- 27 Ağustos 2013
- 506
- 45
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.481
kızlar facete orkıdeme gulen yuzden kac saat sonra birliktelik olduğunu sordunuz mu?
hepimiz şubatta aksiyon içine gireceğiz. gerçi şubat olunca bebeğimizde aralık doğumlu olacak. kızımında öyle, birkaç gün için 1 yıl sayılıyor.
apranax;
rahatlık iyidir de sende çok saldım çayıra yapmaya başladın bacım. bi dur hele..
Defnem benim şubat mart bioma bakarmısın? 03.02.1983 eşimin 10.09.1974
buldum nihayet akıntı linkini. buradan takip edebilirsiniz.
bacım doğru söylüyosun uzaktan ahkam kesmek kolay...eşini başaksıyla düşünmek,Allahım korusun düşmanımın başına vermesin...o kaynanan olacak cadı da Allahtan bulsun inşallah....pis cadı ne demek hamile değildin yalan mı söylüyosun yaniİçimi yaktın apranaxx yine gözümden yaşlar geldi. İşte bizimkilerde evlilik okadar normalki. Zaten kaynanama düşük olmuş diyorum bana yok aslında sen hamile değildin kesin menopoza giriyorsun dedi. Şimdiden yol açıyor. Ne diyim sadece kızlarımı düşünüyorum bırakıp gitsem üvey anne elinde nasıl yapacaklar alıp gitsem bana vermezler. Kalsam eşimi bir başkası ile düşünmek bile istemiyorum. Artık düşün düşün kafayı yiyicem. Dayanacak gücüm yok artık. Sakın ola eşimi suçlamayın beni çok seviyor ama ailesi ile başa çıkamaz. Bazen uzaktan herşey çok daha kolay görünürya aslında öyle değildir işte benim durumumda öyle
İşte sende iğne kullan bari diyorum. Lütfen bir Dr git yum baksın iğnenide al bu kadarda oluruna bırakma
amin canım Allah razı olsun...bu kadar duayı geri çevirmez RabbimApranaxx inşallah Rabbim sana güzel sağlıklı uzun ömürlü salih bir erkek evladı versin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın
ama dr a gitmiycemmmmmmmmm
kız nerdeeee ben teki bulsam razıyım ama o da olmuyo,ikiz beni bulmaz,avuç avuç içsem klomeni gene olmazBu arada klomen ile tek yumurta olma ihtimali yüzde 90 çoğul olma ihtimali yüzde 10 yüzde o10 da bizi bulmaz herhalde ama yinede belli olmaz
gitmiycemmmmmmmcanım tess kullanmıyorsan akıntının ph olç en azından ya da dr git lütfennnnnnnşımarıkım bu ay kafama göre takılıyorum,oohhhh sefam olsun bu ne yaaa aylardır dr dr
canım gözün aydın kürtaja gerek bile kalmadı çok şükür...görürsün tatlım şubat ayı biz erkek isteyenlerin ayı olcak inşanlahhh...şenlik var şenlik...dün bir kitapta okudum umursamaz rahat vesvese yapmayan kadınların genelde oğlu oluyormuş ,beyin okumasındanda bahsetti,,,kandi beynimize bizim oğlumuz olcak fikrini yerleştirmemiz gerekiyormuş...telkinlere devam....kaynana adayları heheheyyyt....gelsin oğlişler ...
şubat ayında hayırlı sağlıklı sıhhatli olan oğluşuma hayırlısı ile hamiş olacıgım :))) oldumu hanzade
İkiz oğlum olacak inşallah. Onları umreye götürücem ihram giydiricem babası ile cumaya bayrama kurban kesmeye yolluycam inşallah. Benimki oldumu kızlar :)
süpersiniz kızlar
ama benim oğluşum çoktannnn çıktı yola,sarı saçlı mavi gözlü gamzeli bi oğlum olacak Allahın izniyle
sancı mancı kalmadı kızlar,kuru sayılırım, ben halvet yapayım bu gece yine....sanırım gelişme sancısıydı bu...değilse de canı sağolsun oğluşumun,sık ilişkiyle gelecek anneciğine demekki
tabi canım şubat bion: 1-5 erkeğe yatkın 6-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canım
mart bioritmi: 1-5 erkeğe yatkın 6-22 kıza yatkın 23 ve sonrası erkeğe yatkın günlerin canım
Benim sanırım bu sefer biom tutmayacak birde ne zaman adet olacağım belli değil tahminimce martın ortalarına gelir. Birde 3 şubat doğum günümya birde ondan sonra bakarız hani yıl değişir belki diye
İnşallah canım ya. İnanın herşeyi geçtim şuan sadece dualarıma güveniyorum. Rabbim inşallah bizi kapısından geri çevirmeyecek. Birde kızlar ne yaparsanız yapın tevekkülü unutmayın. En önemlisi. Tevekkül yoksa isterseniz o spermleri tek tek ayıklayın içimden erkekleri seçin olmadımı yine olmuyor. Bakın kıbrısta bana yüzde yüz erkek olur dediler birtane oldu sağlıklı ama oda tutmadı neymiş. Rabbim dediki isterlerse yüzde yüz desinler ben istemezse herşey yalan. Size ibret olsun benim halim. Tevekkül tevekkül illa tevekkül
Canım ya Allah razı olsun Vanlıyım ben. Birde bizimkiler zaten öyle hemen evlenme durumunda maddiyatlarına güveniyorlar. Eşimin 3 dayısı 3 evli amcası 2 evli birde evlenenlee erkek için değil zaten onlarda normal olduğu için evlendi. HeHe oda birşeymi benim bir dedem 3 bir dedemde 4 evli 7 tane nenem var. Bazen diyorum Allah'ım benim duamı kabul etmesende bana dua eden okadar çok kişi varki onların duasını kabul et. İnşallah inanarak dua edelim ben her duamda size yer veriyorum. Rabbim peygamber dili ile yaPılmış gibi dergahında kabul etsin inşallah. Bu arada 12 şubatta bir arkadaşım umreye gidecek. Bin tane buğdaya bin ihlas okuyup umrede arafat dağında kuşlara atarsan kuşlar yerse dualar kabul oluyormuş. Ben gittiğimde bir arkadaşım bebeği olmuyordu okudu bana verdi gittim attık dönüşte öğrendim kız hamile. Bende bizim için hepinize tek tek okuycam yolluycam inşallah Rabbim kabul eder.allah sanada bızede tum ısteyenlere hayırlısıyla gönlündekı evladı nasıp etsın ınsallah.bebegının kürtajsız düşmesıne sevındım canım
rabbım en kısa zamanda yıne nasıp eder ınsallah dedıgıne canı gönulden katılıyorum tevekkul cook önemlı.
bıde okaynanan varya heralde kendı 30unda gırmıs menopoza senıde öyle sanıyo gıcık
ama sırf erkek bebek için kuma olayı cook yanlıs nerelıydınız merak ettım
bıde demekkı kesın erkek olmalı mantıgı varkı sızınkılerde kıbrısa bıle gıtmıssın:26:
ama yıne maddıyata bakıyo demekkı durumun ıyıkı karsılayabıldın
esın senı sevmese hemen oda düşünür evlılıgı kıbrıs falan ugrasmazdı hiç
rabbım yuvanı daım ve mutlu etsın ınsallah
dınen hepımız kardesız kardesın kardese ettiği dua daha makbulmus sana cook dua edıyorum rabbım gönlüne göre versın ınsallah
çifter çifter kaynananda orta yerınden çatlasın ınsallah
canım ilişkiden önce çektikçe uzayan yumurta akı görünümlü akıntı gelmedimi senden...peki nasıl karar verdin birleşme zamanına...
Canım ya Allah razı olsun Vanlıyım ben. Birde bizimkiler zaten öyle hemen evlenme durumunda maddiyatlarına güveniyorlar. Eşimin 3 dayısı 3 evli amcası 2 evli birde evlenenlee erkek için değil zaten onlarda normal olduğu için evlendi. HeHe oda birşeymi benim bir dedem 3 bir dedemde 4 evli 7 tane nenem var. Bazen diyorum Allah'ım benim duamı kabul etmesende bana dua eden okadar çok kişi varki onların duasını kabul et. İnşallah inanarak dua edelim ben her duamda size yer veriyorum. Rabbim peygamber dili ile yaPılmış gibi dergahında kabul etsin inşallah. Bu arada 12 şubatta bir arkadaşım umreye gidecek. Bin tane buğdaya bin ihlas okuyup umrede arafat dağında kuşlara atarsan kuşlar yerse dualar kabul oluyormuş. Ben gittiğimde bir arkadaşım bebeği olmuyordu okudu bana verdi gittim attık dönüşte öğrendim kız hamile. Bende bizim için hepinize tek tek okuycam yolluycam inşallah Rabbim kabul eder.
cok sagol canım ınsallah kabul olur dualarımız
ama oğlun olsa bıle o ıkıncı kadın ıhtımalı ne kötü bır psıkoloji
yası buyuk olanlar daha cahıldırler bence esın düşünmez ama aılesınınde agzı kapansın dıye oğlun olur ınsallah kalpten dua edıyorum
benım ıkı kızımvar aslında ben ucuncuyu ıstıyodum ama sırf cok cocugum olsun dıye ama ıkıncı kızımı buyuturken yoruldum vazgectım
baktım esım alttan alttan belkı bıde oglumuz olur üçüncü son söz dıyo kıyamadım kara verdım temmuzda falan
nette bakınırken rastladım bu topiğe neler neler varmıs sook oldum tedbır bızden tevekkül bizden takdir allahtan o nederse o olur
ama denemektede yarar var bence ben esım ıstıyo dıye ınsallah oglum olur dıyodum ama burdakı ınsanlardan cook etkılendım
daha ısteklıyım şimdi oğlusum olsun ıstıyorum bende:)ama bızımkıler trabzonlu cınsıyet takıntıları yook cook şükür
hele kayınpederın 10 oglu 1 kızı olunca bızım kızlara bayılıyo kız dogurun hep dıyo:)
ama rabbım ıkı cınsıyetıde tattırsın hepımıze ınsallah
kız gül gibi kocana nazar mı değdi neden kavga ettiniz :18: tamda günü yani,barışın hemen dr a gidin bugün yaaa biz yeğenimizi görmek istiyoruz...bence dayanamaz barışırsınız,ahh şu kavgalar hep çocuk kaynana vs den çıkmıyomu...kendi kendimize ne güzel anlaşıyoruzda 3. kişiler çok kötüKizlar valla keyfim hic yokk.... esimle cocuk yuzunden tartistik iki gundur konusmuyoruz... yarinda kontrol gunum... sinir oldum... asla demem gidelim diye... bakalim o dicekmi... cok kirginim... midem tekrar yanmaya basladi 3_ 4 gundur yaniyo. Stressten degil yani... offf degisik degisik ruyalarda goruyorum... durmadan iki kizim varmis onu goruyorum sadece bikere erkek bebek gordum...ayni kaynima benziyodu cok tatliydi kiz olanda ayni ela gibiydi... sacma sacma ruyalar iste... apranxxx cok gecmis olsun canim arkadasim... esine kizina babana Rabbimden sifa diliyorum... gijnij canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay gonlundeki ogluslarina kavusursun....ayy cok fena sikinti basti optum bacilarrr
Canım ya Allah razı olsun Vanlıyım ben. Birde bizimkiler zaten öyle hemen evlenme durumunda maddiyatlarına güveniyorlar. Eşimin 3 dayısı 3 evli amcası 2 evli birde evlenenlee erkek için değil zaten onlarda normal olduğu için evlendi. HeHe oda birşeymi benim bir dedem 3 bir dedemde 4 evli 7 tane nenem var. Bazen diyorum Allah'ım benim duamı kabul etmesende bana dua eden okadar çok kişi varki onların duasını kabul et. İnşallah inanarak dua edelim ben her duamda size yer veriyorum. Rabbim peygamber dili ile yaPılmış gibi dergahında kabul etsin inşallah. Bu arada 12 şubatta bir arkadaşım umreye gidecek. Bin tane buğdaya bin ihlas okuyup umrede arafat dağında kuşlara atarsan kuşlar yerse dualar kabul oluyormuş. Ben gittiğimde bir arkadaşım bebeği olmuyordu okudu bana verdi gittim attık dönüşte öğrendim kız hamile. Bende bizim için hepinize tek tek okuycam yolluycam inşallah Rabbim kabul eder.
kız gül gibi kocana nazar mı değdi neden kavga ettiniz :18: tamda günü yani,barışın hemen dr a gidin bugün yaaa biz yeğenimizi görmek istiyoruz...bence dayanamaz barışırsınız,ahh şu kavgalar hep çocuk kaynana vs den çıkmıyomu...kendi kendimize ne güzel anlaşıyoruzda 3. kişiler çok kötü
amin canım aminnnn,bak bu sayfalarda hiç tanımadan birbirimizin dualarına sayısız aminnn demişliğimiz var...hiç çıkarsız hesapsız amin diyoruz...bence duanın en güzeli böylesi...Allah kabul edicek dualarımızı...
buğdaya okuma iyimiş ama kim gidipte uğraşır ki,benimde ablam gidicek ama nisanda falanozamana kadar kalamazsam bende gönderirim ablamla...
bide bak cevat akşitin bi videosu var sohbetin birinden,çocuğu olmayan bi aile dostları meryem ana otunu taşımış üzerinde,hamile kaldığını öğrenene kadar ve oğlu olmuş...sonra bi aileye daha tavsiye ettim oğulları oldu dedi...şimdi bende taşıyorum,Allahın izniyle olacak ama sabır sabır sabırrrrr arkadaşım
Canım Allah razı olsun. Ama buğdayı okumak kolay kız zor geliyor ama inan çabuk biter oku yolla ablanla bebeğin tutsada tutmasada niyeti al belki şimdiden duan kabul olur. Birde şu meryem ama eli otınu erkek bebek içinmi demiş ya ilk kez duydum bendede var acaba etkisi ne onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?