Sünnet sonrası gömülü penis

Hpnzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
115
106
31
Merhaba. Daha öncesinde doktorlar hep muayene ediyordu ama kimse bir şey söylemedi. Bebeğim 5.5 aylıkken sünnet oldu. Ancak sünnet sonrası bi de ne göreyim! Pipi yok. İçe gömüldü. Bu arada bebeğim 9.200 kg. Doktor kasık kısmının yağlı ve etli olduğunu, tontik olduğu içinde gömülü pipi olduğunu iletti. Ancak nette okuduğum kadarıyla gömülü pipi teşhisi konduğunda olmaması daha iyiymiş. Tabi doktorlar bunu söylemediği için sünnet sonrası öğremiş olduk. Merak ediyorum benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bir de bakımını nasıl gerçekleştirdiniz? Bu arada doktoruma sordum 1 hafta dokunma, bir şey yapma. 1 hafta sonra kontrole geldiğinde sana çekme hareketleri öğretecem onu yapacaksın, ayaklandığı o yağ dokusu kaybolduğu zaman pipi çıkmaya başlar dedi. Aranızda bu sorunu yaşayıp, şuan hala aynı devam eden ya da düzelen var mı aranızda? gerçekten bu konuya çok taktım. Akran zorbalığı yaşasın istemiyorum.

Neden akran zorbaligi yasayacagini dusundunuz?

Gomulu pipide sunnet sonrasi yapisma oluyor. Ama o yapisiklik hicbir mudahale olmasa da zamanla aciliyor kendiliginden. Ozellikle ergenlik doneminde tamamen acilir yapisan yerler. Baska bir doktordan fikir alabilirsiniz, iciniz rahat eder.

Edindiğim bilgiye göre kimisinin 2 yaş civarında düzeliyormuş kimisinin ergenliğe kadar sürüyormuş o yüzden başına gelmiş kişilerden bilgi almak istedim. Cevaplandırdığınız için teşekkürler.

Oğlum 8 yaşında 2 ay önce sunnet oldu biraz kilolu bir çocuk sünnetini hep erteliyordum hem benim hemde onun saglik sorunları yüzünden eşimin ani kararıyla bir akşam aniden kendimizi saglik kabininde bulduk sünneti yapan doktor pendik yüzyıl hastanesinde cerrah ve anlaşmalı bir saglik kabininde sunnet yapıyormuş oğlumun sünneti çok zor geçti doktor böyle olacağını bilseydim yapmazdım dedi sunneten sonra pipisi tamamen içine kaçtı agrisi geçti ama hala içine gömülü doktor o zaman dedi kilo verirse düzelir diye inanın bende çok korkuyorum şuan aklı etmediği için takmıyor ama ileride ne olur bilmiyorum geçen ay sunnet yapan doktora götürdük genel durumu iyi dedi ama kilo vermede ısrar etti yasitlarindan hem boy hem kilo konusunda çok ilerde düşünmekten gözüme uyku girmiyor ya duzelmezse diye

Benimde şuan 5,5 aylık ama kilosu ve boyu 1 yaş diyor doktorlar. Bizim sünnet zor geçmedi, 8 dakika sürdü, doktorda zorlanmadı ve daha önce muayenelerde de hiç bir doktor gömük demedi. Normaldi oğlumun pipisi. Ama sünnet sonrası kasık bölgesindeki yağ kaynaklı içe girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…