20 haftalikmi dogum yaptin sen???:1shok:sunu sancinin(korkutmak gibi olmasin ama) normal doguma gore daha zamanli ve zor oldugunu biliyorum,cunku bende ikinci dogumumu suni sanci ile yapacaktim,ve buyuzden eve gelir gelmez aratirma yaptim ve dedim keske arastirmasaydim,korkmaya basladim,fakat bigun once oglum kendiliginden geldi ve 2,5 saatte dogurdum oglumu,,,
ama ne olursa olsun,bebginin yuzunu gorunce herseyi unutuyosun,kolay bi dogum dilerim:Saruboceq:
benim arkadaşım suni sancıyla doğum yaptı.öğleden sonra gitti hastaneye suni sancı falan akşam 7 gibi doğurdu.hiç de öyle inanılmaz sancılar çekmedi.ama her bünyeye göre değişebilir.her insanın ilaçlara vücudunun verdiği tepkiler farklıdır.onun ağrı eşiği yüksek olduğu için çok sancı hissetmedi.kolay bir doğum dilerim.sağlıkla al inşallah bebişini kucağına.
20 haftalikmi dogum yaptin sen???:1shok:
yok canim ben tam vaktinde dogum yaptim,son kontrole gittigimde,hicde gelecek gibi degildi bebegim,gunume bikac gun oldugu halde beklemiyelim dedi doktorum,yeterince gelistigini,beklemenin onun icin iyi olmayacagini soylemisti,,ama bigun sonra oglum kendiliginden geldi,,arkadasinda dedigi gibi her bunye ayni olmuyo,hayirlisi olsunda gerisi bos,,yerimseniben
bi sancida kurtulmani dilerim,,:Saruboceq:
demekki herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu sanci sekli...bende sans yok ben cok aci cekerim kesinnnn(
ilk doğumum ve suni sancıyla yaptığım için ,doğal sancı ile kıyaslama yapamıcam
ama öyle korkuttukları kadar çokta zor geçmedi diyebilirim
5 cm açıklıkla gittim suni sancı taktılar
6 saat suni sancıdan sonra ıkınmalarım geldi ve doğumhaneye alındım
45 dkk doğum masası mücadelesinden sonra oğluma kavuştum
bilmiyorum, ya ben çok sabırlıydım yada çok bağrılıcak kadar acı yaşamadım
çünki artık son sınır sancılardaydım ve hemşireler bana"biraz bağır nazar değicek %100 lük sancılara ses çıkarmıyosun"diyolardı
ikikere az bağırdığımı hatırlıyorum oda bağırmak değil inlemek :)
korkutmayın kendinizi kızlar geçiyo gidiyo unutuluyo
günümüzde okadar çok sezeryan tercihi varki korku yüzünden
artık herşey doğallıktan çıkmaya başladı
ya normal doğum yapanlar neden ikinciyide acı çekiceklrini bildikleri halde normal istiyolar
çünki Allah unutturuyo.öyle bi sabır veriyoki insana.ona sığının yardım dileyin
yaşayın an ve na hissedin ,o acıyı çekmekte ayrı bi güzellik bence
anneliği anlıyosun ,annenin kıymetini anlıyosun.