Y Yguklv Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2021 6 3 16 22 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yguklv #1 Allah için biri bana yardımcı olsun dün 4 aylık oğlum sünnet olfu bugun kanaması var biraz deli olacagım nornalmi
Allah için biri bana yardımcı olsun dün 4 aylık oğlum sünnet olfu bugun kanaması var biraz deli olacagım nornalmi
S srvn81 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2023 3 0 1 43 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yguklv #2 Yguklv .!.: Allah için biri bana yardımcı olsun dün 4 aylık oğlum sünnet olfu bugun kanaması var biraz deli olacagım nornalmi Genişletmek için tıkla... Sizinti seklinde kanama normal diye okumustum
Yguklv .!.: Allah için biri bana yardımcı olsun dün 4 aylık oğlum sünnet olfu bugun kanaması var biraz deli olacagım nornalmi Genişletmek için tıkla... Sizinti seklinde kanama normal diye okumustum
Yazankalem Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 7 Temmuz 2018 2.879 5.790 158 32 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yguklv #3 İlk 3 gün sızıntı şeklinde hafif kanama normal ama sonra da devam ederse doktoruna gösterin derim.
E ebruvaryok Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 2.875 2.361 133 34 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yguklv #4 Yguklv .!.: Allah için biri bana yardımcı olsun dün 4 aylık oğlum sünnet olfu bugun kanaması var biraz deli olacagım nornalmi Genişletmek için tıkla... Merhabalar benim bebeğim dün sünnet oldu iki saat öncesine kadar bir şey yoktu. Ama kanama olmuş gazlı bez tamamen kan oldu. Si doktora götürdünüz mu
Yguklv .!.: Allah için biri bana yardımcı olsun dün 4 aylık oğlum sünnet olfu bugun kanaması var biraz deli olacagım nornalmi Genişletmek için tıkla... Merhabalar benim bebeğim dün sünnet oldu iki saat öncesine kadar bir şey yoktu. Ama kanama olmuş gazlı bez tamamen kan oldu. Si doktora götürdünüz mu