Sünnet sonrası bakım (Acil yardım)

Allah Allah daha 3 gün olmuş yapışma olmamıştır niye inmiyor acaba.. kontrol için çağırdılar mı? Çağırmadılarsa bile bence Bi gidin baktığın bence
İnanın bende anlamış değilim daha dün kontrele gittikdoktorun indirdiği deriyi ben neden indiremiyorum hem kendime kızıyorum hem oğluma üzülüyorum canı yanıyor diye
Canı zaten yanıyor ama benim takıldığım nokta ben neden beceremedim. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var o zaman konuşucam bakalım doktorumuzla. O zaman iyileşmiş olur yarası doktorda açar tekrar tavsiye alırım bende. Şu an yara çok taze diye daha çok acıyor bence.

Tabiki şimdi daha çok acır daha taze yara. YouTube dan video falan baktınız mı hiç belki yardımcı olur

Tabiki şimdi daha çok acır daha taze yara. YouTube dan video falan baktınız mı hiç belki yardımcı olur
Evet sürekli arıyorum ama bulamdım. Sadece konuyla ilgili doktorlar video çekmişler anlatım yapmışlar. Keşke öyle bir video bulabilsem

Merhaba. Oğluma ring denen yenidogan klipsi ile sünnet yapıldı yurt dışında. Sadece her alt açmada bol zeytinyağı sürmemi, bezin pipiye denk gelen kısmını yağlamamı söyledi doktor. Çok çok çabuk iyileşti. Milimetrik yapışmalar oldu. Rutin kontrolünde hiçbir sorun olmadığını söyledi doktor. Yapışıklılar ergenliğe kadar kendiliğinden açılıyormuş zaten müdahaleye de gerek yokmuş yapışsa bile. Oğlum bir aylıkken sünnet oldu 2 yaşından sonra tamamen açıldı yapışıklıklar.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ☺

Merhaba oğlum yarın sünnet olacak 3,5 aylık.
Doktor 1saat öncesinden jetex krem vermiş . Direk ucuna sürülecek dimi ? Yoksa pipiye komple mi sürülüyo ..

Merhaba oğlum yarın sünnet olacak 3,5 aylık.
Doktor 1saat öncesinden jetex krem vermiş . Direk ucuna sürülecek dimi ? Yoksa pipiye komple mi sürülüyo ..
Merhaba Bize öyle bir krem verilmedi sürülmesi için hiç bir fikrim yok. Her doktorun yöntemi farklı sanırım.

Geri çekmeniz çok önemli doktorunuz doğru bir tavsiyede bulunmuş. Eğer çekmezseniz zamanla yapışma oluyor tekrsr açıyorlar bu çok kolay bi işlem cerrahi değil odasında küçük birşeyle yapılan deriyi ayırıyor. Biz anneler kıyıp geri çekemiyoruz ben çekemedim ve oğlumun yapışmıştı tekrar iki dkda açtı acı bile olmadı ama böyle birşey başınıza gelmemesini istiyorsanız çekin geri o acımaz artık acıyacağını düşünmeyin

Benim oğlumda 3,5 aylık ctesi sünnet oldu doktor bugünden itbaren sıyırın dedi sabah denedik eşimle ama alttan tutup aşağıya çekti bi tepki vermedi. Yanlış mı yapıyoruz acaba ? Taş*klarının başından aşağıya itip bıraktı . Doktor gösterdiğinde uyuşuktu orası anlamadım tam kolay yaptı . Zaten ben şuan yapıyorum kolay olur sonrasında sizinde yapmanız lazım dedi

Benim oğlumda 3,5 aylık ctesi sünnet oldu doktor bugünden itbaren sıyırın dedi sabah denedik eşimle ama alttan tutup aşağıya çekti bi tepki vermedi. Yanlış mı yapıyoruz acaba ? Taş*klarının başından aşağıya itip bıraktı . Doktor gösterdiğinde uyuşuktu orası anlamadım tam kolay yaptı . Zaten ben şuan yapıyorum kolay olur sonrasında sizinde yapmanız lazım dedi

Ben o sıyırmayı yapamadım iyileşene kadar. 1 hafta kadar oldu iyileşeli zaten şişi inip yarası geçince daha kolay oluyor. Bizimde doktorumuz kolay yaptı ama biz beceremedik. Hemen yapışma olmuyor zaten.

Ben o sıyırmayı yapamadım iyileşene kadar. 1 hafta kadar oldu iyileşeli zaten şişi inip yarası geçince daha kolay oluyor. Bizimde doktorumuz kolay yaptı ama biz beceremedik. Hemen yapışma olmuyor zaten.
Ya yapıyorum mızmızlanıyor oluyor mu bilmiyorum ben yapmaya devam edeceğim ..

Canı acıyor benimkide çok ağlıyodu. Bacağı ile ittiriyodu. Ama ben yapmadım o yüzden. Yeni yapmaya başladım
İşte ben yapacağım hemen olsun bitsin yaptıkça olmaz belki sonradan çekeceğine napayım şimdi çeksin yavrum diye . Onun canı acıyo benim 2kat acıyo

bizim doktor da böyle bir öneride bulundu. hatta başka bir doktor bebekleri sünnet etmediğini söyledi bu sebeple
pipinin iki yanına dibine parmaklarınızı koyup bastıracaksınız pipi yukarı doğru çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…