sunnylife' ın çeyizi :)

hepsi güsel. güle güle kullan sunny life
cotton box marka ilk eklediğin yuvarlak desenli nevresimn tam adı ne acaba
days in coloursında var böle bi modeli
hoşuma gidiyo benmde alasım var ondanzemuszemus

canım güle güle kullan inşallah, hepsi çok güzel.
bi de allah mutlu etsin sizi hep.

canım unuttum bi de gunluk çatal kaşıkların hangi marka kullanışlı oluyormu bunlar makinede yıkanıyormu bende alsammı ki

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepinize çok tşk ediyorum opuyorumnanaktan

pamuk helvacım kaliteleri çok çok güzel,özellikle battaniye yumuşacık, gözüm kapalı tavsiye ederim a.s

lilyum cnm "cotton box ranforce mehtap-yeşil" olarak geçiyor bu takım, çok şık duruyor..

pinky canım markası Cooker, ve gayet kaliteli.. buna ek olarak 6 tanede kevgir-servis çatalı-kepçe gibi şeyerde var benim takımda.. daha öncede görmüştüm bunlardan ama hepsi teneke gibiydi, zaten sorduğumda makineyede giremeyeceğini sölediler, ancak bu taş gibi maşallah kaydirigubbakcemile3 makineyede giriyormuş sordum alırken özellikle.. a.s.

herşeyn çok güzel şekerm güle güle kullan Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhh

cooker bu markayı nerden bulabiliriz nerde satılıyor ben ilk defa duyuyorumda cnm

güle güle kullanmak nasip olsun...

cooker bu markayı nerden bulabiliriz nerde satılıyor ben ilk defa duyuyorumda cnm

Mutlulukla güle güle kullan inşallah tatlım a.s.

tşkrler kızlar a.s.

pinky cnm bende ilk defa bu kaşıklarla duydum bu markayı kaydirigubbakcemile3 ve inan hiç markasına bakmadan almıştım, sen sorunca baktım kutunun üstünebilmiyorumkismile kaşıklar pırıl pırıl çok güzel çok kaliteli, eğer bulursan kaçırma derim..

Son düzenleme:
teşekkür ederim sunny life canım inceleyeceğim hemen sitesinden:)) Çok şıklar sende güle güle kullan canım

günlük kullanmak için aldığın kırmızı kaşıklarını nerden aldın canım?
herşey çok güzel güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…