- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
Fenni sünnetçi nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morluk o kadar fazlaysa bence hiç dokunmadan dra gösterin canımPatlıcan moru, normalde bebeğim beyaz tenli ama renk değişir diye bekledim ama değişmedi.
Yarın doktora götüreceğim ama gece gece yaptigim internet arastirmasi moralimi bozdu..Özellikle banyo yaptırırken pipiyi nazikçe ileri geri yapıyorsunuz, özellikle yapışma olmaması için. Pipinin kısa kaldığını düşünüyorsanız sünnet yeri yapışmıştır muhtemelen, bebeklerin cildi çok çabuk iyileşip yenilendiğinden sünnet yeri hemen kaynayıp yapışıyor, ürolağa bir götür canım, dr yapışıklık varsa açar sana da yapman gerekeni doğru olarak söyler
Tüm şehir onlara yaptırıyor ve herkes memnun diye terdih ettim, şu anda pismanligimi yasiyorum o ayrıHiç haddim olmayarak neden bir çocuk cerrahına olmadı ürologa yaptırmanız diye sorarım. Bu konuda yardım alabileceğiniz doktor çocuk cerrahı olmalıdır. Sünnet gibi basit bir işlem bile cerrahi müdahaledir. Umarım yavrucağın sorunu yoktur, olacağını da sanmıyorum ama çocuklar konusunda biraz daha araştırma lütfen. Buraya yazdığınıza göre internet kullanıyorsunuz. Bari google' a sorsaydınız ({ ben yine de sorun olduğunu sanmıyorum, çok endişe etmeyin.
Biraz fazla koyu renkmiş.Evet, geçecek diye bekledim.
Ne kadar süre mor kaldıBende 6 ay once sunnet ettirdim 2 oglumu.Sunnet olduktan sonra tabiki pipi kisaliyor ve bir sure mor kaliyor bu gayet normal.Evham yapmayin...
İnternete bakarsak benim oğlum da kanserdi. Siz ehil olmayan ellere emanet ederek hata ettiniz ( kızdım, yalan yok) bu kadar bebeklerin çişleri bile boyut ve renk etkiliyor. Endişe etmeden vakit kaybetmeden çocuk cerrahı görmeli. Sünnet konusunda uzman dr bulun..Yarın doktora götüreceğim ama gece gece yaptigim internet arastirmasi moralimi bozdu..
Babasi il dışında...Biraz fazla koyu renkmiş.
İlk iki üç gün sızıntı şeklinde kanama olabiliyor. Morluk da aynı şekilde.
Şu an teninden ayırt edilecek kadar mor ama çok değil. Biraz fazla geldi patlıcan moru.
Yarın bir gösterin içiniz rahat etsin.
Babası ya da aile büyükleri daha iyi anlayabilir. Biz pimpirikleniyoruz bazen. Geçmiş olsun.
Bu işi meslek edinmiş, muhtemelen babasından ya da bir büyüğünden öğrenmiş kişi.Fenni sünnetçi nedir
Babasından yada büyüğünden mi ne cesaret doktorlar dururkenBu işi meslek edinmiş, muhtemelen babasından ya da bir büyüğünden öğrenmiş kişi.
Şu anda moralim çok bozuk, eleştiriyee açık değilim, lütfen anlayış gösterin...Babasından yada büyüğünden mi ne cesaret doktorlar dururken
Çok küçük ve güçsüz. Bir müdehale var organ onunla mücadele ediyor. ama sorun olduğunu düşünmüyorum. Siz bir uzmanla görüşün içiniz rahatlar. Çok geçmiş olsun.Tüm şehir onlara yaptırıyor ve herkes memnun diye terdih ettim, şu anda pismanligimi yasiyorum o ayrı
Mor ama ne kadar mor ? Hafif morumsu bir renk kalıyor. 1 -2 ay ... şuanda bile bazen mor oluyor yani.Zaten estetik görünüme kavuşması 1 seneyi buluyor..Ne kadar süre mor kaldı
Yok gerçekten eleştirme amaçlı yazmadm bilmiodum ve sok oldum gecmis olsun doktora gidin umarım bişey yokturŞu anda moralim çok bozuk, eleştiriyee açık değilim, lütfen anlayış gösterin...
Hanimlar biliyorum yeri bura değil ama az önce psikolojim bozuldu..
Bebeğimi 3 hafta önce (2 aylik iken) sünnet ettirdim.
Sünnetten önce 2 cm olan pipisi sünnetten sonra kısa kaldı, şu anda ancak 0.5 cm dir.
Birde sünnetten önce cilt rengi beyaz renk (bebeğim beyaz tenli) olan pipi ucu hala mor.
Az önce internette bunları araştırırken hatalı sünnet (penis kangreni, sünnet sonrasi gömülü penis) olabileceğini okudum...gerçekten öyle olabilir mi?
Sizce normal mi?
Yarın doktora götüreceğim bu arada
Resim atmak olur mu bilmiyorum ki, patlıcan moru bildiğiniz.Mor ama ne kadar mor ? Hafif morumsu bir renk kalıyor. 1 -2 ay ... şuanda bile bazen mor oluyor yani.Zaten estetik görünüme kavuşması 1 seneyi buluyor..
cesaretinize hayret ettim.Lütfen eleştirmeyin ama doktora değil fenni sünnetçiye yaptırdım, şu anda çok pişmanım...
Uç kismi gözüküyor.
Masaj felan da söylemedi..
Morariklik baştan beri var hiç geçmedi..