Süper Anneler - 2011

yldız 10 ankaradaki prf. doktorun ismini ögrenebilirmiyim...cinsiyet konusunda yardımcı oluyor mu?
gurbetcim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar...

ben de bilmiyorum canım ismini ancak arkadaştan öğrenirim ben yardımcı olup olmadığını da bilmiyorum sadece arkadaşla konuşurken o söylemişti bana oradan aklımda kaldı ben öğrenmeye çalışırım...

bio ya bakan arkadaşlar banada bakarmısınız..15 mayıs 76 lıyım eşim 14 ocak 73 lü sık ilişki olduğunda tarih veremiyorum ama 30 temmuz / 6 ağustos arası bakarmısınız sat 24 temmuz aralığım 32-33 gün

bioritime bakan arkadaşlar banada bakarmsınız 15 mayıs 76 dogumluyum eşim 14 ocak 73 lü 30 temmuz /6 ağustos aralıklı bakarmısınız sat 24 temmuz 32-33 gün aralıklı adet oluyorum

arkadaşlar şimdi benim kesede sağda bu durumda kız,ancak bioterime göre de erkek acaba bioterim de yanılma oluyor mu veya hangisini sizce daha dikkate alayım?yardımcı olursanız çok sevinirim...

cnm hayırlı uğurlu olsun bebişinnn
ne güzel 2 kız 2 erkek :)

bende inşallah böyle yazarım size kızlar bebeğim erkek diye :)
dualarını eksik etme cnm bizim için lütfen

merhaba kızlar

bende kasım ayında hamile kalmak istiyorum ve ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum. bugünden itibaren diyete başlayacağım. potasyum, sodyum ağırlıklı besleneceğim. eşiminde bu şekilde mi beslenmesi gerekiyor?

hoşgeldin canım..
evet eşinde senin gibi beslenmeli..

kızlar merhaba en son hayata kusmuş olarak çıktım ama her işte bır hayır var kesınlıkle o gun bu kadar hayal kırıklıgı yaşamasaydım belkıde kalkıp doktora gıtmezdım ve bu sonuçları öğrenemezdım. DOKTORA GITTIM VE HORMAN TESTI İSTEDİ BUGUN SONUÇLARIMI ALDIM TSH ÇOK YÜKSEK VE ben buna bağladım çünkü troid hormanı hamıle kalmayı engellıyormuş ben buraya değerlerımı yazıcam bu konuda bılgısı olanlar bana yardımcı olursa çok sevınırım hepınıze şimdiden teşekkurler...
TSH:8.33
LH:3.42
FSH:7.18
PROLAKTIN:8.76
PROGESTERON:0.46

canımcım dr popodan koltukaltı ölcerle yataktan sabah çıkmadan ölç dedi şu dandik ateş ölçerle kafi ecz satılıyor

sağol canım cevabın için önceki sayfalarda biona bakmıştım uygun günler var mı?inceleyebildin mi?ben kasımda başlayacam işallah çalışmalara..

doğum tarihlerinden bioritme falan bakamıyom ben.
internetten alabilirsin.

bioritime bakan arkadaşlar banada bakarmsınız 15 mayıs 76 dogumluyum eşim 14 ocak 73 lü 30 temmuz /6 ağustos aralıklı bakarmısınız sat 24 temmuz 32-33 gün aralıklı adet oluyorum

bioritmin kız gösteriyo canım sende kız istiyordun inşallah kızdır gönlündeki olur

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel....Rabbim tamamına erdirsin

İnşallah ilerde bana da sorduklarında
2 kızım 2 oğlum var derim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....çok istiyorum bunu Rabbimden...inşallahhhhhh kabul eder...Sağlıklı hayırlı 2 erkek ve 2 kız annesi olurum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…