Sunni sanciyla dogum yapanlar bakarmisiniz???

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
Kizlar sunni sanciyla dogum yaptiysaniz beni biraz bilgilendirirmisiniz...Kendiliginden gelen sancidan daha siddtli ve zor oldugunu duydum ne derece dogru biraz bilgi verirmisiniz lutfen!!!!

sunu sancinin(korkutmak gibi olmasin ama) normal doguma gore daha zamanli ve zor oldugunu biliyorum,cunku bende ikinci dogumumu suni sanci ile yapacaktim,ve buyuzden eve gelir gelmez aratirma yaptim ve dedim keske arastirmasaydim,korkmaya basladim,fakat bigun once oglum kendiliginden geldi ve 2,5 saatte dogurdum oglumu,,,
ama ne olursa olsun,bebginin yuzunu gorunce herseyi unutuyosun,kolay bi dogum dilerim:Saruboceq:

benim arkadaşım suni sancıyla doğum yaptı.öğleden sonra gitti hastaneye suni sancı falan akşam 7 gibi doğurdu.hiç de öyle inanılmaz sancılar çekmedi.ama her bünyeye göre değişebilir.her insanın ilaçlara vücudunun verdiği tepkiler farklıdır.onun ağrı eşiği yüksek olduğu için çok sancı hissetmedi.kolay bir doğum dilerim.sağlıkla al inşallah bebişini kucağına.

20 haftalikmi dogum yaptin sen???:1shok:

evet canim haklisin herkes farkli sey soyluyor....gerci normal sanciyida pek bilmedigim icin her halikarda zor gelicek sanirim bana...

onun için ben sezeryanı tercih ediyorum :)))) herşeyin hayırlısı bazen planlanandan farklı da olabiliyo tabi doğum şekli.hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar yeter ki.

canım ben ılk cocugumda dr gece bel agrısı dıe gıtmıstım dr sancı o dedı ve 1 cm acılmayla doguma aldı sunı sancı verdı yatsı ıslemlerı sunı sancı lagman falan saat bırı bulmustu ben gece 4 bucukda dogum yaptım cok sancı cektım evet ama normal sancılarımda o kadardı o yuzden cok abartılan kadar deıl sadece bıraz daha hızlı okdar yanı korkma hayatım ıkıcıye hamıleyım suan ve dr sezeryan olabılrı dedı ınan ıcımde bır parca korku yok normal doguma karsı sunı sancıyla dogum yaptım ole olsa korkardım ılk sezeryan olabılır dedı agladım dusun yanı acaıp normal ıstıyorum cnm ben hıc merak etmee allah dagına gore kar verıyoo

Normal dogum gibisi yok bence. bende sezeryandan korkuyorum. ins bir aksilik cikmassa normal dogum istiyorum.

benim gorumcem suni sanci ile dogum yapti çok kotu gecdigini soyledi.
normal dogum sancinin iki katiymis. bende normal dogumdan yanayim. her iki dogumumu normal sanci ile yaptim çok iyi gecdi. 2-3 saatde olup bitiyo hersey. onun için simdi sezeryandan ve sunni sancidan korkuyorum.

çanım ben ilk bebeğimi suni sançı ile dünyaya getirdim,nrmal sançıyı bilmiyorum nasıl oluyor ama şunu söyleyebilirim,herkes bana suni sançının normal saçıdan ağır olduğunu biliyorum,ve hiç kesilmiyor,noral sançı aralıklı girermiş,suni sançı öyle olmuyor hiç kesilmiyor bebek doğana kadar!
ama o esnada hiç bişey düşünemiyor zaten insan,,,bebek bir an önçe doğsun istiyorsun...suni sançı zaten genelde zorunlu olarak uygulanıyor ,benim rahim açıldığı halde sançım olmadığı için verdiler...normal sançı olmayınça ıkınma gerçekleşmiyor...doğum güçleşiyor..rahim daha çabuk açılıyor suni sançıyla benim bildiğim...ama gerekirse sezeryan yerine o sançıyı çekerim...sonuçta bir kaç saatte geçip gidiyor ve bebeğinizi kuçağına aldığınızda hiç bişey hatırlamıyorsunuz...ağrı eşiğiyle de alakası var,benim ağrı eşiğim yüksektir,böbrek taşı düşürmek daha sançılıydı ama...

Son düzenleme:
...................................

Son düzenleyen: Moderatör:

demekki herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu sanci sekli...bende sans yok ben cok aci cekerim kesinnnn (

yanı bence nrmal lsunda sunı sancı norml sancı farketmezz kesınlıklee

benim arkadaşım da suni sancı istemiş bir an önce doğurmak için beklemek istememiş.ama bana şimdi sakın suni sancı verdirtme diyor.çünkü sonrasında çok ağrısı olmuş.

Bence de kişiden kişiye değişir.
Benim arkadaşım 3 paket suni sancı yemiş bana mısın dememiş hiç de zor olmadığını söylyor.

Ama tabi henüz ikisini de yaşamadığım için bişi söyleyemem ben de.
ınşallah haftaya :)

Ben bundan önce 5 saat aralıksız düşük sancısı çekmiştim.Şimdi (nasipse) diyorumki ufacık pıhtı için ne acı çektim kesin doğumda acım tarif edilmez kadar zor olacak.Yırtacam kendimi diyorum :)

ilk doğumum ve suni sancıyla yaptığım için ,doğal sancı ile kıyaslama yapamıcam
ama öyle korkuttukları kadar çokta zor geçmedi diyebilirim
5 cm açıklıkla gittim suni sancı taktılar
6 saat suni sancıdan sonra ıkınmalarım geldi ve doğumhaneye alındım
45 dkk doğum masası mücadelesinden sonra oğluma kavuştum
bilmiyorum, ya ben çok sabırlıydım yada çok bağrılıcak kadar acı yaşamadım
çünki artık son sınır sancılardaydım ve hemşireler bana"biraz bağır nazar değicek %100 lük sancılara ses çıkarmıyosun"diyolardı
ikikere az bağırdığımı hatırlıyorum oda bağırmak değil inlemek :)

korkutmayın kendinizi kızlar geçiyo gidiyo unutuluyo
günümüzde okadar çok sezeryan tercihi varki korku yüzünden
artık herşey doğallıktan çıkmaya başladı
ya normal doğum yapanlar neden ikinciyide acı çekiceklrini bildikleri halde normal istiyolar
çünki Allah unutturuyo.öyle bi sabır veriyoki insana.ona sığının yardım dileyin
yaşayın an ve na hissedin ,o acıyı çekmekte ayrı bi güzellik bence
anneliği anlıyosun ,annenin kıymetini anlıyosun.

canım çok güzel yazmışsın... bizlerin morale ihtiyacı var. kesinlikle katılıyorum, allah hepimize kolay doğumlar versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…