Sünnet

Sebnem124

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
16
7
6
34
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere mi açtın bilmiyorum oğlum 6 yaşında sünnet ettireceğiz merak ettiğim birkaç soru var tecrübeli annelerden sünnet olurken genel anestezi aldığımda anne baba yanına alınıyor mu 6 yaşındaki çocuk genel anestezi mi lokal anestezi ile mi sünnet olur sünnetten sonra bize gerekli malzemeler nelerdir sünnet külodu dışında bir de önerebileceğiniz doğal ürünler var mı sünnet sonrası iyi geliyor dediğiniz ekstra vermek istediğiniz bir bilgi de varsa paylaşırsanız sevinirim

8 yasında lokal oldu oglum hicbir sorun yasamadım sünnet kilodu ve pijama takımı yeterli oldu.Genel anestezi aldıgında ameliyathane de oluyor kimse yanına giremez.

8 yasında lokal oldu oglum hicbir sorun yasamadım sünnet kilodu ve pijama takımı yeterli oldu.Genel anestezi aldıgında ameliyathane de oluyor kimse yanına giremez.
Benim korkum da bu yönde masalı olması gerektiği konusunda doktor soruyor mu kendi nasıl isterse öyle mi yapıyor araştırma Hastanesi'nde olacak tek başına ameliyathaneye gitmesi çocuğun psikolojisini bozar

Benim korkum da bu yönde masalı olması gerektiği konusunda doktor soruyor mu kendi nasıl isterse öyle mi yapıyor araştırma Hastanesi'nde olacak tek başına ameliyathaneye gitmesi çocuğun psikolojisini bozar
bende oglumu sünnet ettirmek istiyorum devlet hastanesinde yapiliyormu acaba hangi bölüme basvurmamiz gerekiyor

Açıkçası genel anestezi de damar yolu acılmasıydı beklemesiydi derken bir de tek gitmesi fikri kesinlikle psikolojik olarak daha kötü geliyor bana göre.
Lokal anestezide odada babasıyla yanındaydık.İğne esnasında hafif bir yakınması oldu ama 10 saniye sürdü.Sonra playstation oynarken sünnet oldu hicbirşey hissetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…