Süper Anneler - 2011

canımcım dr popodan koltukaltı ölcerle yataktan sabah çıkmadan ölç dedi şu dandik ateş ölçerle kafi ecz satılıyor

Son düzenleme:
kaç günde bir oluyosun adet?

diyet sen ve eşin son 3 ay mutlaka yapın.
eşin de son 3 ay çinko,arigine takviyesi alsın.

elimden geleni yaparım.

cevap verdigin için çok tşk canım 28 29 günde adet oluyorum benim dogum tarihim ocak 15 1977 eşimin ocak 17 1968 canım hıım en az üç aymı olmalı diyet o ilaçlar eczanedemi alınıyo canım allah razı olsun

ewet cnm bazı eczaneler satıyo ordan alabılırsın l-argınıneyı felan markalı okuda sılcem markasını

Son düzenleme:

ıst dasın sanırsam yum takıbını nerde yaptırmayı dusunuyon bı doktorun felan varmı cnm ıyı bıldıgın

sagol canım yardımın için sendemi erkek istiyosun kaç çocugun var

EWET CNM 2 TANE VE DELILER GIBI ISTIYOM RABBIM INS NASIP EDER CNM 3 AY MUTLAKA YAP DIYETINI BENDE BAYADIR YAPIYORUM DIYETI EKIM KASIM GIBI DENEYECEM INS RABBIM INS SANADA IKIZ ERKEK EVLAT NASIP ETSIN

ıst dasın sanırsam yum takıbını nerde yaptırmayı dusunuyon bı doktorun felan varmı cnm ıyı bıldıgın

evet canım ist dayım yumurta takibi yaptırıcım dr var o yapıcı mayısta denedik olmadı haziranda memlekete dittim temmuz sonu geldim sonra ramazan girdi eylülde tekrar başlıcım canım ama burda diyet takviye deniliyo kafam karıştı şimdi diyet yapıp soramı başlasam bilmiyorum

cnm dıyetını yap karpuz patates bol bol kayısı hurma ıncır muz tuket bol tuzlu seyler ye bırde takvıyelerı kullan öle dene cnm doktorun ısmını bana özelde yazabılırmısın mahsuru yoksa

cnm dıyetını yap karpuz patates bol bol kayısı hurma ıncır muz tuket bol tuzlu seyler ye bırde takvıyelerı kullan öle dene cnm doktorun ısmını bana özelde yazabılırmısın mahsuru yoksa

canım daha yeni oldugum için özel mesaj göderemiyorum yardımın için çok sagol

Canım belli oldu mimozam...

Canım sana bu msjı yazmıştım görmemişsin..
Önemli değil..
İnşallah sen iyisindir..

Bebeğim erkekmiş..
Erkek hissediyordum zaten kızlar..
Şimdi 2 kız 2 erkek annesi olacağım inşallah
Kızlar bir şehzade daha geliyor...

cnm ben hiç yağ felan kullanmadım cesaretim yok öyle şeylere bende beklemedeyim inşallah hakkımızda hayırlısı olur lüle saçlı kızım rahmime düşmüştür inşallah

Bende kullanmayi dusunmuyordum, ama Alman sayfasinda kullanan olmus, sirkeli Sudan biraz korktum o yûzden bu yagi bezelye Ifagi Kadar kullandim..yazdigim Gibi tutmazsa bukez , Bidahaki sefere kullanmiyacagim..arkarkadasim hesabina Gore yumurtlamadan once hamile kaldi..ama Doktor erken yumurtladigini soylemis cùnku Bebek biraz buyukmus ultrasona ilk gittiiginde...cok Merak ediyorum neyi olcak...esimin tarafida hep benim esim Gibi erkek doluymus...hemen bi kezde hamile kaldi....ben aylarca ugrasmaktan korkuyorum....kafama cok takiyorum hep aklim hamilelikteki, bi kac dua ogrendim sikinti zamani okumak cok iymis, gercekten faydasida oldu ama Genede etraftaki hamile insanlari gõrunce duramiyorum.....

Sen nelere dikkat ettin?

naz81 canım özel msj kutun açık değilmı senın bı baksan dıyorum neden attığım msjlar gelmedı sana .ben nasıl açılır bılmıyorum ama bılen arkadas varsa sana yardımcı olur inş..bence sen çok sters yapıyorsun bırak stresı ozaman gelır .düşünme elınden gelenı yap tamam.
daha sık gel naz81.almanyaya döndünmü

allah analı babalı sağlıklı büyütmeyı nasıp etsın canımm haksızlık olmamış ortalanmış cinsiyetler negüzel maşallah.

seyhan yenı oldugumdan özel mesaj atamıyom cnm yenıyım ama okudum sızlerı hep tombılııyu felan super annelerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…