kızlar benimde oğlum 4,5 aylık pipisinde tıkanıklık vardı dün çocuk cerrahına gittik.masaj yapmamı önerdi.sünnet tavsiye etmedi.bu kadar küçükken sünnet yapmamız uygun değil diyor.bu konuda kararı çocuk cerrahlarına bırakın.
cnm benim oglumdada tikaniklik vardi masaji bazi doktorlar önermiyo orasi masaj esnasinda deri yumusak oldugu icin catlama veya yirtilma olabilir diye ben hic yapmdim ve idrar yolu iltihabi oldu yavrum 2 bucuk aylikken gectigi gibi sünnet ettirdim ve 1 haftada hic ama hic biseyi kalmadi simdi iyiki yaptirmisim diyorum oglum iki gun önce 4 aylik oldu yani karar size kalmis tabi bizim tecrübemiz böyle...
cnm benim oglumdada tikaniklik vardi masaji bazi doktorlar önermiyo orasi masaj esnasinda deri yumusak oldugu icin catlama veya yirtilma olabilir diye ben hic yapmdim ve idrar yolu iltihabi oldu yavrum 2 bucuk aylikken gectigi gibi sünnet ettirdim ve 1 haftada hic ama hic biseyi kalmadi simdi iyiki yaptirmisim diyorum oglum iki gun önce 4 aylik oldu yani karar size kalmis tabi bizim tecrübemiz böyle...
ay canım çok geçmiş olsun . bizde dün dktora gııtğimizde yapışıklık olduğunu ve sünnet ettirmemizin iyi olacağını söyledi.Sanırım genel anesteziyle yapıyorlarmış bana anlatabilirmisin işlem ne kadar sürüyor ve bebein nasıl uyandı bugün ta 5 ayı doldurdu. Çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?