- 26 Kasım 2007
- 51
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.261
yıldız 10
öncelikle Rabbim gönlüne göre versin
ama 4-5 ağustos taki ilişkilerden hamile kaldın ise erkek bebek olma ihtimali yüksek
tabiii yine de Allah bilir herşeyi....inşallah sağlıklı, nazlı bir kızın olur....
yldız 10 ankaradaki prf. doktorun ismini ögrenebilirmiyim...cinsiyet konusunda yardımcı oluyor mu?
gurbetcim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar...
Canım belli oldu mimozam...
Canım sana bu msjı yazmıştım görmemişsin..
Önemli değil..
İnşallah sen iyisindir..
Bebeğim erkekmiş..
Erkek hissediyordum zaten kızlar..
Şimdi 2 kız 2 erkek annesi olacağım inşallah
Kızlar bir şehzade daha geliyor...
cnm hayırlı uğurlu olsun bebişinnn
ne güzel 2 kız 2 erkek :)
bende inşallah böyle yazarım size kızlar bebeğim erkek diye :)
dualarını eksik etme cnm bizim için lütfen
seyhan yenı oldugumdan özel mesaj atamıyom cnm yenıyım ama okudum sızlerı hep tombılııyu felan super annelerı
İnşallah tez zamanda Ezelce ve senden bekliyoruz...
inşallah cnm inşallh
sen nasılsın ne var neyok ??
merhaba kızlar
bende kasım ayında hamile kalmak istiyorum ve ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum. bugünden itibaren diyete başlayacağım. potasyum, sodyum ağırlıklı besleneceğim. eşiminde bu şekilde mi beslenmesi gerekiyor?
hoşgeldin canım..
evet eşinde senin gibi beslenmeli..
canımcım dr popodan koltukaltı ölcerle yataktan sabah çıkmadan ölç dedi şu dandik ateş ölçerle kafi ecz satılıyor
herkese iyi geceler.teravet burdamısın.sana bioritm icin günlerimi söylemiştim.baktınmı acaba?
cevap verdigin için çok tşk canım 28 29 günde adet oluyorum benim dogum tarihim ocak 15 1977 eşimin ocak 17 1968 canım hıım en az üç aymı olmalı diyet o ilaçlar eczanedemi alınıyo canım allah razı olsun
Kev esıne mutlaka evıcap ver cnm bırde kecıboynuzu kuru yap mutlaka ıhmal etme
bioritime bakan arkadaşlar banada bakarmsınız 15 mayıs 76 dogumluyum eşim 14 ocak 73 lü 30 temmuz /6 ağustos aralıklı bakarmısınız sat 24 temmuz 32-33 gün aralıklı adet oluyorum
Canım belli oldu mimozam...
Canım sana bu msjı yazmıştım görmemişsin..
Önemli değil..
İnşallah sen iyisindir..
Bebeğim erkekmiş..
Erkek hissediyordum zaten kızlar..
Şimdi 2 kız 2 erkek annesi olacağım inşallah
Kızlar bir şehzade daha geliyor...