Süper Anneler - 2011

yeşilçay, muslu ve balık yağının markası nedir?

Slm kızlar!!

Alanyadan kucak dolusu slmlar size!!

Tatile geldik esimle biraz stress atmak için, ama malesef oğlum çok huysuzlandi burda, bugün biraz keyfi yerinde Allah'tan
Burda o kadar cok bebisler çarkı, cok kisinin hep bir oğlu bir kızı var ne kadar şanslılar diyorum.....hele kız bebisleri, bı tane var yerim ben onu o kadar tatlı biseyki, durmadan allahıma dua ediyorum banada nasip etsin diye..
Burda dietimi bozdum ben, hersey yiyorum...adetime bı hafta kaldı, sol tarafım iğne gibi batiyor...yumurtlamadan birgun önce iliski yaptık en son ama adetten sonra sık sık,yumurtlamam 10 gün oldu yani erken..bı yandan cok istiyorum hamile oluyum diye, bir yandan hadi erkek olursa bı daha ki sefere daha erken iliskiyi keseriz diyorum...etrafımda hep bebisler var artık bende istiyorum...

Bir kızım olsa adı Naz olsa keske, ilk bebeğimde ecdin koyarım demiştim, evrimim olmadı inşallah arkadaslar Nazım olur....

yok cnm ya yapamadım çok kötü geçti bayramım resmen cehennem.eve gelince oldu ilişki bakalım beklemedeyim inşallah iyi haberleri veririm 6 gün kaldı bata :18:

inşallah cnm bu arada iyi eğlenceler ALLAH gönlüne göre versin

kızlar selam.reglimin 10 ve 12.günü dra gittim.takip için biliyorsunuz...bugün az önce iğnemi odum.bu ay gayet güzel yumurtam oluştu.yani içtiğim ilaçlardan dolayı yumurta gelişimim gecikiyormuş anlaşıd.teravette dedi zaten.alınan takviyeler yüzünden siklusum uzamış 19.gün yumurtluyordum üç aydır.bu ay 12.günümde 18mm olmuş yumurtam kendiliğinden...iğnemide oldum
dua etmekten başka yapacak bişi yok.bioda tam erkekte yarın ay dolunay daha ne osun.inşallah tutar..............

ramazandan önceki üç ay folik balıkyağ demir çinko b vit ve bol potasyum soyum ağırlıklı bol et yiyerek geçirdim.regl düzenim uzadı ama phım yükselmiş. ramazanda bıraktım bir aydır diyeti hafiflettim.takviyeeri almadım.sadece ayran içtim.ama bol potasyum sodyum ağırlıklı besendim....artı ilaç kullanmadım.hatta ağrıkesici bile içmedim.günde bir limonlu soda çtim.inşallah tutar...

arkadaşlar konu eminim çok eskimiştir ama kafama takıldı ateş ölçerken çocuklara kullandığımız kulaktan ölçüm yapan anında sonuç veren dijital derece kullanıyorum daha özel ! bir yöntemi olduğunu bu topikte okudum ama sayfayı bulamıyorum.Hangisi daha kesin sonuç verir dijital kulaktan ölçüm mü yoksa o yöntem mi? bu yöntemi uygulayan varsa ne kadar bekletiyorlar ?​

orkiş vermişti bana linki bakıyım bulursam yazarım
teroşcum özeldende osa forum adresi vermek yasak.yazdığın siliniyor zaten.

teravetcim 1 eylül regl başlangıcım saat sabah 1011 arası.iğne odum ama yinede bi tahmin yaparmısın eski düzenime göre olucak sanırım çünkü yumurtam 18 mmdi.akşam iğne oldum ama senin tahminini merak ettim canım
posta kutun doluuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
yok cnm ya yapamadım çok kötü geçti bayramım resmen cehennem.eve gelince oldu ilişki bakalım beklemedeyim inşallah iyi haberleri veririm 6 gün kaldı bata :18:

hadi hayırlısı inş. naz81de beklemede sizden cesaret lıp sıra bana gelıcek inş.
nerden aldın vajınal yağı netten mı adı ne ygun mu fıyatı almamız gerekırmı bı bılgi versen canım

ooo hersey dört dörtlük oluş gönlüne göre versın rabbım inş. mımoza vajen phını neyle ölçtun turnosollamı yoksa testlemı canım

vajen phım 8 onuda öçtümorkişin verdiği adresten aldım ....akıntımı kağıtta ölçtüm 8

mimoza vajen ph ı aslında o şekilde değil. vajen ph ını ne zaman ölçtün ? yumurtlama günümü? vajen ph ı yumurtlama saati civarında her kadında yaklaşık 10 dur. yumurtlamadan 3 gün önce akıntının phını ölç bakalım 1-2 derece çıkar. sen 8 dereceyi yumurtlama zamanına yakın ölçmüşsün. yumurtlama zamanına daha da yaklaşsaydın 10 civarı çıkardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…