Evet haklisiniz hastane ortami daha da hastalandiracak diye korkuyorum beklerken bir sürü kusan cocuk vardi etrafimizda. Tesekkur ederim cevabiniz için biraz icimi rahatlattiDoktorunuz ateşlemenin normal olmadığını ve fotoğrafta da normal göründüğünü söylemiş ateşi başka bir sebepten olabilir tekrar başlayan bir idrar yolu enfeksiyonu veya kulak-boğaz enfeksiyonu vb gibi.
Üzerini tek kat ince rahat bi kıyafet ile bırakma, alnına soğuk uygulama, geçmezse de ılık bi duş ile, sünneti yapan doktorunuzun verdiği ağrı kesiciyi düzenli olarak vermeyle ateşi kontrol altına alabiliyor musunuz önemli olan o.
15 dkda bir ölçüm yapın düştükce ölçme aralığını uzatırsınız. Evde ateşi kontrol altına alabiliyorsanız doktora gitmek için bir aciliyeti yok demektir daha da acil servisten çeşitli virüsler kapmayın.
Dünkü ateşini yazmışsınız bugun nasılEvet haklisiniz hastane ortami daha da hastalandiracak diye korkuyorum beklerken bir sürü kusan cocuk vardi etrafimizda. Tesekkur ederim cevabiniz için biraz icimi rahatlatti
Su anda 40,1Dünkü ateşini yazmışsınız bugun nasıl
En son ne zaman ağrı kesici şurup verdiniz?Su anda 40,1
En son saat 18de verdim (birda saat su anda 18.45) yani 45 dakika önce verdimEn son ne zaman ağrı kesici şurup verdiniz?
Çok geçmiş olsunDoktor muayeneye cagirdi az önce geldik cok sistigi için dikisler tutmamis su an yeniden dikis atiliyor ben bu sefer giremedim bebegim coook agliyor dayanamiyorum icim yaniyor dua edin nolur
Çok geçmiş olsunDoktor muayeneye cagirdi az önce geldik cok sistigi için dikisler tutmamis su an yeniden dikis atiliyor ben bu sefer giremedim bebegim coook agliyor dayanamiyorum icim yaniyor dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?