Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canimEllerine sağlık canım,hafif tatlıdır,lezzetli olur,pek severimYarismada bol şanslar
![]()
Yaaa canım cook tesekkür ederimEllerine saglik zipzip cim sen yaparsin da guzel olmaz mi![]()
Tesekkur ederim canimEllerine saglik ❤.En sevdigim tatliyi yapmissin kaptan, butun takimada ikram etseydin yeselerdi
![]()
Tesekkur ederim canimYaa ama bu cok guzel olmus
Senin beceriksiz halin buysa beceriklisini hic dusunemiyorum
Ellerine saglik canim
Yollasana bana ordan bi kup![]()
Aslinda sende cevher var bi baslasan durduramazsin kendiniTesekkur ederim canim♥
Biliyorsun fazla yemek yapmam canım yeni yeni öğreneceğim yarışmalar sayesinde bu sefer böyle birsey cıkardım :)))
Hemen göndereyim nasılsa listede değilsin![]()
Tesekkur ederim canim ❤ ❤Aslinda sende cevher var bi baslasan durduramazsin kendini
Biliyo musun hic spungle yemedim
Yada belkide yedim ama adini bilmiyodumcok sasirdim su an ya
Olur zaten tatli krizleriyle ugrasiyorum harika giderdi![]()
Yaa ne iyi olurdu karsilikli yemekTesekkur ederim canim ❤ ❤
bende daha önce yedim ama kendi yaptıgımı yemedim canım
Sen gel yeniden yapıp yiyelim![]()
Yaa insallah nasip olur bir gün canım ❤Yaa ne iyi olurdu karsilikli yemek
İnsallah olur bi gun ne diyelim
Bende zayiflayip deneyeyim bigun
Puding gibi mi oluyo peki tadi yoksa daha mi kati kivami oluyoYaa insallah nasip olur bir gün canım ❤
Güzel oluyor denemelisin canım sende cok güzel yapacaksın eminim![]()
Puding gibiydi canım tadına baktım sıcakken ama dinlenince biraz daha koyulasmıstıPuding gibi mi oluyo peki tadi yoksa daha mi kati kivami oluyo
Dedin merak ettim cidden deneyeyim bigun![]()
Hemide cukulataliPuding gibiydi canım tadına baktım sıcakken ama dinlenince biraz daha koyulasmıstı
Tesekkur ederim ❤Eline sağlık yarışmada başarılar![]()