah a isyanmi ediyon der

Kremsi akıntı neden oluyor yum.zamanı ben anlamadım geçen ay bu yüzden kalamadim ama ben Siliklesince yapmıştım ama benim çok siliklesmisti 13.güne gore hafif pozitif 14.gün koyu 15.gün daha silik ti öyle ışte sizinkiler benimki kadar silikleşmemiş

canim ben dun aksam uzeri test yaptim silikti bir saat once yaptim iyice silikti bence geç kaldım ben

canım iyice silikleşince yapmıstık biz genetikte erkek bebek dediler düştü gerci.müsayit olursan geceyi bekleme aksam daha erken saatlerde.doktorda dene demiş benimki dün catladı ya zaten o kesin agrı vardı ve dün akıntım fazlaydı bügün sadece kremsi lastiksiydi cok az.onun dısında kuruydu

Son düzenleme:
Kocalar niye böyle oysaki herşey Allah tan
Biz illada erkek demiyozki hayirlisiyla saglikli erkek diyoz ama kocalar anlamiyo
Benimkine erkek istedigimi bile soyliyemiyom yoksa sen Allah a isyanmi ediyon der
Aynen bende eskiden erkekler tutturur du şimdi ise biz .Allah razı olsun yinede erkek diye tutturmuyorlar.bizim maksadımız iki tadı da tatmak aslında

Akşama daha çok kişi burda olur bence ikinizde deneyin ve hemen yikanmayin yatın hadi kolay gele inşallah karınlarınız erkek bebekle dolar

Sen bilirsin ama dun gece catladiysa zaten 12 saati geçmiş yani artik kiz ihtimali var ben olsam yapmam

Şimdi adami eve cagirip denesemmi kizda kaynanamda kadin yemege bekliyo hihoohoyt:) ama hemende kalkmamak lazim napsam

öyle bi imkanın varsa dene bence canım ben bizimkine nöbet degiştirttim sekizde sancım vardı dedinya bence 8 e kadar yolu var catlar catlamaz hemen tüplere gitmez diye düşünüyorum hala zaman var gibi yinede yanıltmak istemem daha tecrübeliler yorum yapar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…