Sünnet Bebeğini sünnet yaptıran anneler acilll

Cocuk doktoruna götürün olmazsa cocuk cerrahina, en azindan içiniz rahatlar. Neden fenni sünnetçi tercih ettiniz ki?
Karşı komsum ilk oğlunu üroloji uzmanına yaptirdi, memnun kalmadı...2 oğlunu fenni sunnetciye yaptırdı,,daha çok memnun kaldım dedi, bende tecrübe konuşuyor diye düşündüm..

Geçmiş olsun mutlaka bir doktora gösterin içiniz rahatlar ve yapılması gereken bir şey varsa geç kalmamış olursunuz.

Doktor görmeden kendinizi endişeyle yıpratmayın. Genelde küçülme ve morluk oluyor, belki de sizdeki de normaldir. Doktor tabi en doğrusunu söyler gittiğinizde,

Çocukların bunyesi ile de alakalidir. Bence panik yapmayin. Kimi bi yere minik degse eti morarir gibi. Doktor anirmallik gorse eminim mudahele ederdi. Ama endiseleniyorsaniz drunuzu tekrar gorun.

Çocukların bunyesi ile de alakalidir. Bence panik yapmayin. Kimi bi yere minik degse eti morarir gibi. Doktor anirmallik gorse eminim mudahele ederdi. Ama endiseleniyorsaniz drunuzu tekrar gorun.
Yanıt için teşekkür ederim asıl sorunum arkadaşla aynı pipisi yapıştı sonra doktor ayırdı,pipisi etin içine kaçıyor duzeltiyorum sonra yine aynı oluyor arkadaş ne yaptı acaba çok merak ediyorum düzeldi mi erkek annesi olmak çok zormuş ya

Screenshot_20181207-172935.png

Tam bu konudaki gibi aslında

Ben kendi adıma güncelleme yapmak istiyorum oğlum 2 temmuzda sünnet olmuştu pipi derisi yapışmış düğme pipi gibi olmuştu derisi elle açıldı ve iyileşmr süreci çok şükür bu ay bitti rengi pembe ye döndü ve pipisi normal hala geldi okuyup yanıt arayan annelere bilgi olsun ben zamanında çok korkmuştum şükür düzeldi

Hanimlar biliyorum yeri bura değil ama az önce psikolojim bozuldu..

Bebeğimi 3 hafta önce (2 aylik iken) sünnet ettirdim.

Sünnetten önce 2 cm olan pipisi sünnetten sonra kısa kaldı, şu anda ancak 0.5 cm dir.

Birde sünnetten önce cilt rengi beyaz renk (bebeğim beyaz tenli) olan pipi ucu hala mor.

Az önce internette bunları araştırırken hatalı sünnet (penis kangreni, sünnet sonrasi gömülü penis) olabileceğini okudum...gerçekten öyle olabilir mi?

Sizce normal mi?

Yarın doktora götüreceğim bu arada
Allah korusun yaaa

X