- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.881
Bacılarım acil bisey deyin drdaydim simdi ciktim catlama olmus dedi bu gece birlikte olun dedi dungece olmus buyuk ihtimal dedi. Ama ben emin degilim geç olmasın dr gitmeden öncede test yaptım çok silik bir cizgi var dun gece birliktelik olsa iyi olacaktı aslinda... kremsi akintim var ne diyosunuz
Canim valla bi seninlw ayni durumdayiz benimde aksam 8 gibi sancim vardicanım 15.gün saat 15:00 de dün yani hatta gece 11 gibide sancım vardı.nöbeti degiştirdi eşim
canim ben dun aksam uzeri test yaptim silikti bir saat once yaptim iyice silikti bence geç kaldım bencanım yazmısın zaten doktora gittigini benimkide dün aksam catladı muhtemelen benimde kremsi akıntım var.bence bi test yap sen yine dün aksam catladıgı için tamamende silik cıkmaz sanırım ben koydum bak saat 3 de yaptıgımı
dua kısmına inanırda,direterek erkek bebeğe karşı o,korkum şu,yarın birgün oğlumuz olursa ama bi sorun çıkarsa,sağlık gibi,büyüynce hayırsız gibi,söyleyeceği ilk şey "senin yüzünden"...
Canim valla bi seninlw ayni durumdayiz benimde aksam 8 gibi sancim vardi
Kremsi akıntı neden oluyor yum.zamanı ben anlamadım geçen ay bu yüzden kalamadim ama ben Siliklesince yapmıştım ama benim çok siliklesmisti 13.güne gore hafif pozitif 14.gün koyu 15.gün daha silik ti öyle ışte sizinkiler benimki kadar silikleşmemişcanım yazmısın zaten doktora gittigini benimkide dün aksam catladı muhtemelen benimde kremsi akıntım var.bence bi test yap sen yine dün aksam catladıgı için tamamende silik cıkmaz sanırım ben koydum bak saat 3 de yaptıgımı
Bence geç kalmadin canim ilk testini zamaninda yapmistin bazen bu testleri yakaliyamiyoz işte bende yakaliyamamistimcanim ben dun aksam uzeri test yaptim silikti bir saat once yaptim iyice silikti bence geç kaldım ben
canim ben dun aksam uzeri test yaptim silikti bir saat once yaptim iyice silikti bence geç kaldım ben
Aynen bende eskiden erkekler tutturur du şimdi ise biz .Allah razı olsun yinede erkek diye tutturmuyorlar.bizim maksadımız iki tadı da tatmak aslındaKocalar niye böyle oysaki herşey Allah tan
Biz illada erkek demiyozki hayirlisiyla saglikli erkek diyoz ama kocalar anlamiyo
Benimkine erkek istedigimi bile soyliyemiyom yoksa sen Allah a isyanmi ediyon der
Kizlarrr bi yorum yapin bize
Bacılarım acil bisey deyin drdaydim simdi ciktim catlama olmus dedi bu gece birlikte olun dedi dungece olmus buyuk ihtimal dedi. Ama ben emin degilim geç olmasın dr gitmeden öncede test yaptım çok silik bir cizgi var dun gece birliktelik olsa iyi olacaktı aslinda... kremsi akintim var ne diyosunuz
Aynen bende eskiden erkekler tutturur du şimdi ise biz .Allah razı olsun yinede erkek diye tutturmuyorlar.bizim maksadımız iki tadı da tatmak aslında
Sen bilirsin ama dun gece catladiysa zaten 12 saati geçmiş yani artik kiz ihtimali var ben olsam yapmam
bu aksam dua edip baslıycaz halvete ben deneyecegim bence sende gec kalmadın
Doktor erkek icin ugrastigini biliyomuBende öyle düsunuyorum aslinda canim ya ama doktorda israrla yap dedi tuplere yeni ulasmistir dedi bilemiuorum yaa off
Şimdi adami eve cagirip denesemmi kizda kaynanamda kadin yemege bekliyo hihoohoyt:) ama hemende kalkmamak lazim napsam
Evet biliyo ben es gecelim dedim. erkek sansi sadece bir gun degil dedi oyle olsaydi herkes kiz dogururdu dedi yumurta tuplere 24 saatte ulasir dedi senin sklus 28 gun bugun 14. Gunun bana guven dedi ama ben emin degilimDoktor erkek icin ugrastigini biliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?