Çatlaklar Şunu yaptım, vücudumu sıkılaştırdım diyen arkadaşlar buraya lütfen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım sen platesi evdemi spor salonundamı yaptın onu merak ettim çünki benim salona gitme imknım yok

evde canım ne lastiğim var ne de topum ebru şallı dan öğrendim haftanın 6 günü yapıorum 1 gün dinlenme.. çalışan biri olduğum için.. haftaiçleri akşam yapıorum.. lastik yerine de esneyen bir atkı kullanıyorum çok yemek yediğim halde 51 kilodan 47 ye düştüm ve sıkılaştım gerçekten..

evde canım ne lastiğim var ne de topum ebru şallı dan öğrendim haftanın 6 günü yapıorum 1 gün dinlenme.. çalışan biri olduğum için.. haftaiçleri akşam yapıorum.. lastik yerine de esneyen bir atkı kullanıyorum çok yemek yediğim halde 51 kilodan 47 ye düştüm ve sıkılaştım gerçekten..
vcd sinimi aldın canım yoksa tvdenmi öğrendin bide selülitede iyi geliyomu ayy bende dışarı çıkamıyorum en iyisi böyle birşey yapayım bilgi verirsen sevinirm heycanlandım şimdizemuszemus

Niveanın sıkılaştırıcı duş jelini almıştım, şu masaj başlıklı olan bir de niveanın my silhouette almıştım. İkisini bir arada kullanıyorum bir haftadır falan. My silhouette için 2-4 haftada etki gösterir diyor demek ki jel işe yarıyor. Ben memnunum.

bende plates yapıyorum aynen ebru şanlı ama netten indirdim isteyenlere link bulabilirim:eek:

plates topu yerine yastık kullayorum
twetty84 bende çorap kullanıyorum:lepi:

bende lahana yağından memnun kalanları okuyunca lahan yağı aldım birkaç yağ daha kattı içine aktar abla. kullandıkca bilgi veririm daha cok yeni

YÜZME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icecream:yüzcen yüzcen dondurma yiycen hehe .. kahve limon dedimya aynı zamanda vichyi kullandım ben fakat ikisi de düzensiz yine de bi sıkılaşma oldu düzenli olsa daha iyi olabilirdi fakat sıkıntıya gelemiyom :1rolleyes:

gizliumut birşey soracagım hani sıkılaşınca çatlaklarda bir değişim oluyor mu en azından cok belirgin olmayan ve yeni oluşanlar için bir bilgin var mı?

ben de aktardan alınmış sıkılaştırıcı bi krem kullanıyorum...içinde ne var tam olarak bilemiyorum.annem almış.üzerinde sıkılaştırıcı yazıyo...ve bir sır...bu krem sayesinde hemoroidden kurtuldum ben galiba....çatlaklarımda da biraz etkisini gösterdi sanırım....

pilates her derde deva tavsiye ederim..bende niveanin SIKILAStirici uruunlerinden memnun kalmistim..onuda tavsiye ederim..

X