- 30 Ağustos 2008
- 158
- 1
- 42
kesinlikle plates ..
canım sen platesi evdemi spor salonundamı yaptın onu merak ettim çünki benim salona gitme imknım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle plates ..
canım sen platesi evdemi spor salonundamı yaptın onu merak ettim çünki benim salona gitme imknım yok
vcd sinimi aldın canım yoksa tvdenmi öğrendin bide selülitede iyi geliyomu ayy bende dışarı çıkamıyorum en iyisi böyle birşey yapayım bilgi verirsen sevinirm heycanlandım şimdizemuszemusevde canım ne lastiğim var ne de topum ebru şallı dan öğrendim haftanın 6 günü yapıorum 1 gün dinlenme.. çalışan biri olduğum için.. haftaiçleri akşam yapıorum.. lastik yerine de esneyen bir atkı kullanıyorum çok yemek yediğim halde 51 kilodan 47 ye düştüm ve sıkılaştım gerçekten..
vcd sinimi aldın canım yoksa tvdenmi öğrendin bide selülitede iyi geliyomu ayy bende dışarı çıkamıyorum en iyisi böyle birşey yapayım bilgi verirsen sevinirm heycanlandım şimdizemuszemus
bende plates yapıyorum aynen ebru şanlı ama netten indirdim isteyenlere link bulabilirim
plates topu yerine yastık kullayorum
twetty84 bende çorap kullanıyorum:lepi:
bende lahana yağından memnun kalanları okuyunca lahan yağı aldım birkaç yağ daha kattı içine aktar abla. kullandıkca bilgi veririm daha cok yeni
YÜZME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icecream:yüzcen yüzcen dondurma yiycen hehe .. kahve limon dedimya aynı zamanda vichyi kullandım ben fakat ikisi de düzensiz yine de bi sıkılaşma oldu düzenli olsa daha iyi olabilirdi fakat sıkıntıya gelemiyom :1rolleyes:
bende lınk ıstıyorum a.s.bende plates yapıyorum aynen ebru şanlı ama netten indirdim isteyenlere link bulabilirim
plates topu yerine yastık kullayorum
twetty84 bende çorap kullanıyorum:lepi:
kıslar bi tane daha var bu başka bi kadın ebru şanlıdan sıkılınca bunu yaparsınız sırnaşık şey
Kod:
RapidShare: Easy Filehosting
iyi esnemeleer gamyoncuiremsu
ama açamadım ben bu linkleri neden