Süper Anneler - 2011

Evet canım erkek kardeştense kız kardeşle birbirine daha düşkün olur. Benimde Arkadaş gidecek. Kız kolay arafata ayrı bir gün gidiyorsun zaten bin tane buğday dediğinde bir avuç kadar birşey zaten. Ben okadar çok kişinin götürdümki iki kiloya yakındı. Ne dertli insanlar var ya. Kız bende çok severim cevat hocayı. Ekle izleyim bakalım. Kimim neye vesile olacağı bilinmez

Kizlar dua edin bana... hakkimda hayirli olana kavusayim.... birazdan cikicaz gene konusmuyoruz ama kizima diyoki seni babanneye birakicaz anneyle dr gidicwz diyo sapsall... ben bu haldeyken boyle davranmasi zoruma giden... neyse bi ruya gordum gelince anlaticam... dualarinizi eksik etmeyin optum hepinizi...

ayyy çok heyecanlandım şimdi,hayırlı müjdeli haberlerle gel inşallah canım
kocaya şapşal deme kız,şehzadenin babası o tez vurdurur kelleni görürsün
şaka bi yana oluyo canım hepimizin evinde,gelir geçer üzme kendini,bak nasıl geliyo seninle dr a...randevu kaçta,canlı yayın yap bize :18:

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlündekide hayırlı olarak nasip olur. Çabuk gel bekletme bizi

sekerim ben yazdıklarını okuyorum, gercekten üzülüyorum. sonuçta anladıgım kadarıyla senin ekonomik durumun kötü değil. hal böyleyken bu kadar ezik durman niye? hele kuma yüzünden boşanmak vs gibi cümleler. sen böyle cümleler kurarsan hiç bir ekonomik gücü ve bilinci olmayan kadınlarımız ne yapsın? yani baştan her şeye razısın. üstelik dindar bir ailen var, allahın zoruna gider diyemiyor musun kaynanana? cevap vermek yerine ezilmeyi seçmişsin.

sonuçta cinsiyeti koca belirliyor. kocana bunu söyle, olmuyorsa senin yüzünden benim değil. bu kadar kendinizi ezdirmeyin yahu!! biraz dik durun lütfen. erkek çocuk için veya başka bi şey için, fark etmez. bu sizin kaderiniz değil, sadece kendi zihniyetinizi değiştirin.

Canım benim ekonomik özgürlük benim değilki eşimin. Birde benim babam rahmetli ben ilk okul 5. Sınıfta kaybettik annem Amcam ile evlenmek zorunda kaldı yeni üvey babam Amcam. Böyle şeyler size çok ters ama bizim oralarda okadar normalki. Annem zavallı neler çekti o yüZden şimdi bu halde. Birgün Amcama dedim boşanmak istiyorum dayanamıyorum kaynanamdan dolayı vay efendim nereye boşanıyorsun sana kim bakacak dedi. Olsa bile çocuklarını. Kabul edemem. Gerçi gidersem zaten çocuklarımı bana vermezler onlardan uzakta nasıl dayanayım. Bana demeyeceklermi anne neden bizi bıraktın bizim için bazı şeylere katlanmadın diye. Onlar şimdi varya babaannelerinden nefret ediyorlar. Çünki göz yaşlarıma hep onlar şahit oldular tek sırdaşım o küçük çocuklar oldular. Bazen davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Babam öldüğü zaman kimse bize sahip çıkmadı günlerce aç yattık kardeşlerimle annem kahr olurdu komşularından dinlenirdibir parça eekmek bulabilmek için. Ama biz yinede çok mutluyduk çünkü annem vardı ona güveniyorduk her ne olursa olsun o bizi korurdu. Dedem ona çocuklarını bırak gel sana bakarım demişti ama annem bizi bırakmadı. Kaynı ile evlenmek zorunda kaldı yinede bırakmadı ki onlar babamla severek evlenmişlee. Ben annem gibi olamasam olurmu? Valla çok çaresizim helede sırf bir erkek çocuk için hayatımın en büyük bölümünün ona bağlı olması beni hepten bitiriyor.

Yazdıklarınıza cok üzüldüm altta hep takıp edıyorum ara ara yazıyorum size bol bol dua edecem

Keşke yapabılecegım baska sey olsun

Yavrularınıza sahıp cıkın okutun en ıyı yerlerde olsunlar ınsallah

Onlar sızı kurtaracaktır bu hayattan

Kuma fılan nedır Allah askına

Ve bunu yapan bı kadın kayınvalıde insan kendı istemedıgı bıseyı nasıl baskası ıcın osteyebılır aklım almıyo

O erkek dogurmusta nolmus yaa ben onu muhtac olunca gorucem

Sız cok ınançlı bırısınız okudugum kadarıyla Allah yardım edecektır çıfterçıfterversın erkek evlat tabı hayırlısını saglıklısını

Bu arada benımde ıkı oglum var malesef benım kayınvalıde de oyle takıntılı esımde de var bende o yuzden oğlum olmasını cok ıstedım sımdı de kız ıstıyorum
Esim o bıle erkek olsun dıyor dusun yanı

Beslenmeme yumurtlama gunumu cınsel perhıze cok dıkkat ettım esim çok kahve tuketır benım
Sormak ıstedıgın bısey olursa yardımcı olurum

Hep ıyı dusunun ıyı olsun dularım sızınle Rabbım herkesın gonlundekını versın

Allah razı olsun inanın benim için kimsenin yapabileceği birşey yok tek ihtiyacım dua zaten diyorum hiçbirşeye değil dualarıma güveniyorum sadece. Buda benim sınavım Rabbim elbet birgün güzel kapılar açıcak. Tek umudum eşim beni okadar çok seviyorki belki o sevgisi birgün ailesine rest çeker diye ümid ediyorum. Ben sadece adalet istiyorum başkada birşey değil.

canım yaa anlatma bunları burda daha da üzülüyosun anlatırken...Allah herşeyi görüyo,O na havale et bekle...dediğim gibi inşallah hepimizden önce sen alırsın kucağına oğluşunu amin amin aminnnnnnnn

gijnij aynı zamanda kan testi yaptırdık benim negatif senin pozitif çıktığında bile o kadar sevinmiştim ki senin adına bali benim olmadı başka bir kulun istediği oldu diye geçmiş olsun Rabbim sana en yakın zamanda ikiz erkek bebek nasip etsin o cadı kaynanana kapak olsun
inşaallah kızlarının elinden bir damla su içmeden de can veremez o kaynanan küçücük çocuklara ve çaresiz bir kadına ettiklerini Allah ödettirir ona
Benim durumum da benzemiyor değil sana kaynanamında dört oğlu var hamileyken kızımın olacağını duyunca olsun bi dahakine erkek olur dedi kayınbabamda yok erkek adamın erkek oğlu olur kız olmaz olmaz dedi kayınbabamın 4 oğlu var da ne oldu sanki adamın telefonunu bile açmıyorlar her gün kavga elinde avcunda ne var 3 oğluna yedirdi emekli maaşı bile onların elinde ara sıra haçlık veriyolar çok komikler kurban olsunlar kızımın tek tırnağına
Eşim onlara uymadı ama hamileyken canımı sıkan çok sözleri oldu onunda Allahtan çabuk toparladı saftirik sözlerini yoksa kıçına tekmeyi yerdi. Aslında ben kız çocuk delisiyimdir ama o birkaç kelime bile benim sinirlerimi öyle bozdu ki 2. erkek bebek olsun istiyorum Rabbim hayırlısı neyse onu versin canım

Canim benim ya kiyamam sana o kadar cok dua ediyorum ki en az kendime ettigim kadar cok dua ediyorum sana rabbim insallah kabul eder. Kayinvalidenin yaptigi yanlis insani strese sokar ama bak iyimser ol kayinvalideni cok dinlememeye calis rahat ve stressiz olan kadinlarin oglu olurmus ne kadar cok strese girersen senin icin o kadar kotu allah korusun sirf bu yuzden hamile kalman bile zorlasir ( bide alevcim sende bahsetmistin benim erkek olan bebeklerim erken donemde tutmuyor dusuyor demistin ben ona cok inanmaya basladim canim senin bu erkek bebekler neden olaki tutunamiyor yavrum bi doktoruna sor istersen senin doktorun bayagi iyi birine benziyor canim

Canim nasil sinir oluyorum su kaynanalarin olsun ikinci erkek olur lafina kendilerinin ogullari varya laf soylemek cok kolay tabi bide hamileyken cinsiyeti sorunca kiz diyince olsun diyenler var ki onlarda ayri bi alem insallah seninde benimde isteyen herkesinde ogluslari en yakin zamanda gelir aminnn

Allah razı olsun kızlar hepinizden inanın bende kendim kadar siZin içinde dua ediyorum. İnşallah birbirimize destek vererek herşeyin üstesinden geliriz. Birbirimizi görmedim duymadık ama çok sevdim sizi kimseye anlatmadığım şeyleri size anlattım. Beni anladınız çok teşekkür ediyorum. Rabbim herzaman iyilerle karşılaştırsın.

Dün dr söyledim benim vücudum erkek bebeği kabul etmiyormuş bu kadar stres ve boş istekle tabiki kabul etmez. Dr dedi birkez daha dene olurda bebeğin oldu eğerki 3-4 aylıkken düşmüş olsa genetik tahlil yapar sebebini buluruz ama öyle sadece pataloji sonucu ile yola çıkmak yanlış olur dedi. Ben sanmıyorumki öyle bir hastalıkta sende oldun sadece şimdiye kadar işler yolunda gitmedi diye öyle düşünmen doğru ama herşeyi kafandan sil ve ilerki ayda hamilelik için odaklan dedi. Bende öyle yapıcam. Bakın kızlar bu saatten sonra beni motive edin. Sizde motive olun sağlıklı bebekler gelsin dünyaya. Oh oh selam olsun

Kizlar simdi geldik saatlerdir bekledik mahvolduk dr durmadan doguma girdi 16 kisi bukadar saat bekledi dr isyan etti artik 13deki hasta 5 bucukta muayene oldu dusunun... cinsiyet ayni degisim yok dedi biz hic sormadik herseyi gayet normal 16+5 haftalik...boy 16cm 163 gr... bebek gostermedi acmadi dedi ama gormedigin icinmi kiz diyosun dedim gormedigim seyi soylemem dedi kesin yani... erkek muhabbeti de burda kapanmis oluyor... kizim bize okey isareti yapti yumrugunu acti kapadi bas parmak acik.. yeter dedi yani :)) bizden bukadar arkadaslarim... bide dun aksam ruyamda elimde kocaman bicak gordum... psikolojik degil cunku gidecegimizi bilmiyodum... bide kizim kardesin ne diye soruldugunda kiz derdi... simdi erkek demeye basladi bismillahhh....herseyin hayirlisi.... rabbim bana kiz nasip etmis...dr diyoki eger spastik olsaydi parmaklarini acamazdi dedi daha neler neler... sukurler olsunki saglikli... optum sizi bacilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…