- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.501
okumak kolay canım bende okurum Allahın izniyle ama götürüpte kim yanında taşır arafata götürür bilmem ne,götüren kişiyi bulmak zor ondan dedim,ama ablam uğraşır...bak işte kızkardeşin önemi,abi-yenge olsa nereye kadar uğraşır ama abla başkadırerkek erkek diyoruz ama her annenin en az bi tanede kız evladı olmalı...
cevat hocayı çok severim ben,baba gibi hissediyorum onu...erkek bebek için değil canım bu,bebek sahibi olabilmek için...ama söylediği iki aileninde oğlu olmuş,belki dedim bana da vesile olur bu ot...
video linkini ekliyeyim sana
Kizlar dua edin bana... hakkimda hayirli olana kavusayim.... birazdan cikicaz gene konusmuyoruz ama kizima diyoki seni babanneye birakicaz anneyle dr gidicwz diyo sapsall... ben bu haldeyken boyle davranmasi zoruma giden... neyse bi ruya gordum gelince anlaticam... dualarinizi eksik etmeyin optum hepinizi...
bulamadım videoyuama aynen dediklerimi anlatmıştı
Kizlar dua edin bana... hakkimda hayirli olana kavusayim.... birazdan cikicaz gene konusmuyoruz ama kizima diyoki seni babanneye birakicaz anneyle dr gidicwz diyo sapsall... ben bu haldeyken boyle davranmasi zoruma giden... neyse bi ruya gordum gelince anlaticam... dualarinizi eksik etmeyin optum hepinizi...
Ah canım keşke bizimkilerdede takıntı olmazsa kaynanam diyor on kız dahi doğursan 11. Erkek olsun diye yine deneyeceksin. Sezaryenliyim 2 hakkım kaldı ki öyle olmasada makinamıyım ben on çocuk doğurmak ne demek. Oda biliyor iki hakkım kalmış açıktan açıktan yol açmaya çalışıyor. Valla Allaha bıraktım herşeyi azda olsa çaba göstericem çünkü çok sebeplere takılmak istemiyorum gerisi Allaha kalmış. Eğer zaten kaderimde kuma boşanma ayrılıkvarsa her şşekilde zaten olacak. Benim tek derdim kızlarım. İyi bir gelecek ve huzurlu bir ailesi olsun diye ama nasipten ötesinde olmuyor
sekerim ben yazdıklarını okuyorum, gercekten üzülüyorum. sonuçta anladıgım kadarıyla senin ekonomik durumun kötü değil. hal böyleyken bu kadar ezik durman niye? hele kuma yüzünden boşanmak vs gibi cümleler. sen böyle cümleler kurarsan hiç bir ekonomik gücü ve bilinci olmayan kadınlarımız ne yapsın? yani baştan her şeye razısın. üstelik dindar bir ailen var, allahın zoruna gider diyemiyor musun kaynanana? cevap vermek yerine ezilmeyi seçmişsin.
sonuçta cinsiyeti koca belirliyor. kocana bunu söyle, olmuyorsa senin yüzünden benim değil. bu kadar kendinizi ezdirmeyin yahu!! biraz dik durun lütfen. erkek çocuk için veya başka bi şey için, fark etmez. bu sizin kaderiniz değil, sadece kendi zihniyetinizi değiştirin.
Babam öldüğü zaman kimse bize sahip çıkmadı günlerce aç yattık kardeşlerimle annem kahr olurdu komşularından dinlenirdibir parça eekmek bulabilmek için. Ama biz yinede çok mutluyduk çünkü annem vardı ona güveniyorduk her ne olursa olsun o bizi korurdu. Dedem ona çocuklarını bırak gel sana bakarım demişti ama annem bizi bırakmadı. Kaynı ile evlenmek zorunda kaldı yinede bırakmadı ki onlar babamla severek evlenmişlee. Ben annem gibi olamasam olurmu? Valla çok çaresizim helede sırf bir erkek çocuk için hayatımın en büyük bölümünün ona bağlı olması beni hepten bitiriyor.
Yazdıklarınıza cok üzüldüm altta hep takıp edıyorum ara ara yazıyorum size bol bol dua edecem
Keşke yapabılecegım baska sey olsun
Yavrularınıza sahıp cıkın okutun en ıyı yerlerde olsunlar ınsallah
Onlar sızı kurtaracaktır bu hayattan
Kuma fılan nedır Allah askına
Ve bunu yapan bı kadın kayınvalıde insan kendı istemedıgı bıseyı nasıl baskası ıcın osteyebılır aklım almıyo
O erkek dogurmusta nolmus yaa ben onu muhtac olunca gorucem
Sız cok ınançlı bırısınız okudugum kadarıyla Allah yardım edecektır çıfterçıfterversın erkek evlat tabı hayırlısını saglıklısını
Bu arada benımde ıkı oglum var malesef benım kayınvalıde de oyle takıntılı esımde de var bende o yuzden oğlum olmasını cok ıstedım sımdı de kız ıstıyorum
Esim o bıle erkek olsun dıyor dusun yanı
Beslenmeme yumurtlama gunumu cınsel perhıze cok dıkkat ettım esim çok kahve tuketır benım
Sormak ıstedıgın bısey olursa yardımcı olurum
Hep ıyı dusunun ıyı olsun dularım sızınle Rabbım herkesın gonlundekını versın
Babam öldüğü zaman kimse bize sahip çıkmadı günlerce aç yattık kardeşlerimle annem kahr olurdu komşularından dinlenirdibir parça eekmek bulabilmek için. Ama biz yinede çok mutluyduk çünkü annem vardı ona güveniyorduk her ne olursa olsun o bizi korurdu. Dedem ona çocuklarını bırak gel sana bakarım demişti ama annem bizi bırakmadı. Kaynı ile evlenmek zorunda kaldı yinede bırakmadı ki onlar babamla severek evlenmişlee. Ben annem gibi olamasam olurmu? Valla çok çaresizim helede sırf bir erkek çocuk için hayatımın en büyük bölümünün ona bağlı olması beni hepten bitiriyor.
Lütfen benimde bioritmime bakin ne olur doğum tarihim 2.6.1981 eşimin27.6.1978
Ah canım keşke bizimkilerdede takıntı olmazsa kaynanam diyor on kız dahi doğursan 11. Erkek olsun diye yine deneyeceksin. Sezaryenliyim 2 hakkım kaldı ki öyle olmasada makinamıyım ben on çocuk doğurmak ne demek. Oda biliyor iki hakkım kalmış açıktan açıktan yol açmaya çalışıyor. Valla Allaha bıraktım herşeyi azda olsa çaba göstericem çünkü çok sebeplere takılmak istemiyorum gerisi Allaha kalmış. Eğer zaten kaderimde kuma boşanma ayrılıkvarsa her şşekilde zaten olacak. Benim tek derdim kızlarım. İyi bir gelecek ve huzurlu bir ailesi olsun diye ama nasipten ötesinde olmuyor
gijnij aynı zamanda kan testi yaptırdık benim negatif senin pozitif çıktığında bile o kadar sevinmiştim ki senin adına bali benim olmadı başka bir kulun istediği oldu diyegeçmiş olsun Rabbim sana en yakın zamanda ikiz erkek bebek nasip etsin o cadı kaynanana kapak olsun
inşaallah kızlarının elinden bir damla su içmeden de can veremez o kaynanan küçücük çocuklara ve çaresiz bir kadına ettiklerini Allah ödettirir ona
Benim durumum da benzemiyor değil sana kaynanamında dört oğlu var hamileyken kızımın olacağını duyunca olsun bi dahakine erkek olur dedi kayınbabamda yok erkek adamın erkek oğlu olur kız olmaz olmaz dedi kayınbabamın 4 oğlu var da ne oldu sanki adamın telefonunu bile açmıyorlar her gün kavga elinde avcunda ne var 3 oğluna yedirdi emekli maaşı bile onların elinde ara sıra haçlık veriyolarçok komikler kurban olsunlar kızımın tek tırnağına
Eşim onlara uymadı ama hamileyken canımı sıkan çok sözleri oldu onunda Allahtan çabuk toparladı saftirik sözlerini yoksa kıçına tekmeyi yerdi. Aslında ben kız çocuk delisiyimdir ama o birkaç kelime bile benim sinirlerimi öyle bozdu ki 2. erkek bebek olsun istiyorum Rabbim hayırlısı neyse onu versin canım
ocak canım şimdilikBakayim tatlim hangi ay icin bakayim ocak subat??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?